Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono što raduje, na ovom zasedanju skupštine UN pominjana je blokčejn tehnologija u više navrata, po meni još jedan dokaz da nema ništa od propasti kripto.

To što neko pominje blockchain tehnologiju nema uopšte direktnu vezu sa uspehom i propasti kriptovaluta.

To je ravno da ako UN pominje električne motore to znači da električni automobili neće propasti.

Nista nije ni previse nisko a ni previse visoko u ovoj prici.

To što neko pominje blockchain tehnologiju nema uopšte direktnu vezu sa uspehom i propasti kriptovaluta.

To je ravno da ako UN pominje električne motore to znači da električni automobili neće propasti.

Sve je to skup pozitivnih javno prezentovanih informacija koje čine marketing, čak i loš marketing nekad doprinosi održavanju hajpa, ili mrtvaka u životu. Budimo realni, ogromna većina nas je prilikom izduvavanja balona već prežalila svoju lovu, drmajući Jezda Dafina PTSD sindrom širio se poput vatre, da bi ova neprelazna šestica pokazala da su BTC i kripto ipak ozbiljna pojava. Za ovu godinu dosta.

ps. vidim neki opet pominju 2k a neki žale što ne skoči odmah na 30k..

Ni jedno ni drugo se neće skoro desiti.

Sve je to skup pozitivnih javno prezentovanih informacija koje čine marketing, čak i loš marketing nekad doprinosi održavanju hajpa, ili mrtvaka u životu. Budimo realni, ogromna većina nas je prilikom izduvavanja balona već prežalila svoju lovu, drmajući Jezda Dafina PTSD sindrom širio se poput vatre, da bi ova neprelazna šestica pokazala da su BTC i kripto ipak ozbiljna pojava. Za ovu godinu dosta.

ps. vidim neki opet pominju 2k a neki žale što ne skoči odmah na 30k..

Ni jedno ni drugo se neće skoro desiti.
Ali ce se i jedno i drugo 100% desit? tako sam ja shvatio tvoj komentar.

lepo weasel rece ali niko ne slusa

pada, sub 3k, 1k, prevara... - ljudi koji nemaju kripto ili su svoj kripto prodali jeftino pa bi sada da kupe, kako bi jedni prezalili sto nisu usli ili drugi da povrate svoj propusteni profit

bull, marketing, 20k, 50k, 100k - ljudi koji su sada kupili kripto ili prosle godine negde u peak-u 15-20k pa sada hoce da visestruko uvecaju svoj profit ili drugi da se vrate na nulu

Kako cena pada ili raste tako se pojedini oglasavaju. Sve u svemu, zelje, cestitke i pozdravi... pa reko sam... moj tata je jaci od tvog i td...

Proslost me naucila da je u cryptu sve moguce pa i da ovi sto cekaju 3 cifre i ovi sto cekaju 6 cifri, da docekaju svoj momenat, ali ako se vratimo u realnost tj. sadasnjost i za jedan ili drugi scenarij trebaju krupne stvari da se dese, ali ne i nemoguce, zato svaki pojedinac ovde na forumu i uopsteno treba da ima svoj plan i da se drzi njega....dzaba zelje pozdravi i cestitke, prepucavanja nema od toga nista, na kraju ce manjina uzet neki profit( uzece vjerovatno oni koji budu imali celicne zivce i koji budu strpljivi) dok ce vecina izgubit. Nazalost takva je ovo igrica.

Čitajući postove, moji apetiti rastu. Ne dam ispod $500.000/btc :D. Što ja da gledam kako se SAJ penzioniše i LA leti privatnim avionom, a da bar jedan lambo ne kupim.

Kralju! :D

Tapatalk from Poco loco

Ali ce se i jedno i drugo 100% desit? tako sam ja shvatio tvoj komentar.

Još je rano za moj definitivni zaključak, ali mislim da nema šanse da padne na tako male cifre.
Izglednije mi da će u narednih par godina doći do širokog prihvatanja BTC u internet trgovini a s obzirom da ga tako malo ima , verujem da su cifre oko 30k dostižne.

Ako gledam po osećaju, čisto instinkt, osećam da ću tada plakati ako sad ne uložim jedno 20k e .

Screenshot_2018-09-30-21-49-53.png
E ovi majstori mogu da ubiju cenu.

Ako nemate sta da napisete, nemojte na silu.

Kada niko ne trejduje se ne zove stabilnost, već izumiranje.

Volume je slican zadnjih par meseci.

Kakve veze ima stabilnost(volatility) sa time koliko njih trejduje(volume)?
Dal stvarno mislis da je to direktno proporcinalno ? Naravno da nije i zavisi od vrste postavljenih ordera.

Moze da se trejduje 100 puta vise nego sad a cena da bude jednako stabilna . (ako su ujednacne prodajni i kupovni orderi)

Moze da se trejduje xxx puta manje nego sad a volatility da bude yy puta veci.

Poslednja izmena:
^Tako je, jedino je problem sto u sadasnjim uslovima profitiraju samo menjacnice kod kojih je i dalje masno veliki trade fee.
Svakako ce neko popustiti vrlo brzo jer na stabilnosti svi trejderi gube.

Počele grafike da se "tope" pre vremena. Ne valja ova stabilnost. Po meni je ona gora od skokova i padova.

Ocito je da smo usli u neku fazu "low volume-a" vidim dosta mjenjacnica delistuje coine eno i binance kao vodeca mjenjacnica krenula delist znaci idemo u fazu ciscenja trzista ocekivat je propast dosta alt/shitcoina kristalizaciju trzista i tek nakon toga mozemo ocekivat da krene uptrend, ovaj proces vjerujem da se nece brzo zavrsiti.

Jesmo usli u tu fazu,jeste da binance delistuje coine,ali samo je jedno cudno do pre mesec i po dana mi smo imali 1600 novcica i tokena danas ih imamo preko 2000 po coinmarketcapu odakle se pojavilo 400 novih?Umesto da coini nestaju broj istih se povecava totalno nelogicno.

Negde sam pročitao da je i CMC menjao politiku listanja coina, u smislu da je uveo neke olakšice pa kontam da i to ima veze

a binance ne zma ni da li je postojao pre godinu dana da bude neka bitna menjacnica...

pa nije ali su vrlo brzo preuzeli primat mjenjacnice sa najvecim volume-om tako da se moze reci da su trenutno ako ne vodeci onda stalno u top 5...

Stavljali su shitove za pare, sada ih skidaju jer ne plaćaju. Ništa strašno. Takvi ne treba ni da postoje koji moraju da potplaćuju menjačnice da budu uvršteni u ponudu.

Jesmo usli u tu fazu,jeste da binance delistuje coine,ali samo je jedno cudno do pre mesec i po dana mi smo imali 1600 novcica i tokena danas ih imamo preko 2000 po coinmarketcapu odakle se pojavilo 400 novih?Umesto da coini nestaju broj istih se povecava totalno nelogicno.
Svaki dan se pojave neki masternode coini i svi redom su scam ..bukvalno 2-3 razlicita tima stanca coine,samo izmene temu na sajtu ,ime i par brojeva ,uzme bitcoine za masternodove i odmah stancaju sledeci coin.

ti onda nemoj uzimati te masternodove...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno