Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam poslao sinoc na Intesinu Visu Electron, jos uvek nista... Na cex-u pise da je transakcija completed

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Poslednja izmena:
Verovatno da bi punjnje bilo trenutno na racunu koji je povezan za procesorom koji puni kartice mora biti para, wire tranfer ili rucno punjnje racuna trazi vreme, moja pretpostavka

A i imate temu gde mozete pitati za pojasnjenje:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=318010.0

Poslednja izmena:
Na koju karticu ti je instant leglo?

Erste bank

demios kad budes prolazio kraj bankomata ubaci karticu za svaki slucaj provjeri.

Nisam ni ja znao da su transakcije tako brzo slucajno odem do banke i dadnu mi onaj listing transakcija htio sam da vidim koliko su mi skinuli za verifikaciju kartice, i dok sam bio unutra na salteru nista nije stiglo medjutim ubacim karticu u bankomat tamo lova legla vratim se opet na salter i pitam ih kako na bankomatu pare legle a na onom /izvodu listingu nisu neka cura nesto gledala kaze nista joj nije jasno.

Uglavnom banka nije imala uvid da je stigla transakcija, a bankomat je pokazao da je legla lova, zato vi otidjite do bankomata provjerite, a mozda ima nesto i do toga koja banka izdaje te Visa electron kartice.
Meni su 2 transakcije legle instant, naredne sedmice povuci cu oko 1000$ pa cu vidjeti kako ce proci mozda nesto ima i do iznosa koji se salje mada sumnjam, ali et :)

Erste bank

demios kad budes prolazio kraj bankomata ubaci karticu za svaki slucaj provjeri.

Nisam ni ja znao da su transakcije tako brzo slucajno odem do banke i dadnu mi onaj listing transakcija htio sam da vidim koliko su mi skinuli za verifikaciju kartice, i dok sam bio unutra na salteru nista nije stiglo medjutim ubacim karticu u bankomat tamo lova legla vratim se opet na salter i pitam ih kako na bankomatu pare legle a na onom /izvodu listingu nisu neka cura nesto gledala kaze nista joj nije jasno.

Uglavnom banka nije imala uvid da je stigla transakcija, a bankomat je pokazao da je legla lova, zato vi otidjite do bankomata provjerite, a mozda ima nesto i do toga koja banka izdaje te Visa electron kartice.
Meni su 2 transakcije legle instant, naredne sedmice povuci cu oko 1000$ pa cu vidjeti kako ce proci mozda nesto ima i do iznosa koji se salje mada sumnjam, ali et :)

Pa za Intesinu visu moze da proveri puem SMS. Posalje na 1500 K XXXX (zadnja 4 broja na kartici). Ne stize to izgleda na Intesu.

Znam da moze, ali kazem ti ja bio u banci ljudi ne mogu da provjere a bankomat pokazuje da je lova legla, banke obicno te transakcije obrade tek iza 12h i tada postanu vidljive, u svakom slucaju ko je u blizini bankomata provjerite je li stiglo.
I da saljite ujutro oko 9h u tom sam periodu ja slao.

banke obicno kasne sa obradama transakcija putem kartica. Koliko? To možete proveriti na izvodima kada koristite karticu. Ja kada koristim karticu naravno transkakcija je trenutna i pokaze mi sledece stanje, ali na izvodu banke vidim da su tu transakciju obradili obicno posle dan dva iako pise kada je kartica koriscena, a ako je viked zna da bude i 3-4 dana.

evo quote sa bitcointalk-a posto je jedan lik imao isti "problem". Kazu da negde mogu da potraju i do 3 dana.

Good day!

Our team is doing everything possible to help you as fast and full as they can.
As said in our official statement about the launch of withdrawals to cards, in most cases, it is instant, but exceptions can still happen

Poslednja izmena:
Meni je telenor aplikacija izbacila notifikaciju posle fazon 30s od slanja.

tacno je da banke kasne sa pokazivanjem isplate/uplate... ja na ebanking unicredit ludim sto mi nekada danima ne pokaze sta sam sve potrosio online,ili sta mi je neko uplatio.... i onda u jednom danu pokaze 4-5 transakcija i navede taj datum, umesto pravog... to me mnogo nervira

Meni je telenor aplikacija izbacila notifikaciju posle fazon 30s od slanja.

Znaci meni i tebi je leglo instant, ja vjerujem da je i ostalim leglo samo te mobilne aplikacije nekada kao sto @ivica kaze znaju da nerviraju ne prikazu na vrjeme da je bila transakcija. Opet ostavljam mogucnost da na nekim bankama duze traje ta obrada i priliv novca ne mogu tvrditi nista. Uglavnom sto se tice mene ja sam prezadovoljan brzinom transakcije i provizijama na CEX.IO samo da ostanu ovako, imaju takodjer odlican kurs BTC/$ i BTC/€

probacu kad budem izlazio napolje opet, zaboravih malopre :D

za intezu redovno dobijem sms obaveshtenja za potroshnju, a u sluchaju verifikacije kartice sam dobio odmah i za potroshnju i za storniranje onog malog iznosa.

a za ovih 100e, nishta nije stiglo, niti ga ima na e-bankingu.

kontam da nije problem uzeti vizu i u erste banci.

A mozda je problem i petak kraj radnog vikenda, drugi put probaj prebacat pocetkom sedmice u jutarnjim satima, ali svakako provjeri na bankomatu javi kad stigne.

skrill nemere.
prodje verifikaciju ali kad treba da se puste pare... prc
pitao support.. kazu banka ne podrzava p2p

Cekamo grafikoniste da vidimo, meni vise lici da ovo ide ka 100$ !

025cd89e03b4ae812f4d71d9ac512467.jpg

Ide ko kroz sir.... izgleda su bearovi promenili pol ;)

a polonix aka mtgox 2.0 sve se crveni

au nkakvo silovanje posle malog crvenog dilda

Mene zanimaju neke stvari oko ovog CEX.IO s ozbirom da nema bog zna kakav review po internetu: https://uk.trustpilot.com/review/cex.io

Koliko vas je prebacilo osim goldia na debitnu karticu? Jer vidim da neki imaju odlicno iskustvo, a neke kao da je maler neki zadesio.

Ceka se ponedeljak pa ce se znati. Mene konkretno zanimaju iakustva sa Intesinom karticom. Ako kolega prijavi da to sljaka u ponedeljak to mi je najkulturniji nacin za povlacenje, bar kad su sitnije cifre u pitanju, do 1000e.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ceka se ponedeljak pa ce se znati. Mene konkretno zanimaju iakustva sa Intesinom karticom. Ako kolega prijavi da to sljaka u ponedeljak to mi je najkulturniji nacin za povlacenje, bar kad su sitnije cifre u pitanju, do 1000e.

Saj koji bre ponedeljak vidis da gori na Stampu ;)

91ca34bf3ec5ec48a2412c91c8806386.jpg

Ja sam u petak popodne poslao na Intesinu Visa Electron (onu istu na kojoj sam i ranije podizao sa Bitstampa a mozda i MtGox-a) i za sada se nista ne desava videcemo u ponedeljak ...

zev....dobro jutro :) nego koju radio stanicu slusa Genije da mu posaljem neku muzicku zelju :D

Jedna je cinjenica, da nista osim polovljenja ne utice na hype BTCa...tako da bilo kakve analize padaju u vodu...probija, ne probija,ide, pada, gore, dole, bla bla...sve nista dok ne dodje momenat polovljenja!

Kad ja prodam obavezno ide pump... vec treci put za redom, sledeci put vas obavestavam kad sam prodao

Nakon dosta pokusaja probilo je 600$, ja sam mislio sutra koristiti CEX.Io ali izgleda odustajem :d ne zuri se :d

Meni i kolegi @Kurtk leglo je instant vjerovatno ce ostalima sutra, ali ocito je onda da zavise od kartica, tj od toga koja banka izdaje karticu.

Ide ovo iz dva naleta i na 670$ nego...primetio sam da se (u zadnjih mesec dana) prvo kreće ETH dole pa onda skok BTC-a a onda prvo skače ETH (malo) pa korekcija BTC-a na nižu vrednost...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno