Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece :)

Ode to za par dana na 200e pa i ispod toga ..

Tesko. Mislim da je minimalno porasla cena da izvuku novcice od ovih neodlucnih.

Sta lupam ? Zivi bili pa videli .

Cuti bre maleru :d
Ma daj Boze da padne da se nakupujemo novcica. Jel vise niko ne juri grafike u ovoj situaciji?

To i ja mislim nek padne pa da se kupe novcici :p

Ja sam stavio order na 10.02 pa ako prodje prodje...

sta mislite, hoce li sad da se odbije pa opet do 700-800$? ...dajte neke prognoze, dosadno je ovako samo gledati kako pada :p.

edit:
ovaj grafikon bas i ne uliva poverenje u brzu promenu trenda:
Pogledajte prilog 130947

Ma nema skoka, posle prvog puta kada je dohvatio 580 je otiso na 1050, pa je opet padao pa se vratio na 900, pa pad pa na ~ 750... svi ga kupe do neke vrednosti ocekujuci da ce se vratiti na onaj prethodni maksimum, medjutim od toga nista.. posle ovog pada se istrcao na 600 (na gox-u) pa pao na 480, pa se kupovao do 550 i tu negde stoji sad, jos uvek nema ko da ga pumpa, ili nema zelju jos uvek ;)....

Poslednja izmena:
Par pitanja....Pratim ovu temu vec petnaestak dana ali nisam nasao odgovore -

1. Imam neverifikovani nalog na bitstampu, kapiram da ga moram verifikovati za kupovinu i prodaju coina, ali mora li biti verifikovan da primim $$$ od npr. nekog clana sa foruma koji bi mi prodao $$$?
Posto necu moci pre sutra/prekosutra da im posaljem neki od racuna i izvod iz banke na moju prijavljenu adresu...

2. Imam rodjaka u SEPA zoni(holandija), da li bi on mogao bez problema, koliko vidim na sajtu i bez provizije da mi uplati $$$ na moj account? I zna li neko koliki je standard wire fee iz SEPA zemlje?

I da, kupio bih $$$ ako neko prodaje:d

Prodao LTC..
Poslao 160$ preko Bitstampa, status je finished pojavio se u utorak..
Meni su u banci rekli da se ceka obicno 2 do 5 dana... videcemo ...:d:smash:

Meni je status na finished od 5. decembra ali jos nista nije stiglo. U banci mi rekli da procedura moze da traje cak i vise od 2 nedelje.

Fuck, nisam vise milioner. No, na ovaj pad treba gledati samo pozitivno jer je ovo prilika kada jos velikih igraca ulece i nakon toga ce cena otici u nebesa.

Ma nema skoka, posle prvog puta kada je dohvatio 580 je otiso na 1050, pa je opet padao pa se vratio na 900, pa pad pa na ~ 750... svi ga kupe do neke vrednosti ocekujuci da ce se vratiti na onaj prethodni maksimum, medjutim od toga nista.. posle ovog pada se istrcao na 600 (na gox-u) pa pao na 480, pa se kupovao do 550 i tu negde stoji sad, jos uvek nema ko da ga pumpa, ili nema zelju jos uvek ;)....

Ja ne bih to garantovao na duzi period... Mozda ne u narednih par nedelja ali za mjesec... ili tako nesto ko zna.

Pa to nema ga uskoro, a za duze staze svi ocekuju skok...... svaki veliki pad popularizuje e-valute, jer sigurno vise ljudi udje nego sto izadje ;).

ne, rekao sam da mi je stiglo.

a ako te bas zanima, jesam dobro prosao, jer sam prodao za 1000, i ostavio nesto da se igram. kupio sam sad nesto za 500, sad cu i za ispod 400, i to je to.

istina, kupio sam i za 859, ali sam prodao kad je bilo jasno da nema gde osim dole.

Ok, stvarno sam iskreno pitao. Nije prozivanje ne daj Boze.

Eto ziv zdrav i dalje radis, a ovi sto kukaju i nisu za ovo,najbolje da idu kod ovog sto radi u kancelariji i to u sred lozane!!!

:thumbup:

ma nije frka, ne ljutim se. :)

nista od 300 $ (barem ne danas :D), a taman mislio da poslednji dinar sprckam. nema veze, kupio sam za 500 i za 385, sto se mene tice - vidimo se za par meseci. :D

Poslednja izmena:
Ti si uhvatio ispod 400,ja se ne probudih na vrijeme i na 421 sam kupio. Prije toga prodao na 810 :)

Sta ces sa grafikama na diff od preko 4000 ?
Ja sam stavio buy na 251, i tek onda idem na odmor :)
Sa LTC sam zavrsio za ovu godinu...

Sta ces sa grafikama na diff od preko 4000 ?
Ja sam stavio buy na 251, i tek onda idem na odmor :)
Sa LTC sam zavrsio za ovu godinu...

pa ako diff ode na preko 4000 - zar ce biti bitno?

moci ce da se poklone, jer ce ionako sta god one iskopaju do 4k moci da se proda za godinu dana za mnogo para...ASIC za LTC je vrlo pozitivna vest za sve one koji drze LTC.

wow, jurisamo ka 600.

Poslednja izmena:
vidim i oglasi se ponovo pune...

za ne poverovati kako svi razmisljaju od danas do sutra...

Ja stavio oglas jer zelim da kupim ltc tim parama dok je niska cena. Ako moze bice super, ako ne moze i to je ok. ***, nemam sada kesa pa da kupim bez da prodajem grafike.
To je moja logika, neki to rade iz cistog straha.

moj mali buy order od 300 LTC-a za $...:)

LTC/USD buy 26.8759 LTC 9.2 USD 247.25828 USD 18.12.13 15:13
LTC/USD buy 20 LTC 9.2 USD 184 USD 18.12.13 15:13
LTC/USD buy 23 LTC 9.2 USD 211.6 USD 18.12.13 15:13
LTC/USD buy 50 LTC 9.2 USD 460 USD 18.12.13 15:13
LTC/USD buy 30.1241 LTC 9.2 USD 277.14172 USD 18.12.13 15:13

Na zalost, nije mi prosao buy 396 ltc-a u ltc/btc, stavio sam na 0.022 i dodirnulo je tu poziciju, ali moj nalog se nije realizovao...:(

ja sam promasio buy za 0.18xx$ *** :d
svaka cast ala si ga ubo, kao sa prs' u oko :p

Eh...ja lepo prodao....mislim lepo.... taman toliko koliko je falilo da budem na nuli...za ovih par rigova :)....a sada sve sto dodje dobro doslo....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno