Pitali se pitali i vecinu prodali ispod 200$![]()
nisu bitni dani, samo vertikalnost![]()
Kad pada 30 ili vise dana uzastopno, nema te vertikalnosti da ga vrati nazad. Padao je od 0.036 do 0.018, skocio do 0.025, opet na 0.008, pa skocio na 0.016, pa sad opet vec na 0.009...
Nije beznacajna, jako je losa
Kad padne na 300 mnogo vas ce se pomamiti da kupi misleci kako ce opet da skoci na 500. Onda ce opet da padne na 50 a vi puci pare. Tek kad dignete ruke i rasprodate da predjete u nesto drugi skocice i tako u krug
Izbili vam BTC iz ruku(rasprodali ga odavno...) i rudnika a vi kao srecni...
Drzati btc je ok, ali meni je bolja taktika sell high, buy low. To mi se u nekoliko navrata u ovoj rolercoaster voznji isplatilo.
Skeptican sam po pitanju sutrasnjeg saslusanja u us senatu, mislim da cu pre toga dobar deo prodati.
nadajmo se da sam ja u pravu![]()
ispod 266 $ btc neće ići.
a to da će opet dostići 500 $ je sigurno. to je samo pitanje vremena.niko neće pući pare sve dok ne proda ono što je kupio po 300 za 200 $.
@all
još jednom se pokazalo da je najbolje novčiće čuvati i ne dirati. btc-e mislim.![]()
@student
što ti bilo glupo da kupiš nazad svoje btc-ove po višoj ceni? to ti je greška.
pih, dva sata će glabati u Senatu o btc-u, i ti bi da prodaješ?
zamisli samo sve one bake i deke po SAD-u što gledaju kablovsku vazdan i prenose skupštinske, pa požele da kupe koji. :d
@zeljko
zašto misliš da je glupo da će btc uvek rasti kada se upravo to dešava? ne zaboravi da će ih biti samo 21 milion.![]()
Greska, nego sta. Zaradio sam 30% a sa btc-om bi bilo 50. Nikad meni ltc nije bio srecan izbor. Najveca je greska sto sam prodao 07.11. po 280, pa cekao par dana. Radila guza, stalno mi je u glavi bio april, a projektovali smo rast nas nekoliko na 1000 u prvom sledecem bubbleu, koji se desava. I ladno nisam poslusao mozak iz jula-avgusta nego sam reagovao kao noob.
Moja procena je da ako se trend pada LTC-a nastavi ovim tempom da će to biti do kraja ove nedelje eventualno početka sledeće i trebao bi ići gore ili stagnirati neo vreme...tako da priprema pozor sad![]()
Znas da istorija nema veze sa buducnoscu niti postoje bilo kakve veze i linkovi. Uglavnom je sve neocekivano i nelogicno, ja sam isto izneo logican zakljucak na osnovu jednog vrlo bitnog indikatora. Naravno je da moze biti da 101% gresim ali se nadam mojoj proceni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari