Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka kupi za onih 31EUR BTC na MTGox (uz onih 0.1BTC bice ~0.32BTC), pa neka sve posalje na Bitstamp. Posle odatle je lako, moze prodati direktno ili moze nekome na forumu (za manji iznos dodje mu lakse tako).

Hvala na preporukama
Tako cu uraditi
edit:
Imam vec unet IBAN na bitstampu ali nisam do sada nikad povlacio novac...)

Poslednja izmena:
Hvala na preporukama
Tako cu uraditi
edit:
Imam vec unet IBAN na bitstampu ali nisam do sada nikad povlacio novac...)

Prodaja ovde nekome ti se jedino isplati uz proviziju od 5%, max 6%. Za ostale provizije vise ti se isplati daa sam povlacis novac na svoj racun. Cekaces 5-7 dana na realizaciju uz troskovo od oko 17-19 $, ako povlacis $, za € je to nesto vise.

Prodaja ovde nekome ti se jedino isplati uz proviziju od 5%, max 6%. Za ostale provizije vise ti se isplati daa sam povlacis novac na svoj racun. Cekaces 5-7 dana na realizaciju uz troskovo od oko 17-19 $, ako povlacis $, za € je to nesto vise.

Hvala na pravim smernicama
I tebi i @GoranM
Prodao sam sav BTC i imam na bitstamp 306$
Upravo se dogovaram oko povlacenja

Ala BTC ide nizbrdo kao kad na Ladi pukne kociono crevo niz Moracu :)

Mcxnow pod Fbi, ljudi kakve su sanse da se vrate? Tamo su mi koini, 116Ltc

pa idi na sajt meni radi, imaju neki fensi izgled sad

Kako sad prodati manju količinu (~100e) na BTC-e, tj. kako povući novac? Nisam u toku, mislio sam se da je moneybookers još uvek mogućnost, ali su ga izbacili.

Kupiš BTC prodaš na bitstampu i povučeš preko internacional bank transfera (wire transfer). Nije mi poznato da neko od naših povlači direktno sa BTC-e, iako realno postoje mogućnosti da se to izvede uz određena ograničenja poput minimalne sume ili provizije koje mnogima ne odgovaraju.

Da li bitstamp uzima neki procenat ako na nalogu stoji novac ili btc duze vrijeme a ne koristi se.

LTC pretvoriti u BTC (provizija), BTC u $ (provizija), podizanje $ sa berze (provizija)...:wall:
Jel može neko da napiše koja je i gde je najbolja (čitaj: najjeftinija :d) varijanta kod prodaje LTC-a (manjih iznosa)...Mislim na ceo tok transakcije....

Da se i ja umesam malo... a jel moze preko foruma da se dogovaramo i trgujemo sa ltc i btc?

E da pitam, neko je već spominjao pre par nedelja, da li neko ima i koristi varijantu da na berzi ima botove koji recimo prodaju ako padne cena ispod određene? to je veoma zgodno samo da li radi i koliko košta?

Mislim da je 50e bila osnovna verzija bota a 135e full. Ne znam ni ogranicenja ni nista, nije me interesovalo. Reklamirali su se svakakvi botovi pa su ljudima krali sifre i sl.
Ja svoje novcice nebih stavljao nekom botu na izvolte. Ne znam kakvo misljenje imaju ostali po tom pitanju.

Pa jedino što mi pada na pamet kao veoma korisna opcija je: ako padne ispod te i te cene prodaj. Tako nešto bi kod velikoh padova dosta sačuvalo novaca, recimo kod kraha sa 200€ na ~50 u aprilu ;).

Ides pogresnom logikom... Tako se gube pare. Treba da prodajes kad skace a ne kad pada. Kada pada cena trebas kupovati.

Ok je i to ako imas para ali ako imas coine samo? Mada razumem na sta ciljas ali evo primera za ovo: cuvenog dana (12 april valjda) i dan pre toga cena ide gore do 200e, i recimo kad je bio na 160e vidis da ide jos gore ali stavis varijantu da ako padne na 159 prodaj sve ili koliko god vec ;). A ovako je bilo za dan-dva do 200 i ogroman pad za par sati i ko nije bio blizu kompa taj dan nista nije mogao samo je osvanula cena manja od 100 i blokiran Gox :). A ako ovakva varijanta sa botovima radi onda bi mnogo manje covek izgubio, na to sam prvenstveno mislio.

E pa vidis, ako krene onaj lag berzi taj bot ti pomoci nece ;)
Kapiram sta mi pricas, znam sta sve moze da se desi ali sta ako bude kao juce npr. Izadje neki info, krene masovna prodaja i tvoj bot odreaguje. Cena je bila 95e i ti ga stavio da proda na 85e. Bot proda sve i cena se vrati posle par sati i sta ces onda? Prsao si 10e po btc-u ;)
Ako krenes da planiras o tako necemu onda dobro razmisli o svim kombinacijama jer to moze da kosta debelo. Botovi su dobri samo za ove muljare sto vrte veliki broj coina svaki dan i zaradjuju na malim oscilacijama. Za to ti treba love.

Tacno tako oni svaki dan reprogramiraju bot-ve... neki gube neki dobijaju, zavisi ko je jaci i pametniji

hahahah ovaj BTC-e je smesan....... ima mi da oplakujemo ako GOX pukne, nadam se da ce se jos neko izdici...

sta su uradili svi znate manje vise o PPC-u prakkticno umrtvljenom coin-u kojeg je i tvorac sannyking prakticno napustio kad je izbacio XPM (tako nekako), na BTC-e skoro da nema trgovine istim.... kopa se uporedo sa BTC jer je sha256, e pre neki dan krene ludacki pump koja ga digne za blizu 300%.... niko ne govori ko radi pump, fontas cuti (mada njegova taktika tako ide)
Danas se javlja admin BTC-e i kaze uvode PPC/USDkao nezna tano kad ali uskoro

muhaahaha sad je pametnima jasno ko je kupovao PPC i pumpao ga i sad mu dize kao rejting novim parom a coin do sad pa MRTAV, mislim stvarno

Poslednja izmena:
Komentar tvorca MT Gox-a na twiteru povodom povlacenja para:
@TheBitcoinNews @TheBitcoinArmy Nothing much will happen on that front while the US govt is shutdown.

Znaci 100% nekakva kontrola koju je nametnula USA za Gox, verovatno zbog pranja para i ilegalne trgovine, verovatno je i sve povezano sa silk road-om

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno