Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta god napisemo sve su to lepe zelje i pusta nagadjanja. Samo @La zna dobro da surfuje na ovim talasima i to zahvaljujuci dugogodisnjem pracenju i plivanju i u bear i u buul marketu. Ja sam jednom uspeo da uhvatim talas ali nisam imao mu** pa sam brzo ispao. Sreca prati samo hrabre.

Nisam ja pominjao nikakav bunar..možda bunarčić. Može ovde samo dve solucije, ili na 3k što kažu neki ili da krene na gore uskoro, što deluje malo verovatno, ali ne i nemoguće. Ono što je sigurno, za nekih mesec, dva znaćemo šta je istina. Dakle, strpljen spašen:smoke:

Nisam ja pominjao nikakav bunar..možda bunarčić. Može ovde samo dve solucije, ili na 3k što kažu neki ili da krene na gore uskoro, što deluje malo verovatno, ali ne i nemoguće. Ono što je sigurno, za nekih mesec, dva znaćemo šta je istina. Dakle, strpljen spašen:smoke:
Ovakvog stručnjaka još nismo imali :d

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Hahaha. Iskusno

Bolju analizu od ove tvoje "sutra možda bude +30, a možda i padne sneg" baš i ne verujem da od tebe mogu dobiti :d

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Vec pet-sest dana niko ne komentarise, a cena raste li raste, ajmo neka optimisticna procena, jos kad bi se La javio

Vec pet-sest dana niko ne komentarise, a cena raste li raste, ajmo neka optimisticna procena, jos kad bi se La javio
Sad ce Borko reci da ocekuje da cijena ide gore narednih par dana, ali isto tako da moze i dolje.
Kud ces bolju procjenu?!

Sutra neki samit u UK, neko prose**vanje oko sprezi crypto-kriminal. Zakljucak tog skupa moze da utice na cenu. Moze gore a moze i dole, svakako nece ostati mirno.

Baš će to uticati na cenu...

Ljudi sta je ovo sa sysom na Binance. Ja ovo ne videh u životu!! Skok na 96BTC za Sys?!?

06. ce sigurno pasti :p , mislim na btc

zasto ? pa uvek je pada 06. u mesecu zadnji 4-5 meseca , zasto bi se promenilo ...

Možemo da se zayebavamo do prekosutra, ali definitivno može da se zaključe dve konstante.
Kripto neće sigurno propasti, tjs sistemaši će ga prihvatiti i biće u budućnosti legalno sredstvo plaćanja .
I drugo, do tog trenutka što se manje mešaju i obraćaju pažnju, to bolje za trgovinu.

Da prevedem, napredak se ne može zaustaviti i država (administracija) se nikad neće odreći kontrole novca. Banksteri su ipak slabiji od države ma ko šta pričao.

Iz ovog sledi sigurni rolerkoster, može da dodje i na 2-3k a može i do 30-50k. Meni se javlja, da onaj ko ima veliku lovu treba da kupi BTC i zaboravi na njega nekoliko godina.

Moja kratkoročna prognoza, najverovatnije će da raste još neki dan, možda nedelju dve, a onda ode ispod 6 opet.

Moja procena, #27220, ostaje ista, samo je duži period varijacije nego što sam prvobitno mislio da će biti, prilično se razvuklo. Sad na gore do 8,500-8,800, možda neki vrhić oko 9,100-9,300, a onda opet crtamo planine i doline.

Sta uradise korejanci, legalizovali BTC

Jednog dana, za godinu-dve-tri citacemo ovu temu i svi cemo...
... ustvari ne , necemo citati ovu temu. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno