Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Edit by omnik: Drži se teme a ko ti ne odgovara ima fina opcija ignore. Pusti moderatore da rade svoj posao. Hvala!

coinmarket trenutno zamrzo doge i utc, valjda ce da ga odmrznu na vreme

Poslednja izmena od urednika:
samo što oni doge nisu ni imali :) samo wallet je ostao otkad su ukinuli doge/btc

Naručio neko ovaj mastercard sa btc-e?
Ja ću da uzmem, pa trebaće valjda..

Inače, kada LTC ode na 200 dolara :) , biće problema kako sav taj novac dopremiti ovde.

^Kupio si kandziju, sad ti jos konj fali? :)

Polako, dok ltc/btc ne skoci na nama zanimljivu cenu, izaci ce 50 novih metoda povlacenja sredstava.

Naručio neko ovaj mastercard sa btc-e?
Ja ću da uzmem, pa trebaće valjda..

Inače, kada LTC ode na 200 dolara :) , biće problema kako sav taj novac dopremiti ovde.

Kad ode na 200 dolara, opet ce biti lista cekanja... i opet ce biti kukanje za zamenu

Poslednja izmena:
Evo ja se prijavljujem da prvu stanem u red :)
Da ne bude guzve

Nema tu sta da bude nejasno, bice vam za koji dan sve jasno sa pokojnim MtGoxom. Inace predvidjam zamenu uloga BTC i LTC, po ceni ;) posto je mtgox ukakio sve sto je moglo da se ukaki.

Neka slobodno zamene uloge, pa i nek mi propadne par btc-a na gox-u... i nek doge dodje na mesto ltc-a :D...

p.s. na gox-u je za ~ 2h istovareno ~27000 btc-a :smash:...

Poslednja izmena:
dva scenarija su po meni moguca, oba u vezi sa nekim ko ima info o tome sta ce MtGox danas da objavi, ili je neko istresao deo svoje zalihe sa nadom da obori cenu i pokupuje nize nakon panike, ili neko zna da se tu nece nista desavati pozitivno i izlazi u fiat dok moze, u svakom slucaju sami procenite sta je verovatnije, dok se u medjuvremenu javlja sve vise vesti o bankrotu MtGoxa

http://www.wired.com/wiredenterprise/2014/02/mtgox-2/

i novi igrac:

http://winkdex.com/

Gox je već naneo OGROMNU štetu kriptovalutama, a ovo je vrhunac bezobrazluka, novi lažni izgovori.

Al koja zvaka u vidu saopstenja za naivne svaki put :d

Rambo bi rekao "stedisama su opet oteli devize, za uzvrat su dali strucne ekonomske analize" ,)

Gde su dezurni mtgox zealoti da kazu-ma ne bojte se nista, Mark je istaknuti clan btc zajednice, ima i ogroman stek :d

Poslednja izmena:

Rambo bi rekao "stedisama su opet oteli devize, za uzvrat su dali strucne ekonomske analize" ,)

Gde su dezurni mtgox zealoti da kazu-ma ne bojte se nista, Mark je istaknuti clan btc zajednice, ima i ogroman stek :d

ima, a svakim danom stek btc-a sve veci
kupi po 200 proda po 600 i tako do smrti...

Ja nisam nikakav zealot mtgoxov, ne koristim njihove usluge vise od godinu dana, ali to sto kazes za marka i za njegov stek, btc fondaciju, etc - to je istina.

Ne znam da li uvidjas implikacije moguce ove situacije i cene na mtgoxu, koja se moze tumaciti i kao ocigledna manipulacija, insajderska trgovina, etc. Da ne govorim o mogucem kolapsu mtgoxa, ili ne daj boze hapsenjem debelog zbog malverzacija i namestanja.

To bi bila vrlo losa poruka mogucim ozbiljnimm investitorima.

Po meni, ko se napunio do sad - napunio se. Ocekujem lagan i postepen pad na nivo pre balona. I novi krug razvoja aplikacija, btc mreze, servisa, menjacnica, itd. A onda za godinu, novi rast.

Poslednja izmena:
slazem se, ja sam prebegao u LTC i fiat pre par nedelja :) A o M. Karpelesu nista pozitivno ne moze da se kaze dok javno i transaprentno ne objavi podatke o svom walletu i dok se ne iskristalise situacija sa MtGox. Te price o njegovom shteku su sarena laza dok ne bude javno a to bi upravo bitcoin fondacija ako joj je stalo do buducnosti kriptovaluta trebala da uradi! Price o tome "ko poznaje M. K. ....zna se da on ima..." su samo bajke i urbane legende, budite realni, dok se ne vidi adresa walleta nista od toga nije provereno. Ceo kripto sistem ne treba da zavisi od jedne osobe ili jednog exchangea, i za nauk bi trebalo da MtGox propadne pa da se sve stabilizuje. Ako je Bitcoin fondacija ozbiljno udruzenje i M. Karpeles kao bitan clan ozbiljan covek, sam ce se iskljuciti privremeno dok se ne rese problemi, u suprotnom su pokazali da nema govora o kredibilitetu jednog i drugog. Peticija za njegovu ostavku je vec online.

Do novih informacija, da ja kupim jos malo LTC i BTC dok je jeftino :)

Kupujem LTC, BTC, BTCE kodove...uslovi dogovorljivi :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno