Gospodo, jedna stvar je sada već izvesna, BTC je parabolic. Nažalost živimo u interesantnim vremenima, što bi rekli Kinezi. Očekivao sam ludilo, zato sam i bio zamolio kutiju da me odbanuje odavde. :d
BTC je protutnjao kroz 6k resistance kao Ameri preko Gadafija. Vreme je da razmatramo ekstremne scenarije.
Bullish:
Ljudi masovno prodaju BTC na ovoj visini, međutim neko to sve absorbuje i cena raste. Poverenje bogatih u fiat je zapravo daleko manje nego što je bilo pre par godina. Sutra u ovo vreme, BTC bi mogao biti i 12k, do kraja meseca i preko 40k. Short-ovi će da stravično nadrljaju. Predstojeća globalna recesija će biti praćena hiperinflacijom. Kripto će biti masovno prihvaćen, iz nužde.
Bearish:
Kao i prošli put kad je BTC bio parabolic, sledi nam pad od oko 80%, znači da će BTC završiti na oko 1500 dolara. Ako je ovo do sada bila kripto zima, nakon ovoga će postati ledeno doba. Interesovanje za kripto će svenuti da se godinama ne oporavi. Sa tako niskom cenom BTC-a, mining će biti ugrožen, death spiral je mogućnost.