Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad ja prodam obavezno ide pump... vec treci put za redom, sledeci put vas obavestavam kad sam prodao

ja prodao sinoc malo na 542e jer sam morao da spavam i reko bice korekcije na 530 pa opet buy kad ustanem jutros ono skocilo na 560! jedno je sigurno, sledeci put HOLD D DOR! sad se lomim da li da kupim sad ili da cekam malu korekciju i napad na 680-700$

ocigledno je da nece preko 1000$ u ovom naletu (nesto malo preko mozda), IMO...tek krajem godine ide na pravu cifru, IMO :)

MarkoZ i ja sa isto razmisljao ali sam na kraju odustao od prodaje. Da vidimo dokle ce ovo da gura :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ja sam u petak popodne poslao na Intesinu Visa Electron (onu istu na kojoj sam i ranije podizao sa Bitstampa a mozda i MtGox-a) i za sada se nista ne desava videcemo u ponedeljak ...
Znam, par vas je uradilo isto. Ne radi platni promet vikendom pa ne lezu uplate. U ponedeljak u 8 ce leci.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Da li postoji neki nacin gde mogu da se prodaju male količine btc bez veće provizije? Tipa 10$

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

To mislim da ne postoji. Ali za toliko mozes i ovde na forumu prodati uvek. Mada to je realno sica.

predikcije cena, kako, kada, sta o BTC-u?
Sad ce grafikoni i Genije, on to najbolje zna, moze ovo na 100$ ?

6095c94b04fcbd9394e9813063eef97f.jpg

Sta si uzeo od altova ako nije tajna :p

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Nmc, Ltc i Nvc od btc-e shitova, mzc, start, uno, via i arch od bittrex shitova i diem na poloniexu. Sledeci na nisanu mi je ftc

Misli na lisk isto i sia ;)

FTC ce ici opet gore IMO opet i LTC naravno...

Bojim se da ce BTC do 800 pa na 650 pre nego do 700...jer treba stici do 1000 :)

To mislim da ne postoji. Ali za toliko mozes i ovde na forumu prodati uvek. Mada to je realno sica.

Meni i nije baš sića s obzirom da ne kopam već dobijem s vremena na vreme određenu skromnu vrednost BTC -a pa bi mi godilo da to unovčim. Jedno vreme sam nalazio na Kp oglase za otkup Btc uz provizije oko 5%. Sada više nema a bas bi mi odgovaralo tako nesto. :)

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

probah malopre na bankomatu, nije leglo.
videcu sutra.

edit, gledam sad na erste sajtu, neke nebuloze za visa elektron:
VISA Electron kartica je identifikaciona kartica vezana za dinarski tekući račun i za žiro račune poljoprivrednih gazdinstava.
Pomoću nje možete podizati gotovinu i plaćati robu i usluge širom zemlje i sveta na svim mestima sa znakom VISA Electron, u visini raspoloživih sredstava na Vašem tekućem računu.

goldi, ti beshe u bosni?

kod mene je u pitanju devizni rachun i za njega vezana visa elektron u intesi

Poslednja izmena:
Na kojoj ceni misliš da je najbolje uleteti u FTC?

Ma nemam pojma, kako budem izletao iz nekog od shitova uletao bih lagano u ftc, posto imam staro pravilo da ordere ne pomeram. Mislim da je vec sada relativno dobra cena, ne ocekujem nize od 1000 sat, ali kad je bear market treba biti oprezan i polako ulaziti.

Ce te ukokamo, pusti da padne ispod 1ooo [emoji14]

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

probio 690 ako se odrzi i ode preko 720 onda mozemo ocekivati 800 i vise ili raspad :)

Bez obzira koliko nam to odgovaralo, zar ne mislite da je skok od 100$ mnogo za jedan dan, pogotovo što stamp i btc-e ne prate kineze u stopu?

Poslednja izmena:
balon balona zbog hype-a oko polovljenja...uglavnom srusice se to kao kula...ipak odgovara :)

Balon ce biti 2-3K ako i tada bude rusenja kao kula... to cemo videt

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno