La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
Sve je to ok. Svako ima svoju logiku.
Mene samo zanima jedna stvar...Ne brine te nimalo sta ce biti na kraju 1. avgusta ili posle toga?
Ako na kraju splituju chain i slicno?
Kakva su tvoja razmisljanja o kretanju cene posle 1. avgusta, a kakva ako dodje do podele na 2, 3, 5 novcica?
Mozda je pitanje i glupo, ali meni deluje da moze da bude i svasta i bas nista...samo je pitanje da li cemo saznati na vreme da reagujemo.
Ja se oko toga ne opterecujem.
Kad god cena ide gore ili dole, uvek se podmetnu neke dobre ili lose vesti, cisto da masa pomisli da su upravo oni okidac.
Mahom se plasiraju kako bi pokrenuli lavinu kod naivaca i price kako ce vredeti x20 puta za kratko vreme, ili obrnuto, da ce sve propasti.
Kod LTC-a, desio se klasican pump & dump, ali su vesti plasirali tako da izgleda kao da prirodno raste, kao da je konacno LTC postao nesto i da mu je vrednost sa razlogom porasla.
Sve je sada preslikano kod BTC-a. Ja pratim sta se desava i smejem se ljudima koji sada dumpuju jer se plase da ce BTC puci i kroz mesec dana nece vredeti nista, ili ce biti dvocifrena vrednost. To je i poenta price, da se malima otme sica i zavrsi kod kitova.