Na koju karticu ti je instant leglo?
Erste bank
demios kad budes prolazio kraj bankomata ubaci karticu za svaki slucaj provjeri.
Nisam ni ja znao da su transakcije tako brzo slucajno odem do banke i dadnu mi onaj listing transakcija htio sam da vidim koliko su mi skinuli za verifikaciju kartice, i dok sam bio unutra na salteru nista nije stiglo medjutim ubacim karticu u bankomat tamo lova legla vratim se opet na salter i pitam ih kako na bankomatu pare legle a na onom /izvodu listingu nisu neka cura nesto gledala kaze nista joj nije jasno.
Uglavnom banka nije imala uvid da je stigla transakcija, a bankomat je pokazao da je legla lova, zato vi otidjite do bankomata provjerite, a mozda ima nesto i do toga koja banka izdaje te Visa electron kartice.
Meni su 2 transakcije legle instant, naredne sedmice povuci cu oko 1000$ pa cu vidjeti kako ce proci mozda nesto ima i do iznosa koji se salje mada sumnjam, ali et![]()
Good day!
Our team is doing everything possible to help you as fast and full as they can.
As said in our official statement about the launch of withdrawals to cards, in most cases, it is instant, but exceptions can still happen
Meni je telenor aplikacija izbacila notifikaciju posle fazon 30s od slanja.
Ma Zex mene zanima gde su sveznalice? Da cujemo kad ce na 100$???Ide ko kroz sir.... izgleda su bearovi promenili pol![]()
Saj koji bre ponedeljak vidis da gori na StampuCeka se ponedeljak pa ce se znati. Mene konkretno zanimaju iakustva sa Intesinom karticom. Ako kolega prijavi da to sljaka u ponedeljak to mi je najkulturniji nacin za povlacenje, bar kad su sitnije cifre u pitanju, do 1000e.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ceka se ponedeljak pa ce se znati. Mene konkretno zanimaju iakustva sa Intesinom karticom. Ako kolega prijavi da to sljaka u ponedeljak to mi je najkulturniji nacin za povlacenje, bar kad su sitnije cifre u pitanju, do 1000e.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari