Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ljudi odma dampuju kad je LTC-skočio dva dolara ?! - to pokazuje samo jedno - ljudi nemaju poverenja u coine više, i makar sa minimalanim profitom žele da pobegnu u FIAT što pre.. vrlo loša stvar koja ne ostavlja prostor za poverenje u Criptovalute.
zato nikaka pump i ne uspeva između ostalog.

bilo bi dobro kada bi taj FIAT zarađen na minimalnoj razlici odmah i uložili ponovo u buy, eto posle tog dumpa.., ali po grafikonima se vidi da ne ulažu (u zadnja dva meseca meseca)..
POENTA: ulaže se samo ono što se iskopa ili obrne na alt valutama - nema svežeg FIATA već duuugo.

Poslednja izmena:
Odmah da ti kazem ni ja ne cuvam coine...

Jos mi je velika cena da kupim

Poslednja izmena od urednika:
Kao sto rekoh, samo jos jedna berza. Ti pumpovi i dumpovi nemaju veze sa bilo kakvom logikom, nego zavise od volje grupe ljudi. Tako da, sedenje i cekanje dok njima ne zatreba para

Upravo :)

to pokazuje samo jedno - ljudi nemaju poverenja u coine više

A kada su to coini bili pa stabilni? Nagli skokovi i padovi su olicenje svih kriptovaluta. Te oscilacije kursa koliko su odbojne , toliko su i privlacne. Da nemanjih ne bi ni bilo lepe zarade odnosno lepog gubitka na berzi :)

Poslednja izmena od urednika:
Gde može LTC da se prodaje za dolare i kupuje, čisto zbog ovih pumpova i dumpova, da se isprati i proba sa par desetina komada.

A kada su to coini bili pa stabilni? Nagli skokovi i padovi su olicenje svih kriptovaluta. Te oscilacije kursa koliko su odbojne , toliko su i privlacne. Da nemanjih ne bi ni bilo lepe zarade odnosno lepog gubitka na berzi :)

govorim ti o tome da o uskakanju velikih igrača sada možemo samo da sanjamo.. poverenje je nikad gore. Ne govorim o sitnom mešetarenju.
O kojim naglim skovima pričaš ?! nije bilo dva poštena skoka u dva meseca.

sprdali ste se sa Goxom, sada se sprdate sa Huobijem ?! Huobi je mnogo jači o svih ostalih berzi zajedno i on diktira.

Poslednja izmena:
govorim ti o tome da o uskakanju velikih igrača sada možemo samo da sanjamo.. poverenje je nikad gore. Ne govorim o sitnom mešetarenju.

Sve preko 5% smatram naglom promenom bila ona skok ili pad. Samo u martu su se za sada desile tri promene, 3,19 pa evo i danas.

sprdali ste se sa Goxom, sada se sprdate sa Huobijem ?! Huobi je mnogo jači o svih ostalih berzi zajedno i on diktira.

Nije nista cudno sto se sve ovo dogadja kada su ljudima pokrali 700k btc-a kako da okrecu pare sada?.Trebace vremena da se sve to oporavi!

Nadam se da ce uskoro opet ici preko 17 $ pa da ga svi prodamo i zaradimo pare.

dumpa na LTC skoro da nije bilo, vec su veci igraci polako obarali cenu, nije bilo buy odgovora... prvenstveno jer dosta njih ne veruje u volume houbi-a... vreme ce pokazati

BTC nemoze niko predvideti, jeftino, skupo sve je to nevazno oni koji day traduju kad cena sa 500 bude isla na 1200 ce isto sebi govorit u bradu ... pa ce sav visemesecni profit izgubiti :p nekima ce se posrecit ali to ce kao i uvek biti manjina debela :D

[SAJ]ber Kurajber

Ubeđen sam da ce vec ovog meseca dostici 17 i toliko sam siguran u to da sam spreman da se u kladim u 1 LTC ako neko misli da nece.

Један од FAQ-va sa BTC-e
Do you accept any alternate forms of payment such as Debit/Credit Cards?

At this time, BTC-e is currently not accepting any of these payment methods. All transactions carried out on our website are irreversible; therefore use of payment methods that are reversible would be a detrimental venture for us. The presently supported payment methods are : US Bank Wire, EU Bank Wire (SEPA), Visa, Mastercard, Liqpay.com, unikarta.com, PerfectMoney.com, WebCreds.com, Ukash.com, Webmoney.ru.

Da li je neko vec kupovao coine na BTC-e preko Mastercarda / Visa debitne... K'o velim da pazarim nešto sitno po ovoj ceni

Po ovoj ceni ? Pa gde si nasao da ga kupujes sada kad je opet krenuo da raste, bolje malo sacekaj, pa ga uzmi kada opet padne.

Poslednja izmena:
Po ovoj ceni ? Pa gde si nasao da ga kupujes sada kad je opet krenuo da raste, bolje malo sacekaj, pa ga uzmi kada opet padne.

Naravno, nisam mislio bas odmah-sada-odmah :)
Sacekao bih dan-dva da se spusti na 15-16$ pa da pazarim, mada za kolicinu kojom zelim da dopunim stek (do 10ak komada u ovom trenutku ) mi nije toliko bitno (posto cuvam ltc long-term), te mi ove dnevne oscilacije nisu toliko bitne. :)

Vise me zanima jel neko isprobao ovu mogucnost koju nude od nedavno sa Mastercardom/ Visom i da li funkcionise? :)

Kad neko ima na hiljade LTC, rast od $1.5 je rast. Za info, twitter i iskusni trgovci.

btc-e i bitfinex
Planirao sam da sa određenom količinom LTC-a trgujem na BTC-e, prodajem preko 19$, a kupujem ispod 16$. Pod uslovom da mi cena od 19$ odgovara u svakom slučaju da li ima neka stvar koju sam prevideo, odnosno neki minus ove zamisli? Neki trošak koji nisam uračunao? Ostaje li mi čista razlika? Količina nije velika, 50tak komada za početak dok malo bolje ne uđem u celu priču. Koliko sad vidim imam samo trošak slanja na btc-e, dok pretpostavljam za povlačenje ltc-a sa btc-e na wallet ide isti fee od 0,001 ltc? Hvala unapred.

Au s*ranje, ide opet kolaps... Btw-zbog čega tačno ovaj pad sad? Jel prodaju ovi 200K što su našli ili šta? :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno