Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daj oladi bre, nije ti ovo BTC-e pa da trolujes newb-e a verovatno si i sam .......

Jesam newbee, ali ovo nije trolovanje. Videces sutra kad se pojave masovno grafike kod svih uvoznika u ponudi.
A i ti si nesto mnogo nervozan nocas. Ne valja ti to.

Poslednja izmena:
Gotovo, vise se ne isplati kopanje. Ako ima neko neku karticu na prodaju neka mi pusti pm da dam detetu da se igra :D

P.S. Ima li neko da mi pozajmi 1000$, vracam sutra 1200$ :D
Pa niza cena samo moze da zaustavi malo rast diff-a sto bi znacilo da ces vise kopati ;) A tebe niko ne tera da prodajes po ovoj ceni.

Pa niza cena samo moze da zaustavi malo rast diff-a sto bi znacilo da ces vise kopati ;) A tebe niko ne tera da prodajes po ovoj ceni.

Ma ja ovaj jedan ltc sto sam iskopao za ovih nedelju dana otkad sam drug clan nikom ne prodajem :happy:

Od svih coina jedino je Deutsche eMark u plusu (trenutno)

Deutsche eMark - kako to lepo zvuci

Poslednja izmena:
Kupujem dolare na btc-e.
1500 evra
Ako je kome ko želi da proda uopšte ostalo šta

Uf, al' su neki odavde alergicni na newbie-e, kao da uzimaju novac iz njihovog dzepa.

Nego da ne idemo mnogo u off , svi brzo u kupovinu stigle grafike po radnjama...

Što predlažete, kupiti sada nešto za eure ili čekati da još padne?

Uf, al' su neki odavde alergicni na newbie-e, kao da uzimaju novac iz njihovog dzepa.

Nego da ne idemo mnogo u off , svi brzo u kupovinu stigle grafike po radnjama...

Ajde nemoj da ides mnogo u off, i ne troluj..
ponasanje ti je ko da imas 10 godina.
Opusti se, cuti, popi pivo, kopaj i manje troluj glupim izajavama

pa ja ne znam sta novopridosli misle? da ce im neko tek tako ustupiti kes sa berze, sada, kada je cena u qrcu? kada se pravi preraspodela onoga za sta se mukotrpno radilo tokom cele godine?

:D

uozbiljite se.

ps.

nemojte biti alavi, nego polako i pomalo uzimajte, dok ide dole. nije steta ako se uzme i za 650 $. nece se baci.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima.
Od skoro sam saznao za kriptovalute i vec par dana pratim ovaj forum.
Do sada sam sve odgovore na moja pitanja nasao na ovom forumu citajuci starije postove.
Sada me zanima da li je moguce uplatiti EUR ili USD na btc-e preko paypal-a, ali ne mogu da nadjem odgovor na to pitanje.
Jel zna neko da li je i kako moguce to izvesti?

Nemoguce je a najlakse je da vidis kad neko sa foruma prodaje pa kes u ruke ;)

E sad nakon ovo crasha moze da se ocekuje da bitcoin ide u nebesa. Wallstreet i ostali veliki igraci ulecu, a sledecih par dana ocekujte clanak koji ce mu lansirati cenu.

E sad nakon ovo crasha moze da se ocekuje da bitcoin ide u nebesa. Wallstreet i ostali veliki igraci ulecu, a sledecih par dana ocekujte clanak koji ce mu lansirati cenu.

Da, baš će neko veliki da se najavi da će ući, pa da za svaki slučaj kupi skuplje nego što bi mogao da se ne najavi...naivan si ko francuska sobarica...

moguce je da se spusta cena da bi usli ovi koji kupuju na veliko... prica se da su tako radili nedavno i sa ltc-om kada je padao na 1.5$.

Sve je moguce. Nista se ovde ne desava slucajno. Mislim da se i sada to radi sa BTC-om i LTC-om uporedo. Kad se nakupuju kao stoke ima da se naduva cena samo tako. Ja stvarno ocekujem jako zanimljivo prolece :)

Shto tugujete, ltc sledece godine u ovo vreme 1000$ , samo treba da shtekate :D

Pa nesto sporo nam sad ide stekanje vec, to je problem, da imamo po par hiljada bilo bi lepo..ovako hmm hmm :).

edit- sad gledam diff za BTC, sledeci preko milijarde :bottle: he he he ...

Poslednja izmena:
ja sam lepo rekao da testiraju scrypt asic.. Pa mreza skace i pada non stop od 86K kH/s do 110K KH/s a cisto sumnjam da su to samo obicni preletaci sa drugih coina

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno