Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
normalna cena za high-limit ATM offshore banke, taj ko je uzme nece vuci 200eur, vec ce zakucati mesecni limit svaki mesec i isplatice mu se jer nece ici kroz banku, nema poreza, niko te ne vidi i ne gleda!

Skrill vip ima
ATM cash withdrawals

Bronze level: €250
Silver level: €500
Gold level: €2,500
Diamond level: €2,500

Tako da ovo nije isplativo.

Poslednja izmena:
ovde se ne radi o isplativosti, vec o mogucnosti da povuces vecu kolicinu novca bez puno pitanja, a to se placa. Povuci kod nas na racun 20k mesecno pa posmatraj sta ce se desavati.

Pa sta bi narode ? Nije valjda da se znojite zbog jednog "nevaznog" Gox-a ?! LOL.. lepo rekoh jos na pocetku ovog ****** da je Gox iskusenje najvece i da ce biti mnogo gadnije nego BTC China.. a mracio sam.. i da je navodni Ddos (koji i ne moze da se izvede na P2P mrezu nego samo na sajtove berzi) samo opravdanje za nevidjenu malverzaciju koju ce lancano MORATI da prihvate i ostale berze jer su mnogo slabije Volume-a od Goxa (sem Huobija).
Jako puno zavisi od sledeceg:
- ako Gox u ponedeljak prvo dozvoli depozite koje je sad kao samo na 6 sati oduzeo, cena BTC-a ce da skace jer ce gomila da uleti sa svezim parama da kupi BTC po bagatelnim cenaa..
- ako dozvoli withdrawal, e onda smo obrali bostan jer ce biti gadan dump jeftino kupljene OGROMNE kolicinee novica na goxu, ove cele nedelje..
Dakle najbole bi bilo da Gox, ako ikako jos ima dobre namere ka zajednici ciji je tako istaknuti clan, bar zvanicno, dopusti prvo ponovo novcane deposite i tek kada cena BTCa kod njih ode na isti novo sa drugima, da tek onda dopusti povlacenje novcica.. ako nisu totalni prevaranti, i zele da nastave da zaradjuju na provizijama- ovime bi se izbegao masovni dump i pad cena na 100-150 na btc-e i bitstampu..

Nema ni MALO smisla, aj da je teorija zavere pa da ima logike vec ovako...
Inace ko god zeli da prekine $$ withdrawal, takve zahteve su resavali prakticno odma, cak je support na IRC (rade po ugovoru) cak predlagao ljudima na ~240$ da prekinu povlacanje para i kupe jeftine novcice...
Takodje u API-ju je veceras pustena izmena da korisnik sam moze da prekine withdrawal za banku... i jos neke izmene na kojima se uzurbano radi (ogin veryfication na mail, itd)

Bitna vest sa BTC-E:

Предлагаем карты для вывода от независимых партнеров:

Тип карты - MasterCard, эмбоссированная (именная)
Годовое обслуживание - 50 EUR
Комиссионные при покупке через POS-терминал – 0,10 % мин. 0,50 EUR
Комиссионные за снятие наличных через банкоматы – 2,10 % мин. 6 EUR
Комиссия за пополнение - 5% мин 50 USD
Лимит на снятие 2000$ день, в месяц 20 000$

Карта отправляется курьерской службой в любую точку мира - 100 EUR

Для выпуска карты создайте тикет в разделе Card issue, загрузите скан паспорта и подтверждение адреса,
а так же напишите адрес проживания, телефон, имейл.

Это предложение пока работает в тестовом режиме.

U prevodu, nudi se ATM kartica za povlacenje para , po sledecim uslovima i na sledeci nacin:

1. Kreirate ticket u delu: "card issues"
2. Uploadujete pasos, neki rezidencijalni racun sa adrese gde zivite, popunite adresu, telefon i email
3. 100eur je slanje i izrada, dostava kurirskom sluzbom, verovatno je neka offshore kiparska banka u pitanju, saznacemo :)
4. godisnje odrzavanje 50eur, Masterkard je tip karte
5. POS terminal provizija, 0,10 % min. 0,50 EUR
6. podizanje gotovine na ATM: 2,10 % мин. 6 EUR
7. Provizija za prebacivanje gotovine na vasu karticu, znaci povlacenje sa BTC-E: 5% мин 50 USD
8. Limiti za podizanje gotovine: 2k USD dnevno, 20k mesecno

kome odgovara neka izvoli...

Kao po obicaju skidaju kozu s ledja, odrzavanje Skrill kartice je 10e godisnje, limit dnevno 250e sa bankomata a provizija je 1e. Kupaca ima stalno na btctalk-u .

Objasni malo molim te put novca ka Skrill u

AKo misliš na put, kripto menjačnice -> skrill, nema puta, koliko znam. Bila je nekada opcija na btc-e sa velikom provizijom za transfer na skrill.

Ako misliš generalno, za skrill nakog se vežu kartice i računi iz srpskih banaka, pa možeš da radiš depozit, povlačiš na iste.. A od skoro ima i ta mastercard koja ima super uslove. Koristio sam je po celoj planeti i na ATM i po prodavnicama.

Naravno baš nema poente novac zaradjen u srbiji prebaciti na skrill pa trošiti preko skrill mastercard, nego se skrill uglavnom korisiti za naplate nekih online poslova.

Kopam tek 2 nedelje i slabo poznajem sve ovo, a pogotovo temu berza, menjacnice itd.

Ako bi neko hteo da mi malo pojasni taj deo oko slanja novcica sa pool-a u novcanik pa pretvaranja istih u $ neka mi se javi na PM da ne smaram ovde sa tim pocetnickim pitanjima.

Unapred hvala!

jel ima neko ovakvu poruku sa coinedup:

Ова веза је неповерљива

Тражили сте да се Фајерфокс безбедно повеже на coinedup.com, али не можемо да потврдимо да је веза од поверења.

Обично када покушате да се безбедно повежете, сајтови ће послати поверљиву идентификацију како би доказали да сте дошли на право место. Међутим, идентитет овог сајта се не може проверити.
Шта да урадим?

Ако се обично повезујете с овим сајтом без проблема, ова грешка може да значи да неко покушава да се представи као овај сајт. Препоручујемо вам да не настављате.

Ако разумете шта се догађа, можете да наложите програму Фајерфокс да верује идентификацији сајта. Чак иако верујете сајту, ова грешка може да значи да неко покушава да манипулише вашом везом.

Немојте да додајете изузетак осим ако постоји добар разлог зашто сајт не користи идентификацију.

Kopam tek 2 nedelje i slabo poznajem sve ovo, a pogotovo temu berza, menjacnice itd.

Ako bi neko hteo da mi malo pojasni taj deo oko slanja novcica sa pool-a u novcanik pa pretvaranja istih u $ neka mi se javi na PM da ne smaram ovde sa tim pocetnickim pitanjima.

Unapred hvala!

uzmi pa citaaaaaj celu temu!

jel ima neko ovakvu poruku sa coinedup:

Ова веза је неповерљива

Тражили сте да се Фајерфокс безбедно повеже на coinedup.com, али не можемо да потврдимо да је веза од поверења.

Обично када покушате да се безбедно повежете, сајтови ће послати поверљиву идентификацију како би доказали да сте дошли на право место. Међутим, идентитет овог сајта се не може проверити.
Шта да урадим?

Ако се обично повезујете с овим сајтом без проблема, ова грешка може да значи да неко покушава да се представи као овај сајт. Препоручујемо вам да не настављате.

Ако разумете шта се догађа, можете да наложите програму Фајерфокс да верује идентификацији сајта. Чак иако верујете сајту, ова грешка може да значи да неко покушава да манипулише вашом везом.

Немојте да додајете изузетак осим ако постоји добар разлог зашто сајт не користи идентификацију.

koristi Chrome, kao sav normalan svet.

Meni FF v.27.0.1 radi normalno. Upravo sam proverio i sve je OK.

i kod mene je sve normalno osim coined up, istu verziju imam, evo sta jos kaze:

Шта да урадим?

coinedup.com користи неважећи безбедносни сертификат. Ова потврда више нема поверење, јер није пружен ланац издавача. (код грешке: sec_error_unknown_issuer)

Da nemam nijednu obavezu u zivotu mozda bi i uspeo da procitam celu temu.I nisam trazio da se javljaju pametnjakovici poput tebe koji ce da hejtuju ovde sve nas koji smo tek usli u sve ovo nego neko ko hoce da pomogne.

kad sam ja mogao da ucim mesecima sve o kriptovalutama i sad da znam sve savrseno o toj temi, i pravim nenormalne pare, mozes i ti ako ih zelis...

bas tako, a pogotovo,ako je toliko mnogo zauzet onda i ne treba da ovde gubi svoje dragoceno vreme

Ajde svi novi iz BGDa i okoline na jedan skup, lokalni, 3 pitanja tura pica :beer: , Ada radni dan popodne kad nije guzva i kad se zavrsi sa poslom. Crvena cipelica ili kako se bese zove lokal na sred , posto je zicara verovatno mnogima daleko.

Vec zamisljam kakva bi to mrtva tisina bila :), svi sve znaju i nikog nista ne interesuje.

Ko ne može da izdrži da čita 382 strane, koliko sam upratio put do podizanja para od kopanja je slanje svojih ltc na btc-e.com, konvertovanje tamo svega u btc, slanje na bitstamp.net, slanje na račun u banci. Iznos koji se šalje sa bitstampa banci mora biti bar $50. Plaća se provizija $15 pratkično za tu uslugu slanja. Banka još skine na ono što stigne 0.25%. Kada stigne u banku, odlazak na šalter ili korišćenje njene platne kartice na bankomatu su opcije za keš u rukama.

Neko bi samo trebao da potvridi ova saznanja jer sam i ja nov u priči i tek trebam da uradim prvi transfer.

Ko ne može da izdrži da čita 382 strane, koliko sam upratio put do podizanja para od kopanja je slanje svojih ltc na btc-e.com, konvertovanje tamo svega u btc, slanje na bitstamp.net, slanje na račun u banci. Iznos koji se šalje sa bitstampa banci mora biti bar $50. Plaća se provizija $15 pratkično za tu uslugu slanja. Banka još skine na ono što stigne 0.25%. Kada stigne u banku, odlazak na šalter ili korišćenje njene platne kartice na bankomatu su opcije za keš u rukama.

Neko bi samo trebao da potvridi ova saznanja jer sam i ja nov u priči i tek trebam da uradim prvi transfer.

Upravo tako.

Jedini problem je sto ce se vrlo brzo preci na 400 strana, tako da ce se pojaviti ponovo neki novajlija koji bi sve sad i odmah, jer on to, boze moj, zasluzuje. Nije on kao svi mi ostali, aaaa ne! On je gospodin covek, nema vremena za "bacanje", iako sam ubedjen 99% da u zivotu ne radi apsolutno nista....sem sto razmislja kako bi bilo baaaas doooobro da sedi u kaficu, pije kaficu za kaficom, a kinta kaplje bez da se imalo pomuci. Tipicno savremeno srpsko razmisljanje.
Neki su do informacija dolazili citajuci forume na stranim jezicima, a ocigledno, nekome "tesko" pada i ovaj nas domaci, srpski jezik.

Poslednja izmena:
Upravo tako.

Jedini problem je sto ce se vrlo brzo preci na 400 strana, tako da ce se pojaviti ponovo neki novajlija koji bi sve sad i odmah, jer on to, boze moj, zasluzuje. Nije on kao svi mi ostali, aaaa ne! On je gospodin covek, nema vremena za "bacanje", iako sam ubedjen 99% da u zivotu ne radi apsolutno nista....sem sto razmislja kako bi bilo baaaas doooobro da sedi u kaficu, pije kaficu za kaficom, a kinta kaplje bez da se imalo pomuci. Tipicno savremeno srpsko razmisljanje.
Neki su do informacija dolazili citajuci forume na stranim jezicima, a ocigledno, nekome "tesko" pada i ovaj nas domaci, srpski jezik.

stvar je u tome sto se pravi bespotreban posao... da smo mi svi slozni, svi vazni postovi bi vec bili nalepljeni na pocetan u ovoj temi, i sad vas ne bi smarali ovi gusteri... il sto bi se reklo, kusajte svoju corbu...
bez obzira, ja sam zahvalan i na ovim polovicnim informacijama, koje sam dobio na ovoj temi i od vas... zaista jesam, kad bude prva isplata, castim pice, ko je iz Beograda...

Ovo ti je prvo pitanje ;)

hahahahh :bottle:

Hvala druze.

Upravo tako.

Pa to sto ti mislis to je tvoj problem, a ja da ne radim nista i sedim u kaficu kao sto ti pametni tvrdis ne bi kopao sa jednom 5850 nego bi mi mamica i tatica uvezli sleper kartica.Upravo srpsko razmisljanje je tvoje da niko nikome ne treba da pomogne, da smo mi srbi svi jedni drugima konkurencija itd.

Poslednja izmena od urednika:
Pa to sto ti mislis to je tvoj problem, a ja da ne radim nista i sedim u kaficu kao sto ti pametni tvrdis ne bi kopao sa jednom 5850 nego bi mi mamica i tatica uvezli sleper kartica.Upravo srpsko razmisljanje je tvoje da niko nikome ne treba da pomogne, da smo mi srbi svi jedni drugima konkurencija itd.

nebitno dali "kopas" sa sleperom kartica ili jednom bitno je da zelis da nesto naucis, a kako nas narod kaze "leba bezmotike" nema nigde , prema tome na prvu stranu i napred sa citanjem

Vecina vas je dobila sada warning za off topic.
Takođe zatvaram ovaj thread na nekoliko sati kao upozorenje da se opametite i nastavite komunikaciju na civilizovan i konstruktivan način.
Ukoliko ne bude urodilo plodom, možete slobodno da zaboravite ovaj forum.

Hvala na razumevanju.

Poslednja izmena:
Tema je otključana, molim da se ponašate u skladu sa pravilima foruma.

Hvala.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno