Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne kazem ja uopste da ce uvodjenje LTC-a biti brzo. I kamo lepe srece da nakupim par hiljada toga do tada. Ja sam vec rekao vise puta da cu to sacekati i da mi nije frka. LTC diff skace, pocinje da jaca snaga a i cena ce ici gore, ne brinem uopste za to, samo treba malo vremena. Cekam 5 meseci vec i cekacu ako treba jos godinu i po bez frke.
Iz BTC price sam izasao stvarno me ne interesuje vise. Ne gledam berze, ne gledam cene, ne trgujem, sjajno se osecam. Tek kad sam to raskrstio sam sa sobom mnogo jasnije vidim celu sliku. Nisam zeleo da mi ovo oduzima vise od 5 minuta dnevno i uspevam u tome. A ovo kad naplatim, naplaticu muski.

bice tu svega...u igri su odnos BTC/LTC, LTC/$, FTC/LTC...mislim da ce i odnos BTC/LTC da se smanji u korist LTC-a

Mislis da se poveca odnos u korist LTC-a?

Pozdrav svima. Ako neko ima bitcoine na prodaju (minimalno 1 btc) neka mi se javi na pp... zahvaljujem :)

Ne mogu da verujem koji su ovo *****i sa bitstampa. Prvo mi odbiju verifikaciju kada sam poslao sliku lične karte na ćirilici, navodno ne mogu da pročitaju moj jezik i preporučuju mi da je prevedem na engleski u sudu?!
Onda pošaljem sliku pasoša i račun za mobilni i tada me odbiju jer 'ne mogu da prihvate račun za mobilni jer nije u skladu sa nekom regulativom u UK' koje moraju da se pridržavaju!
Kao da pokušavam da trgujem nuklearnim naoružanjem a ne us*anim bit koinima.

mene su vise voleli, prihvatili cirilicu al davno bese ;)

Ne mogu da verujem koji su ovo *****i sa bitstampa. Prvo mi odbiju verifikaciju kada sam poslao sliku lične karte na ćirilici, navodno ne mogu da pročitaju moj jezik i preporučuju mi da je prevedem na engleski u sudu?!
Onda pošaljem sliku pasoša i račun za mobilni i tada me odbiju jer 'ne mogu da prihvate račun za mobilni jer nije u skladu sa nekom regulativom u UK' koje moraju da se pridržavaju!
Kao da pokušavam da trgujem nuklearnim naoružanjem a ne us*anim bit koinima.

Identicno iskustvo. Sjutra idem po uvjerenje o prebivalistu i to je zadnji pokusaj sto se tice njih.

Ide BTC ka dole. Cuvajte privatnu imovinu :)

:d

Sad sve ide na dole, sto prirodno, sto vestacki ;)

BTC/LTC [cena, menjačnice, kupovina i prodaja]

Mora da raste brze od 5% mesecno, barem 10% da bi imalo bilo kakvog smisla. Zasto? Prost je razlog.

Hardver kojim rudarite kosta 60% svoje nabavne cene posle 12 meseci. Matematika kaze da je to gubitak vrednosti od 1/0.6=1.666x ili ti u prevodu treba vam snaga hardwera za 66% veca svakih 12 meseci/

ako bi to sada korenovali i to tako da trazimo 12-ti koren iz 1.66666 dolazimo do 1,04348.

Dakle treba vam rast od 4,348% mesecno kako bi vasi coini danas izrdareni i kaoje cete cuvati 12 meseci mogli da vrede tama koliko ste gubli na hardweru, tj. da pokrivate taj gubitak. Naravno uz put vam se menja diff, ali ostaje logika da sto izrudarte u novembru 2013 prodajete tek u novembru 2014. AKo bi imali samo 50% veci rast od recimo 6,5% mesecno bio bi usper. Treba li napominjati da je BTC rastao negde ovim tempom, oko 7-8% mesecno, a u nekim trenutcima i vise. Isto bi voleli svi mi da bude slucaj i sa LTC ali nesto mu ne da, koci ga...

Da izvinis ali ta tvoja racunica nema veze s vezom. Imas odredjeni period za koji ces da otplatis celokupan iznos ulozenih sredstava i posle samo kaplje. Ne rudari se samo da se zaradi za amortizaciju, niti je u jednom trenutku do sada prihod bio jednak struji pa da smo na nuli i da treba da molimo Boga da makar to pokrijemo.

Dakle racunica je nidje veze, ltc ne mora da skoci ni 1% nek ostane isti i hardver ce se otplatiti u CELOSTI za odredjeno vreme, a ne samo pad vrednosti tj amortizacija.

Iliti ako je amortizacija npr 50$ mesecno onda je dovoljno da samo cena bude tolika da mesecno kad odbijes struju budes u plusu 50$ a ne da ti svaki mesec zarada bude veca za po 50$.

Poslednja izmena:
Izgleda da danas ide na 500, cini mi se da kad predje 500 ima da "explodira" na 1000......

Nece ide polako 15-20 dnevno, znaci danas oko 450

Mislim da granica od 500 nece bas tako lako da se probije. Uvek su te okrugle cifre bile nezgodne.

Pozdrav. Ja bih takodje kupio 1 ili dva btc i mozda 50 ak ltc ako ima nekog ko bih prodao neka se javi na pp.

Kupio bih 100 ltc. Iz NS-a sam. Pozdrav

Na gox-u jos malo pa 500 ... lepa okrugla cifra :D.

I za 99% nas ovde beznacajna. Koliko nas ovde rudari BTC?

samo oni koji imaju asic ako ima takvih, ali lepo je za oko :d

I za 99% nas ovde beznacajna. Koliko nas ovde rudari BTC?

Ne mora se rudariti btc da bi se imao, ovih dana sam smislio taktiku za ltc. Posto prosecno vise dana pada u odnosu na btc, menjam svaki dan za btc, dok ne promeni trend. Onda nazad u alt i tako ispada mnogo vise alta za isto vreme. Probaj na mesec-dva.

Ne mora se rudariti btc da bi se imao, ovih dana sam smislio taktiku za ltc. Posto prosecno vise dana pada u odnosu na btc, menjam svaki dan za btc, dok ne promeni trend. Onda nazad u alt i tako ispada mnogo vise alta za isto vreme. Probaj na mesec-dva.

Sve je to OK, ali kako uci u BTC na 0.00914? Bilo bi super na 0.013 i vise. Moze li zaista dosta nize od trenutnog odnosa?

Ja sam tako prodao na 0.015, hteo da cekam na 0.011 i naravno bas rad se cena lomila na 0.0135 i grunula na 0.0155, pa sam mislio da ide nazad ka 0.03, vratio se u LTC i manuo se corava posla.

Poslednja izmena:
Evo ga 500 na goxu! Strasno..

A mi se pitali da li ce do nove godine biti 200$ :-D

Pitali se pitali i vecinu prodali ispod 200$ :D

Sve je to OK, ali kako uci u BTC na 0.00914? Bilo bi super na 0.013 i vise. Moze li zaista dosta nize od trenutnog odnosa?

Ja sam tako prodao na 0.015, hteo da cekam na 0.011 i naravno bas rad se cena lomila na 0.0135 i grunula na 0.0155, pa sam mislio da ide nazad ka 0.03, vratio se u LTC i manuo se corava posla.

Moze nize, naravno. Ako od 365 dana 250 pada a 115 raste, sve je jasno. Samo sto raste 60 na zalost

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno