Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemate vi pojma...
Screenshot_2019-05-13-21-57-52.png
:d

eeee da na njega smo i zaboravili, a on izgleda od sramote ne sme ni da pisne :)

Svasta se pisalo[emoji1787] ljudi prodavali za smesnu cenu sve coine a placali ih skupo, ljudi morate shvatiti da je crypto jedna vrsta piramide koja stalno pada i skace tako to funkcionise godinama, na malim panicarima veliki zaradjuju to nek vam bude jasno

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

^Pa hvala im, dok takvi ne prodaju crypto ne moze gore.

Prodje ovo i 8k, sta sad.

Pa i ocekivalo se, ne znam pratite li volume

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

mali podsetnik: 26 jul 2018 BTC 8199usd ETH 476usd
14 maj 2019 BTC 8096usd ETH 202usd

da je eth 300+ druge bi pesme pevali

Svi altovi su izgubili paritet sa BTC-om ...

Ovo mora da pređe 10.000 usd, zbog psihološkog momenta :D

Pa to. Sve ispod 10k je cena za devojčice, preko toga je teren za alfa mužjake :D

Ovo je sve izgleda krenulo od kada je Facebook skinuo zabranu reklamiranja

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

ma da, 100% je zbog toga [emoji23]
a sta je sa premijumom za bitfinex-a? koji se naglo istopio sa preko 500$ na 0. Gde se to prelilo? [emoji6] gde se preliva kes iz altova koji su skoro na ico cenama i ispod?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2019&mm=05&dd=13&nav_id=1541640

dosao i taj dan :) a sad moze lagani short do 5.5k mozda i nize....

Od toga po svoj prilici nema ništa. Nisu organizovani kitovi dopustili korekciju na 6k resistance, sve su apsorbovali što su ljudi prodavali, nema leba da će je pustiti ni sada. Ako treba, svući će altove do nule da bi napumpali BTC do nivoa koji će osvanuti u svim vestima, ovce će opet potrčati da budu ošišane. Džabe sam ja ovde upozoravao ljude prošli put da ne utrčavaju, ovca ostaje ovca.

To nam je što nam je, pomirite se da nikakve dobre prilike za kupovinu u ovom talasu više neće biti. Izmajmunisali su nas maksimalno. Ljudi nisu očekivali ovakvo neprirodno kretanje cena, prodali su prerano i zeznuli se na short-u

Upravo tako, s tim sto ponavljam , mislim da nece biti takvog pada posle ATH kao u 2018, doduse ako ode na pr na 50k i pad na 10k je bunar

hahahaha.... vrh! Do pre 3 dana mrtva. tema.... danima, nedeljama... sad se prica o ciframa od 20-50k...a niko da kaze sta se zapraco desava, da li je prosla Bear faza, koja je ovo medjufaza.... niko da kaze sta je i sta ce biti sa Altovima, nema ni LA da kaze svoje misljenje... kazem, sou program a do juce se pricalo kad zamre teme, ima nade za BTC, za novi Bull(ali tek tamo za 1-2-3 gosine ali i pored toga da ne valja i nije ZDRAV nagli skok, kao sto se desilo u ovih 3-4 dana) .. ko ovde koga gyzici i kerebeci :d

Poslednja izmena:
ma da, 100% je zbog toga [emoji23]
a sta je sa premijumom za bitfinex-a? koji se naglo istopio sa preko 500$ na 0. Gde se to prelilo? [emoji6] gde se preliva kes iz altova koji su skoro na ico cenama i ispod?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne kažem da je zbog toga.. Ali sve je to uvezano.. Do sada me je kontaktiralo preko 100 agenta/botova prodaje criptovaluta preko fejsa.. Za 2 godine. Uglavnom se predstavljaju kao U. S. Military ili neki bivši SSSR-ovac koji ima farmu pa nudi neverovetne uslove za kupovinu.

Ako probije 10k.. Sta misliš kako će im to ići tj ta prodaja...
Ameru je plata oko 4-5000$ sta je njemu 200$ da uloži.. Nisu svi na menjačnicama kao mi.. [emoji2]
Nima trebaju ljudi koji kupuju kada vide vesti a nemau pojma kako da kupe.. [emoji2]
I u tom trenutku iskače oglas [emoji28]

"još samo danas...ako pozovete u narednih sat vremena... " [emoji1787]

Crypto svetu treba svež kapital i da je rasprostranjeno medju obične ljude.. da bi rastao [emoji2]

Marihuana je legalozovana jer je mogo ljudi koristi.. Verujem da će isto biti i sa crypto.

To je moje mišljenje.. Svako ima pravo na svoje..

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

hahahaha.... vrh! Do pre 3 dana mrtva. tema.... danima, nedeljama... sad se prica o ciframa od 20-50k...a niko da kaze sta se zapraco desava, da li je prosla Bear faza, koja je ovo medjufaza.... niko da kaze sta je i sta ce biti sa Altovima, nema ni LA da kaze svoje misljenje... kazem, sou program a do juce se pricalo kad zamre teme, ima nade za BTC, za novi Bull(ali tek tamo za 1-2-3 gosine ali i pored toga da ne valja i nije ZDRAV nagli skok, kao sto se desilo u ovih 3-4 dana) .. ko ovde koga gyzici i kerebeci :d

Pa reko ja, bilo je 2 dana bez i jedne poruke, to je oznacilo kraj bear perioda i prelazak u bull. :d

Izmedju ostalog NiceHash je poceo da racuna BTC na sest decimala, toliko o bullu

Sve u svemu, sutra kada se probudimo BTC moze biti 4.000 ili 10.000 i bukvalno niko ne zna sta ce biti od ta dva :D

Pa sve je ovo psihologija. Kad pada svi vicu ide na 1.500$ propao crypto, kad raste svi vicu 30-40k.
Niko ne zna ne gde ce ici i nikakvi grafikoni/crtanje linija/istorija ne vrede. Svi se prave pametni kad pogode a cute kad pogrese.
Jedino sto je tacno je da kao svaka "berza" i crypto pada i raste u ciklusima.

Niko ne zna ne gde ce ici i nikakvi grafikoni/crtanje linija/istorija ne vrede.

Vredi ali samo do prvog sledećeg koraka, tipa ako se današnja ili nedeljna sveća zatvori ovako ili onako, imaćemo to ili to, pa onda idemo dalje, korak po korak. Sve preko toga je čisto nagadjanje u fazonu "ako ne skoči, pašće" i slično ;)

To oko "danasnje svece" mi nije jasno, koji se dan gleda, tj ciji? Nama se zavrsi dan u jedno vreme, Amerima 6-8h kasnije, Azijanerima ranije... Nije crypto stocks exchange, pa da se tako gleda. Po meni tu nema zatvaranja i spavanja.

Poceli su altovi da idu gore jedan po jedan XRP, ETH.., to znaci da je vrh talasa BTC ovog puta tu negde oko 8000$.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno