Ode to za par dana na 200e pa i ispod toga ..
sta mislite, hoce li sad da se odbije pa opet do 700-800$? ...dajte neke prognoze, dosadno je ovako samo gledati kako pada.
edit:
ovaj grafikon bas i ne uliva poverenje u brzu promenu trenda:
Pogledajte prilog 130947
Prodao LTC..
Poslao 160$ preko Bitstampa, status je finished pojavio se u utorak..
Meni su u banci rekli da se ceka obicno 2 do 5 dana... videcemo ...:d:smash:
Ma nema skoka, posle prvog puta kada je dohvatio 580 je otiso na 1050, pa je opet padao pa se vratio na 900, pa pad pa na ~ 750... svi ga kupe do neke vrednosti ocekujuci da ce se vratiti na onaj prethodni maksimum, medjutim od toga nista.. posle ovog pada se istrcao na 600 (na gox-u) pa pao na 480, pa se kupovao do 550 i tu negde stoji sad, jos uvek nema ko da ga pumpa, ili nema zelju jos uvek....
ne, rekao sam da mi je stiglo.
a ako te bas zanima, jesam dobro prosao, jer sam prodao za 1000, i ostavio nesto da se igram. kupio sam sad nesto za 500, sad cu i za ispod 400, i to je to.
istina, kupio sam i za 859, ali sam prodao kad je bilo jasno da nema gde osim dole.
Eto ziv zdrav i dalje radis, a ovi sto kukaju i nisu za ovo,najbolje da idu kod ovog sto radi u kancelariji i to u sred lozane!!!
Cuti bre maleru :d
Ma daj Boze da padne da se nakupujemo novcica. Jel vise niko ne juri grafike u ovoj situaciji?
Sta ces sa grafikama na diff od preko 4000 ?
Ja sam stavio buy na 251, i tek onda idem na odmor
Sa LTC sam zavrsio za ovu godinu...
vidim i oglasi se ponovo pune...
za ne poverovati kako svi razmisljaju od danas do sutra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari