Prodje ovo i 8k, sta sad.
Ovo mora da pređe 10.000 usd, zbog psihološkog momenta![]()
Ovo je sve izgleda krenulo od kada je Facebook skinuo zabranu reklamiranja
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Evo ti jos malo mojih analiza, sa pocetka januara, moguci scenariji kretanja cena, gde sam omasio rast BTC za mesec dana, ali ako razvuces ovu plavu liniju desno videces poprilicno poklapanje sa ovim sto se dogadja.
Pogledajte prilog 268104
Drugo je analiza sa predvidjenim nivoima rasta BTC u slucaju bull proboja.
Pogledajte prilog 268105
kad procitam sledeci tekst na blicu ili b92, zna se gde smo stiglikakvi indeksi, nivoi, volumi...
https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2019&mm=05&dd=13&nav_id=1541640
dosao i taj dana sad moze lagani short do 5.5k mozda i nize....
Ne kažem da je zbog toga.. Ali sve je to uvezano.. Do sada me je kontaktiralo preko 100 agenta/botova prodaje criptovaluta preko fejsa.. Za 2 godine. Uglavnom se predstavljaju kao U. S. Military ili neki bivši SSSR-ovac koji ima farmu pa nudi neverovetne uslove za kupovinu.ma da, 100% je zbog toga [emoji23]
a sta je sa premijumom za bitfinex-a? koji se naglo istopio sa preko 500$ na 0. Gde se to prelilo? [emoji6] gde se preliva kes iz altova koji su skoro na ico cenama i ispod?
Sent from my iPhone using Tapatalk
hahahaha.... vrh! Do pre 3 dana mrtva. tema.... danima, nedeljama... sad se prica o ciframa od 20-50k...a niko da kaze sta se zapraco desava, da li je prosla Bear faza, koja je ovo medjufaza.... niko da kaze sta je i sta ce biti sa Altovima, nema ni LA da kaze svoje misljenje... kazem, sou program a do juce se pricalo kad zamre teme, ima nade za BTC, za novi Bull(ali tek tamo za 1-2-3 gosine ali i pored toga da ne valja i nije ZDRAV nagli skok, kao sto se desilo u ovih 3-4 dana) .. ko ovde koga gyzici i kerebeci :d
Sve u svemu, sutra kada se probudimo BTC moze biti 4.000 ili 10.000 i bukvalno niko ne zna sta ce biti od ta dva![]()
Niko ne zna ne gde ce ici i nikakvi grafikoni/crtanje linija/istorija ne vrede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari