Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Promasili ste temu...

Otkud odjednom ovoliki pad cijene u roku od 24h?

niste ocigledno dovoljno dugo "u prici" :) 3-5% su normalne oscilacije, cak i da je doslo na 600$ ne bi bio veliki pad...korekcije, oscilacije, trazenje novog nivoa, 1000 razloga...

Malo je off topic, al' ajde:

1. menjajte sifru na nedelju dana (toliko vremena sigurno imate)
2. sifra mora da sadrzi: bar jedno veliko slovo, bar jedan broj
3. nikada ne stavljajte istu sifru za mail i za pool
4. koristite wallet (iako treba 3 dana da se sinhronizuje za btc i zauzme 15Gb, litecoin nesto manje, ali slicna prica)
5. napravite bar 3 cold storage lokacije: flash drive, stari hdd koji stoji ispod kreveta, stara memorijska kartica, itd...

Ovo je pojednostavljena verzija. Za one koji su super paranoicni, imate uputstva na netu kako da odradite cold storage sa 100% sigurnosti.
Elem, najslabija karika u sigurnosnom lancu smo mi :)

Promasili ste temu...

Otkud odjednom ovoliki pad cijene u roku od 24h?

I ja se pitam. Cena klizi na dole dosta dugo ali je uglavnom bio lagani kontrolisani pad, ovo vec deluje ozbiljnije.
Palo mi je na pamet da su Ameri krenuli sa istovarom onih SilkRoad bitcoina ali ne nalazim nista, ako neko nadje sta se desava nek kaci linkove.

Kakav istovar, pa ne prodaje to pera nego američka vlada, ne prodaje se zaplenjena imovina na berzama i oglasima nego na državnim aukcijama.

VEst u americi da je apple uklonio iz apple storea i zadnju bitcoin aplikaciju ..mozda pada zbog toga

Postovane kolege prodajem sutra od 1.25 do 1.3btc. U Beogradu transakcija licno kod mene. Dogovor na pm.

znaci ko bude zainteresovan mora kod tebe da se uloguje na berzu ili da ponese wallet.dat na usb?
Kako god, ponesi laptop, tablet moze kod mene na net da se poveze ili samo da pratimo confirmacije bitcoina poslatog na tvoju btc adresu preko blockchain-a(ne mora se logovati kod mene niko).

Gde da zamenim Doge za LTC ? Necu na Cryptsy jer se ceka dugo i kradu. Vircurex menja samo za bitcoine. Predlog za neku pouzdanu menjacnicu da moze direktno doge-ltc?

Ok,hvala ;)

Gde da zamenim Doge za LTC ? Necu na Cryptsy jer se ceka dugo i kradu. Vircurex menja samo za bitcoine. Predlog za neku pouzdanu menjacnicu da moze direktno doge-ltc?

pa svi vriste na cryptsy a ja imam samo pozitivna iskustva, nikad ni cuku najmanjeg nisu ukrali, jest da se malo saceka, ali sve je tu, a dobiju se jos i neki cryptsy poeni kojima mozes da trgujes

Dok se ceka vrednost valute se menja pa ti vidi na cemu si.

Istrosili se kinezi za njihovu NG pa sad moraju da menjaju BTCove budzasto

inace razlog za tekuci rokabili show je mtgox koji ima malo vecih problema i sa isplatom fiata a bogami i withdrawom btc

Prvi put posle ne znam kolio vremena da vidim cenu na MT.GOXU skoro izjednacenu sa btc-e i bitsamp. :)

pff diff prilicno skocio, a cena se cak i smanjila... nesto su u prilicno losem periodu...

Koja cena za dobro jutro. Steta sto nisam u novcu sad.

Stamp 666$, LTC 17.xx i ide dole/

Nije ovo nista, tek ce da jurnu cene na dole, ne bih sad kupovao ni u ludilu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno