Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi mi samo mozemo da nagadjamo, kako ce ovo da ide znaju samo veliki, pa cak ni oni. Jedna bomba vesti i sve moze da ode gore ili dole, a oni koji su pogodili da likuju. Evo upravo sam jednu takvu procitao da tamo neki kongresmen smatra da BTC slabi moc amerikancima

Poslednja izmena:
Para nema, cena se pumpa vestacki, pretace se iz altova. Uskoro ce par altova da pukne gore i ajmo ponovo. Pravi se bull atmosfera da bi pare krenule da ulaze. Nije bas toliko zdrava situacija koliko deluje gledajuci cenu btc-a, ni blizu. Ali ako nista drugo bolje je malo nego pre par meseci

Tapatalk from Poco loco

Po meni nije smelo da se pusti da ode do 3k zbog ulaska sveze love, mislim da su to i kitovi shvatili pa su nagurali sad na 6k presipajuci. 6k je trebalo da bude dno. Nema sveze love dok se ne uspostavi siguran bull trend.

Poslednja izmena:
Kako nema nove love, u poslijednji mjesec dana je uslo 50B, po cmc.
Da je samo prelijevanje iz altova ili usdt, cmc bi ostao isti.
Ja mislim da neki od ovih investment fondova o kojim se prica kupuje, moja neka teorija.
Psiha je cudo, kad je bio kraj bull trenda mnogi nisu to htjeli prihvatiti, isto je i sad sa bear trendom koji je zavrsio, al ljudi nece da prihvate i skeptici su.
Kako god, meni je dobro sto btc ide gore, imam svoj core holding i ja sam happy.
Ako bude kakav dip od -20% ili vise, kupit cu jos i to je to, buy and hold.

Poslednja izmena:
Po meni nije smelo da se pusti da ode do 3k zbog ulaska sveze love, mislim da su to i kitovi shvatili pa su nagurali sad na 6k presipajuci. 6k je trebalo da bude dno. Nema sveze love dok se ne uspostavi siguran bull trend.

a ja mislim da je tada najvise love uslo.

Na ivici je da probije 7k, nekako prebrzo ovo ide, svasta moze da bude...
Altovi tonu...

Poslednja izmena:
Gospodo, jedna stvar je sada već izvesna, BTC je parabolic. Nažalost živimo u interesantnim vremenima, što bi rekli Kinezi. Očekivao sam ludilo, zato sam i bio zamolio kutiju da me odbanuje odavde. :d

BTC je protutnjao kroz 6k resistance kao Ameri preko Gadafija. Vreme je da razmatramo ekstremne scenarije.

Bullish:
Ljudi masovno prodaju BTC na ovoj visini, međutim neko to sve absorbuje i cena raste. Poverenje bogatih u fiat je zapravo daleko manje nego što je bilo pre par godina. Sutra u ovo vreme, BTC bi mogao biti i 12k, do kraja meseca i preko 40k. Short-ovi će da stravično nadrljaju. Predstojeća globalna recesija će biti praćena hiperinflacijom. Kripto će biti masovno prihvaćen, iz nužde.

Bearish:
Kao i prošli put kad je BTC bio parabolic, sledi nam pad od oko 80%, znači da će BTC završiti na oko 1500 dolara. Ako je ovo do sada bila kripto zima, nakon ovoga će postati ledeno doba. Interesovanje za kripto će svenuti da se godinama ne oporavi. Sa tako niskom cenom BTC-a, mining će biti ugrožen, death spiral je mogućnost.

Na 1500 pasti nece sigurno. Za ostalo ne znam...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Treba nam LaPrestige sad... da vidimo next level koji je

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niko ne moze da zna next level sada.

Neočekivana parabola.

Neka, neka... nije vam Borko valjao... :d

Ajmo RX 580 nitro, samo 400 evra komad!

Polako... bio je je i 500e komad, al polako. Samo neka pravi 0.5€ dnevno od mene neka bude tako vecno. Sad smo vec na 0.5$

Nznm gde ti vidiš zaradu 0.5$ po karti.... Mozda ako imas besplatnu struju.... Trenutno je zarda oko 0.2 0.3

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Gospodo, jedna stvar je sada već izvesna, BTC je parabolic. Nažalost živimo u interesantnim vremenima, što bi rekli Kinezi. Očekivao sam ludilo, zato sam i bio zamolio kutiju da me odbanuje odavde. :d

BTC je protutnjao kroz 6k resistance kao Ameri preko Gadafija. Vreme je da razmatramo ekstremne scenarije.

Bullish:
Ljudi masovno prodaju BTC na ovoj visini, međutim neko to sve absorbuje i cena raste. Poverenje bogatih u fiat je zapravo daleko manje nego što je bilo pre par godina. Sutra u ovo vreme, BTC bi mogao biti i 12k, do kraja meseca i preko 40k. Short-ovi će da stravično nadrljaju. Predstojeća globalna recesija će biti praćena hiperinflacijom. Kripto će biti masovno prihvaćen, iz nužde.

Bearish:
Kao i prošli put kad je BTC bio parabolic, sledi nam pad od oko 80%, znači da će BTC završiti na oko 1500 dolara. Ako je ovo do sada bila kripto zima, nakon ovoga će postati ledeno doba. Interesovanje za kripto će svenuti da se godinama ne oporavi. Sa tako niskom cenom BTC-a, mining će biti ugrožen, death spiral je mogućnost.
Mislim da 1500$ mozemo da vidimo jedino ako pukne tether sa bitfinexom i ako propadne Binance iz nekog razloga, tipa hak ili CZ pokupi sve i nestane kao slucaj mt.goxa, prvo je vrlo lako izvodljivo, drugi scenarijo tesko moze da se desi, nakon pucanaj tethera i birfinexa mogli bi da vidimo opet 3000$, ali ispod toga bas tesko, inace mislim da ce poslije ovog mini bull runa, biti neki pad do 4k-4400$ i da ce opet sredinom ljeta krenuti pomalo prema gore sve do narednog bull runa, koji ce prebaciti predhodni ATH.

Po svemu, čini se da je u pitanju short squeeze. Kitovi su znali da će puno špekulanata odigrati short kako cena dostigne resistance, pa su koordinisano napumpali cenu, kako bi naterali kockare da pokriju short-ove. Zato sam i rekao, niko pametan ne staje na put vozu na osnovu finansijske analize. Uvek se iznova šokiraš kad shvatiš koliko je ovo tržište manipulisano, gori su nego FIFA.

Već treći put da je BTC parabolic za manje od decenije, to se nikad nije desilo sa cenama bilo čega. Prošla da puta, cena je doživela šok i nije se oporavila preko godinu dana. Videćemo gde će sada da se sruči. Ili gde će je manipulatori pustiti da se sruči, da budemo precizniji.

Samo se ti smej, kod kripta nista nije nemoguce :)

Izborise se bikovi za privremeni oporavak.

$5k+ uz pomoc short squeeze-a i malo FOMO-a, pristojna nagrada za strpljive.

Cekam malo hladjenje na 4450-4500 @ Stamp za rebuy. Ocekujem uskoro novi napad na 5k. Na 5k+ cu polako preci u short, jer nema puno prostora za gore. Stanice na gore su: $5,2k -> $5,6k i finalna na $6,2k. Nije iskljuceno da i posledju vidimo pa cu na svakom levelu pojacati short.

Sada je raj za altove da se istrce. DASH je od vecih pokazao zube, cekam ZEC, ETC, NEO, BTG i malo Monero. Od sitnijih ADA, LBC. ZCL, LTC, ETH pumpu sam fino iskoristio.

LTC ce biti sigurica za short kroz nekih 2 nedelje. Neka se jos malo ugoji, ideala dolarski za short je izmedju $75 - $80. Tu bi se osecao savrseno bezbednim.

Mozemo li da cujemo misljenje o trenutnoj situaciji?
Hvala

Tesko je sad prognozirati, bilo je ozbiljnog nagovestaja za 8k, ako probije 8k a blizu je ondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

opasan otpor na 7.9k, neko mora da komanduje ZAMNOOOOOOM

Nisam ni mislio na sebe, slab sam ja za tako nesto, i na 3-4k sam bio tu i cekao u kriptu, nisam izaso na 19k oci gladne , pa sad cekam novu turu, ali se plasim da nece vise biti takve parabole ko prosle godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno