Vicious-Deeds
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.10.2009
- Poena
- 320
Dno će biti ispod granice početnog rasta.
Delimo isto misljenje:
https://bitinfocharts.com/comparison/bitcoin-price.html#log
To mu dodje nekih 4.2k
Dno će biti ispod granice početnog rasta.
Ono što raduje, na ovom zasedanju skupštine UN pominjana je blokčejn tehnologija u više navrata, po meni još jedan dokaz da nema ništa od propasti kripto.
A može da bude i 2K...
F1
To što neko pominje blockchain tehnologiju nema uopšte direktnu vezu sa uspehom i propasti kriptovaluta.
To je ravno da ako UN pominje električne motore to znači da električni automobili neće propasti.
Ali ce se i jedno i drugo 100% desit? tako sam ja shvatio tvoj komentar.Sve je to skup pozitivnih javno prezentovanih informacija koje čine marketing, čak i loš marketing nekad doprinosi održavanju hajpa, ili mrtvaka u životu. Budimo realni, ogromna većina nas je prilikom izduvavanja balona već prežalila svoju lovu, drmajući Jezda Dafina PTSD sindrom širio se poput vatre, da bi ova neprelazna šestica pokazala da su BTC i kripto ipak ozbiljna pojava. Za ovu godinu dosta.
ps. vidim neki opet pominju 2k a neki žale što ne skoči odmah na 30k..
Ni jedno ni drugo se neće skoro desiti.
Ali ce se i jedno i drugo 100% desit? tako sam ja shvatio tvoj komentar.
Haha, bravo^Pitanje je da li i takve menjacnice treba da postoje.![]()
Svaki dan se pojave neki masternode coini i svi redom su scam ..bukvalno 2-3 razlicita tima stanca coine,samo izmene temu na sajtu ,ime i par brojeva ,uzme bitcoine za masternodove i odmah stancaju sledeci coin.Jesmo usli u tu fazu,jeste da binance delistuje coine,ali samo je jedno cudno do pre mesec i po dana mi smo imali 1600 novcica i tokena danas ih imamo preko 2000 po coinmarketcapu odakle se pojavilo 400 novih?Umesto da coini nestaju broj istih se povecava totalno nelogicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari