Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad vidim cijenu btc-a dodje mi da placem pogotovo sto sam prije rasta btc-a kupio alt coine a nisam prodao na vijeme i sad sam fino u minusu.

Nije valjda proslo dve nedelje kako sam prodao poslednjih 6 BTC-a ? :) :)

nisu bitni dani, samo vertikalnost :)

Kad pada 30 ili vise dana uzastopno, nema te vertikalnosti da ga vrati nazad. Padao je od 0.036 do 0.018, skocio do 0.025, opet na 0.008, pa skocio na 0.016, pa sad opet vec na 0.009...

Poslednja izmena:
Ko nece da drzi imetak u ltc jer se boji pada cene moze lepo da proda kad mu odgovara cena i da drzi $, ne moze izgubiti,moze samo da ne zaradi extra ako cena ide gore,a ako drasticno padne moze sebi "nakopati" koji novcic extra ;)

Nije beznacajna, jako je losa :)
Kad padne na 300 mnogo vas ce se pomamiti da kupi misleci kako ce opet da skoci na 500. Onda ce opet da padne na 50 a vi puci pare. Tek kad dignete ruke i rasprodate da predjete u nesto drugi skocice i tako u krug :)

Izbili vam BTC iz ruku(rasprodali ga odavno...) i rudnika a vi kao srecni...

ispod 266 $ btc neće ići.

a to da će opet dostići 500 $ je sigurno. to je samo pitanje vremena. :) niko neće pući pare sve dok ne proda ono što je kupio po 300 za 200 $.

@all

još jednom se pokazalo da je najbolje novčiće čuvati i ne dirati. btc-e mislim. :)

@student

što ti bilo glupo da kupiš nazad svoje btc-ove po višoj ceni? to ti je greška.

Drzati btc je ok, ali meni je bolja taktika sell high, buy low. To mi se u nekoliko navrata u ovoj rolercoaster voznji isplatilo.
Skeptican sam po pitanju sutrasnjeg saslusanja u us senatu, mislim da cu pre toga dobar deo prodati.

@genijalcin@23
Glupost je ocekivat da ce BTC uvek rasti, samo je pitanje dana kad ce LTC preuzeti deo kolaca, neminovnost, jedino pitanje kad na 550-600 ili 1000$, sve zavisi koliko veci igraci misle da mogu da naduvaju BTC, a budi siguran bice pucanje balona jer njima tako odgovara

Drzati btc je ok, ali meni je bolja taktika sell high, buy low. To mi se u nekoliko navrata u ovoj rolercoaster voznji isplatilo.
Skeptican sam po pitanju sutrasnjeg saslusanja u us senatu, mislim da cu pre toga dobar deo prodati.

pih, dva sata će glabati u Senatu o btc-u, i ti bi da prodaješ?

zamisli samo sve one bake i deke po SAD-u što gledaju kablovsku vazdan i prenose skupštinske, pa požele da kupe koji. :d

@zeljko
zašto misliš da je glupo da će btc uvek rasti kada se upravo to dešava? ne zaboravi da će ih biti samo 21 milion. :)

Poslednja izmena:
ispod 266 $ btc neće ići.

a to da će opet dostići 500 $ je sigurno. to je samo pitanje vremena. :) niko neće pući pare sve dok ne proda ono što je kupio po 300 za 200 $.

@all

još jednom se pokazalo da je najbolje novčiće čuvati i ne dirati. btc-e mislim. :)

@student

što ti bilo glupo da kupiš nazad svoje btc-ove po višoj ceni? to ti je greška.

Greska, nego sta. Zaradio sam 30% a sa btc-om bi bilo 50. Nikad meni ltc nije bio srecan izbor. Najveca je greska sto sam prodao 07.11. po 280, pa cekao par dana. Radila guza, stalno mi je u glavi bio april, a projektovali smo rast nas nekoliko na 1000 u prvom sledecem bubbleu, koji se desava. I ladno nisam poslusao mozak iz jula-avgusta nego sam reagovao kao noob.

pih, dva sata će glabati u Senatu o btc-u, i ti bi da prodaješ?

zamisli samo sve one bake i deke po SAD-u što gledaju kablovsku vazdan i prenose skupštinske, pa požele da kupe koji. :d

@zeljko
zašto misliš da je glupo da će btc uvek rasti kada se upravo to dešava? ne zaboravi da će ih biti samo 21 milion. :)

Apsolutno ce stalno rasti, ako ne propadne. A ako propadne, nece preziveti ni ltc niti bilo koji alt, jel propascu btc-a propada cela ideja-koncept.

Dobro bice tu malih padova svakako ali u praksi ce rasti konstantno

Greska, nego sta. Zaradio sam 30% a sa btc-om bi bilo 50. Nikad meni ltc nije bio srecan izbor. Najveca je greska sto sam prodao 07.11. po 280, pa cekao par dana. Radila guza, stalno mi je u glavi bio april, a projektovali smo rast nas nekoliko na 1000 u prvom sledecem bubbleu, koji se desava. I ladno nisam poslusao mozak iz jula-avgusta nego sam reagovao kao noob.

svi grešimo. :)

i znam kada te pukne taj osećaj u glavu, dupe, ruku. najbolje je sedeti na rukama ili otići i raditi nešto po kući ili dvorištu. ja sam davno prestao da pratim to na dnevnoj bazi. mislim da je tako čak i lakše pratiti trendove.

prodati ranije može da bude ista greška kao i ona kada se proda kasnije.

Moja procena je da ako se trend pada LTC-a nastavi ovim tempom da će to biti do kraja ove nedelje eventualno početka sledeće i trebao bi ići gore ili stagnirati neo vreme...tako da priprema pozor sad :)

Moja procena je da ako se trend pada LTC-a nastavi ovim tempom da će to biti do kraja ove nedelje eventualno početka sledeće i trebao bi ići gore ili stagnirati neo vreme...tako da priprema pozor sad :)

Voleo bih da si u pravu, ali istorija govori drugacije...LTC moze da pada u odnosu na BTC i preko 100 dana

Znas da istorija nema veze sa buducnoscu niti postoje bilo kakve veze i linkovi. Uglavnom je sve neocekivano i nelogicno, ja sam isto izneo logican zakljucak na osnovu jednog vrlo bitnog indikatora. Naravno je da moze biti da 101% gresim ali se nadam mojoj proceni.

Za sada mirno stagnira ali ici ce na gore, trebalo bi da ode na 5-6$ u sledecoj turi. Videcemo samo kad ce da krene. Btc/ltc odnos za sada zavisi iskljucivo od btc-a.

@genijalcin@23
Pa mislim pre svega na kaci period, jako je sad rizicno kupiti BTC a sto cena sve vise ide gore rizik se exponencijalno povecava (mada om i ja se slazem da je sad tesko oboriti btc ispod 250$).. na dugim stazama da ko zna na koliko BTC moze otici, ali isto tako ja cvrsto verujem da ce LTC imati svoj dan i tada da ce se ici na dumpingu BTC-a (kad nemam pojma)

Ovo sto govorim nije samo nadanje, vec potreba jer blockchain BTC vec ima problema da podrzi sve transakcije, jednostavno jedna valuta nije namenjena da se sa njom trguje na sitno, pogotovo ne BTC, o ovome se skoro nigde ne pise a zna se, LTC ima 4x brzi block znaci ni ona nije resenje je je ispomoc za BTC

Nije zabadava govor da je BTC zlato, a zlaotom se ne kupuju zvake, mozda u pocetku ali za godinu dve, definitivno ne :)

Poslednja izmena:
Krece ka 600...:smash:

Znas da istorija nema veze sa buducnoscu niti postoje bilo kakve veze i linkovi. Uglavnom je sve neocekivano i nelogicno, ja sam isto izneo logican zakljucak na osnovu jednog vrlo bitnog indikatora. Naravno je da moze biti da 101% gresim ali se nadam mojoj proceni.

Veruj mi da je istorija kljuc svega. Sve se ponavlja u odredjenim ciklusima, i sve ce se ponoviti.

Ti ciklusi nisu nikada isti i menjaju im se faktori iz ciklusa u ciklus. Da je tako predvidivo vec bi ti i ja pricali preko 4G :)

Cak i vreme desavanja ne bi bilo vazno uopste samo da znas da dolazi vec realizovan ciklus ponovo. Uhhh lepote.

Reklo bi se da je bila ljuta borba tu oko petstotke :d

Rusenje je opasno...ali postoji granica, malo je indirektnija ali je tu...po mojoj proceni LTC/BTC nece ici ispod 0.00500 ako krene uopste jos dole :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno