Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Btc-e opet down.

Last change 252000 13/08/2013 18:11 50'810'339.05 x1.27
Last 120 253465-253585 21/08/2013 20:59 73'384'105.18 x1.44
Last 10 253575-253585 22/08/2013 10:01 102'959'147.01 x2.03
Next 254016 24/08/2013 12:34 66'073'094.63 x1.30

uh

Možda će forumašima biti zanimljiva informacija u vezi povlačenja dolara sa BTC-E na plastični debitni Mastercard koji funkcioniše sasvim dobro u svim prodavnicama gde primaju Mastercard (još uvek me nije izneverila). Ukratko, radi se o http://www.neteller.com sajtu, ali ima par začkoljica, apelujem sve zainteresovane da mi se obrate na PM. Pošto mi ne radi notifikacija sa Benchmarka, možete iskoristiti i ovaj imejl, da bi ubrzali komunikaciju: m a r k o [at] v i z i o . b i z

Možda će forumašima biti zanimljiva informacija u vezi povlačenja dolara sa BTC-E na plastični debitni Mastercard koji funkcioniše sasvim dobro u svim prodavnicama gde primaju Mastercard (još uvek me nije izneverila). Ukratko, radi se o http://www.neteller.com sajtu, ali ima par začkoljica, apelujem sve zainteresovane da mi se obrate na PM. Pošto mi ne radi notifikacija sa Benchmarka, možete iskoristiti i ovaj imejl, da bi ubrzali komunikaciju: m a r k o [at] v i z i o . b i z

Obozavam ove misteriozne postove. :D

Ako ne muljas nesto i ne ugradjujes se u sve to onda napisi sam ovde o cemu je rec ili napisi ko covek radim za proviziju.

Može mastercard i sa skrilla...

Pa promenile ku*ke..bilo je ranije..

btw. Btc-e izbacio metatrader4 platformu za trgovanje..bice zanimljivo ako se btc pojavi kod ostalih brokera

Poslednja izmena:
kolika ispadne provizija na neteler, da li skidaju kad kupujes nesto karticom kod nas, neku proviziju?

Provizija za BTC-E -> Neteller transfer je 6%, a konverzija iz stranih valuta u dinare pri plaćanju je po samo malo lošijem kursu, i nema provizije. Inače, treba otvoriti dolarski Neteller nalog, jer evri ne mogu da se šalju sa BTC-E, a konverzija USD->EUR (ako se šalju dolari na euro Neteller račun) je po dosta lošem kursu...

mt-gox -128$

bitstamp - 117$

P.S. Da ne kazete da kacim samo spomenike :p...

Poslednja izmena:
jos malo da se udalje jedan od drugog, pa eto i LTC na gox-u, ostavljen da se bori sam za sebe :)

Jel ima neko da mi proda BTC za 50e?

BTC buy wall-vi su bas kockasti :p

samo sve to moze prividno da bude nikad neznas sta je u tudjoj glavi

Poslednja izmena:
... moze da padne na 80, a moze i da skoci na 200..

ameri pred ratom, ako zarate dolar ce da da padne pa ce skociti cene kriptovaluta? ili pogresno mislim?

ameri pred ratom, ako zarate dolar ce da da padne pa ce skociti cene kriptovaluta? ili pogresno mislim?

Može samo da bude obrnuto. :D

Kad Ameri ratuju oni to ne rade zarad dobrobiti belosvetske populacije već zarad sopstvenih interesa i ekonomije (vojne industrije, nafte, ...) tako da $ može samo da jača u tom slučaju.

Takoreci cuvajte bitstamp dolare :p

Sta mislite koliko ce btc jos da ide gore prije nego sto krene nizbrdo?

Postovanje
Nisam nasao sveziju informaciju a ovde mi se cini da je najbolje mesto za pitanje
Imam 1.95BTC na Bitstamp i 0.1BTC i 31€ na mtgox
Gde je bolje da objedinjujem i prodajem(zbog povlacenja novca), tj da li je mt gox krenuo da isplacuje?
Hvala unapred

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno