Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije to mesetarenje. kupio si za 9.2 $.

znaci prodajes po malo dok nisi na 0, a profit ostavis u ltc-u.

ovo je samo jedan veliki bounce. tek treba da se utvrdi fer cena. ;)

Poslednja izmena:
nije to mesetarenje. kupio si za 9.2 $.

znaci prodajes po malo dok nisi na 0, a profit ostavis u ltc-u.

ovo je samo jedan veliki bounce. tek treba da se utvrdi fer cena. ;)

Eh kad bih bio siguran da je bounce, prodao bih sve sad po 15 pa kupio po 9 ponovo :)

Al si alav :D

Cena ko cena..malo gore,malo dole..strpljen,spasen....
Drago mi samo zbog onog alavca,sto nudi 280X-ove po 420€...sto ce da se naprodaje! :d

moj mali buy order od 300 LTC-a za $...:)

LTC/USD buy 26.8759 LTC 9.2 USD 247.25828 USD 18.12.13 15:13
LTC/USD buy 20 LTC 9.2 USD 184 USD 18.12.13 15:13
LTC/USD buy 23 LTC 9.2 USD 211.6 USD 18.12.13 15:13
LTC/USD buy 50 LTC 9.2 USD 460 USD 18.12.13 15:13
LTC/USD buy 30.1241 LTC 9.2 USD 277.14172 USD 18.12.13 15:13

Na zalost, nije mi prosao buy 396 ltc-a u ltc/btc, stavio sam na 0.022 i dodirnulo je tu poziciju, ali moj nalog se nije realizovao...:(

***, sa kakvim se predznanjem ide u kafanu! Ja sa kupio 70ltc na 11$ i sad ne znam sta da radim da prodajem na 16$ ili da cekam 25$. :trust:

Ja stavio oglas jer zelim da kupim ltc tim parama dok je niska cena. Ako moze bice super, ako ne moze i to je ok. ***, nemam sada kesa pa da kupim bez da prodajem grafike.
To je moja logika, neki to rade iz cistog straha.

Jel nisi nista prodao od ltc-a kad je bio preko 40$ ? Moja logika je da prodas grafe kad je traznja na vrhuncu a sad to ocito nije.

Da sam znao ...pre bih prodao...ne zbog cene...vec zbog osecaja....ove zadnje 3 nedelje lezem i budim se sa telefonom u ruci...cena ide dole...ide gore...ide dole...kod mene na kontu sve vise coina a sve manje strpljenja....od juna se rudari....prodavalo se u bescenje ...do ovog nenormalnog skoka....i eto...sada se prodalo ..ulozene pare se povratile - neopisiv osecaj verujte mi...i neka sada ode i na 1500$ nema veze....nema vise nervoze....kao sto mi je neko i rekao ...treba da prodash po onoj ceni po kojoj ce TI biti zadovoljan...a JA jesam i zelim i svim mojim saborcima da sto pre dodju makar u ovu poziciju.Na kraju sta drugo reći nego rudarski "Srećno" !

Sto si ti kolega bio toliko nervozan, pa nije glava na panju :)

LTC ide opet gore, izgleda da narod jos nije izgubio veru, misli da je 12-15$ dno...

Poslednja izmena:
***, sa kakvim se predznanjem ide u kafanu! Ja sa kupio 70ltc na 11$ i sad ne znam sta da radim da prodajem na 16$ ili da cekam 25$. :trust:

Ma kakvo predznanje, cist user...Nisam postovao kupovine predhodnih dana :) a da sam znao za jadac, prodao bih sve juce makar po 20+ i napravio ogromnu zaradu. ***...trgovina je lutrija...

A sto se stekanja tice...Ako ti pare nisu frka, odnosno ne moras da trosis kripto-novcice, budi strpljiv i cekaj neku cenu koja ti se svidja. Ako te zadovoljava 490$ zarade, prodaj po 18. Ako mislis da ce biti ltc 100$ cekaj tu cenu. Nema ovde recepta. Ja licno necu vise unovcavati kriptose u opipljiv novac, ali ce mi sve trgovine biti usmerene na povecavanje kolicine novcica bez obzira na cenu u $, pa kad ostvarim cilj od 1M $ onda cemo videti sta dalje. A do tada ima jos dosta vremena da prodje...Ili mozda ne? :):):)

Poslednja izmena:
Kina fino vuce gore, a trebalo bi da spavaju, kao da "americki kinezi" upravljaju njihovom berzom takva im je satnica.
EDIT: nisam trebao nista pisati opet ode dole :)

Poslednja izmena:
Ma kakvo predznanje, cist user...Nisam postovao kupovine predhodnih dana :) a da sam znao za jadac, prodao bih sve juce makar po 20+ i napravio ogromnu zaradu. ***...trgovina je lutrija...

A sto se stekanja tice...Ako ti pare nisu frka, odnosno ne moras da trosis kripto-novcice, budi strpljiv i cekaj neku cenu koja ti se svidja. Ako te zadovoljava 490$ zarade, prodaj po 18. Ako mislis da ce biti ltc 100$ cekaj tu cenu. Nema ovde recepta. Ja licno necu vise unovcavati kriptose u opipljiv novac, ali ce mi sve trgovine biti usmerene na povecavanje kolicine novcica bez obzira na cenu u $, pa kad ostvarim cilj od 1M $ onda cemo videti sta dalje. A do tada ima jos dosta vremena da prodje...Ili mozda ne? :):):)

Lepa ideja mada... onda se pojavi neka baja i olaksa te za sve te novcice sto si mukotrpno zaradjivao kao onaj Sajbera :)

Ipak valja s vremena na vreme izvaditi koji $ cisto da ne bije maler... :)

Ko god je dumpovao 200-300 hiljada BTC tesko da ce tek tako pustiti cenu BTC da ode iznad 600$ bar dok se ne nakupuje, naravno ako ne bude nekih drsaticnih vesti ili uleti neko sa velikim kesom...

Mada mi nikako neznamo monstrum koji je dumpovao kad ce biti pun i sta je tacno njegov dump a sta kupovina...

lep volume, na 4 najvece menjacnice je zajedno 500k BTC, a bice i vise do ujutru kad se pogleda zbirno

Mislim da ste se prevarili da je pojedinac dumpovao toliko BTC, koliko ja imam informacije oko 25 miliona usera btc i ltc je u Kini pa vi vidite ko je i sta i koliko dumpovao :)

... logicno posle one najave za Viper Miner 25 Mh/s

odbilo se do 600$ sad opet dole?

Valjda ce dole, mada bem li ga sta kome kad moze da padne na pamet, mozemo samo da nagadjamo, ja se ovih dana zezao par puta na male razlike i negde sam 200$ u plusu, sad kao cekam ponovni pad, pa da pravim pauzu za raketu 3.0 :p..

Any endorsement of virtual currency by Sberbank would be a significant boost for its prospects in Russia and elsewhere. The organisation is the largest bank in Russia and Eastern Europe. Bulgarian bitcoin exchange BTC-E facilities fiat exchanges via Sberbank.

wtf?

Poslednja izmena:
zato sto BTC nije u dovoljnoj meri poznat na ruskom trzistu niti dovoljno omasovljen, a verujte mi imaju veliki visak USD, mozda ne kao kinezi :) ali i javno i zvanicno izrecenu nameru da se rese dolara koji su tamo odomaceni. U tom smislu verovatno prva drzava koja ce dozvoliti svojim finansijskim institucijama da se bave BTC-om zvanicno bice ko? Rusija :)

Da potsetim, za one koji ne znaju, cak i nezvanicna e-valuta Web Money ima vec duze vreme podrsku za BTC kroz WMX wallet, mislim da LTC nije jos uvek implementiran (nisam siguran) ali ce verovatno biti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno