Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verujem da hoce gore. I to poprilicno. Mozda nece odmah ali cini mi se da kinezi ponovo kupuju ;)

...kad ovako brzo ide moguce je i da je od jedne musterije.

Nije od jedne sigurno. Na Kineskom Okcoin-u je jos veca cena nego na btc-e naprimer, cini mi se da su se aktivirali kosooki.

Ja sam sve sto mi je ostalo LTC-a prebacio sad u BTC pa cemo videti sta ce ispasti :)

sinoc je dogi na kraptsiju bio najnizi, a na vircu je bio dobar, i tako kupim ga na kraptsiju i posaljem na vircu i osedim dok stigna, za to vreme cena naravno padne ispod kupovne i sad sam ga izmrmorio

Ima neko usd na stampu ili btc-e?...uzeo bi za 1k eur ili vise..kontakt na pm

Koji je smisao toga, kontam da to botovi rade, ali sa kojim ciljem?

POZ

Cackanje cene, na gore ili na dole.. ili kad se tako postavi mnogo sitnih ponuda, moze nekog da navuce da izgleda kao da je cena negde jurnula a ustvari mosa..

Na prodaju 0.4btc, kontakt na pm

Ovaj Bobby Lee k'o da je neki nas bizmismen, sve neke fix ideje... Ako ga kinezi ne streljaju za primer, bice dobro.
Inace braca kinezi i dalje laziraju volume, LTC uz pump iscekuje izlazak na Gox i sl. epohalne vesti, a stanje na berzama zalosno...

Od pravih pozitivnih vesti jedino ovo mada su oni i ovako zestoko liberalni pa je i ocekivano

Poslednja izmena:
Ovaj Bobby Lee k'o da je neki nas bizmismen, sve neke fix ideje... Ako ga kinezi ne streljaju za primer, bice dobro.
Inace braca kinezi i dalje laziraju volume, LTC uz pump iscekuje izlazak na Gox i sl. epohalne vesti, a stanje na berzama zalosno...

Od pravih pozitivnih vesti jedino ovo mada su oni i ovako zestoko liberalni pa je i ocekivano

Generalno krivo gledas sitaciju, verovatno si u $ pa... :)

1. Bobby Lee je USA drzavljanin gde je i rodjem, mogu samo u najgorem slucaju da mu oduzmu vizu, sto sam 1000% siguran da ne smeju :)

2. LTC iako bio za sad spekulativna trgovina je generalno "jeftin" masa velikih muljatora je sve dumpovala po 25-30$ i sad cekaju jeftin LTC, mada nekazem da tu nece biti manipulisanja, sve u zavisnosti kad izadje na nekoj vecoj berzi, ali cena itekako moze gore i niko ga i ne pumpa, osim danas, jer mu je nedeljama cena ubijana dumpom, i vecina trgovaca iscekuju jeftin LTC, sto znaci hica im je da ga kupe sto pre...

@ zeljko:
Nisam znao da je USA drzavljanin mada j*be se kinezima za to, prerasli su oni tu ligu gde bi morali da paze sta rade...posebno za nekog takvog, shady investitora i sl. Takvih u Americi na milione...
Znam koliko je kostao LTC i koliko moze da kosta, ali u sred ovog mrtvila naidje tu i tamo vest o "uskoro" bitnim dogadjajima za LTC i uz to i fake volume (dokazano) danas krece pump. Mislim mozda oni predskolskog uzrasta ne bi provalili, ostalima je malo teze prodati tako nesto.
Ja sam u $ dok ne krene da raste, onda u coin-ima, pa opet u $ cim krene da pada...
I pizdim sto se apsolutno nista ne desava vec par dana (sem LTC-a eto), a zapravo nista zanimljivo vec nedelju ako ne i vise.
***, ako cu da se smaram za 1% onda cu to da radim na forex-u, sa svim pravilima, regulacijama, logikom, itd. a ne na wild-west-coin-berzama gde igras kako se digne ovima koji drze berze i onima koji imaju nekoliko (do nekoliko desetina) hiljada coin-a

Poslednja izmena:
Mislim da sve zavisi od kine ako bude jos nagativnih vesti cena BTC a lancano i LTC ide dole, kratkotrajno, ajko nebude vesti cene idu samo gore 1000%, za LTC moguce da cena osciluje pa i pada do sledece velike vesti ;)

Mislim da su oni zavrsili sa losim vestima. Ja sada ocekujem lagani rast valuta uz konstantne turbolencije.

Ako je neko organizovan to su oni. I rekao sam odmah da ce im trebati samo malo vremena da se organizuju i sve se vraca u normalu. LTC isto mora gore, nema druge.

Zaboravio sam smajli, sta se palis odma :p

Nije djubre, na 12tom je mestu, mnogo se kopa a diff raste, ima potencijala da za koji mesec kada krene pump svih valuta dosta skoci i da se pokupi ozbiljnija suma na ovom coin-u... :)

Zaboravio sam smajli, sta se palis odma :p

Nije djubre, na 12tom je mestu, mnogo se kopa a diff raste, ima potencijala da za koji mesec kada krene pump svih valuta dosta skoci i da se pokupi ozbiljnija suma na ovom coin-u... :)

Pa ulozeno je dosta truda u start, ali ja nevidim nimalo logike u daljem kloniranju scrypt-a, sha256 itd... cista budalastina, za pump je rizik velik jer pitanje sta autori imaju na umu i kad ce iskociti iz djubreta

Djubretaris a? :d

Svuda zeleno volim te zeleno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno