- Učlanjen(a)
- 18.08.2004
- Poena
- 905
Da se neko samo setio da otvori temu o porezima na kriptovalute.
A da, jeste : https://forum.benchmark.rs/forums/kriptovalute.153/
A da, jeste : https://forum.benchmark.rs/forums/kriptovalute.153/
Mozes da regulises koliko hoces ali porez na kripto ne mozes. Gde je kripto? U kojoj drzavi? Po kom cijem zakonu ces da mu naplatis? Nemoguce. Tek kad izadje iz kripta mozes da mu naplatis porez na dobit i to u drzavi gde je povukao.Za zaradu se slazem, a za porez ne. Drzava ne moze funkcionisat bez poreza, i ako je buducnost crypta u izbegavanju porezu pisi propalo. Ili ce ga regulisat ili srusit. Trece nema.
Neko ce pametniji to zasto i kako da osmisli . Veruj mi. Zateze se sa svih strana.Zašto i kako neko treba da plati porez ako je razmena (kripto za novac, kripto za robu i sl) između dva lica, i kojoj državi?
XLM skocio 15%. On se ne budi tek tako pa je sasvim moguce da BTC malo da pauzira da se altovi malo iznivelisu.
Nema novih vesti, XLM je prosto ušao u buy zonu, pa su potrčali da ga kupuju, vrlo je predvidljiv novčić. Ja ne očekujem da ćemo opet imati klasičnu BTC sezonu kao pre dve godine, čak i kada se postojeći bull market slomi, sadašnja alt sezona je verovatno trajna, osim ako interes za kripto baš potpuno zamre.
Ovo ga je malo promrdalo... Ali i on je u ekosistemu platforme, a njih imamo sve više... Nisam siguran da i savremenije od stelara ali pružaju inovativno rad na njima (tokeni, defi, nft,...) Tu je i dalje lider eterijum zbog majnera i rasprostranjenosti (decentralizovano -rasut kapital u narodu) posle sledi kardano koji lovi prestol eterijuma, pa solana,bsn, cosmos, pa polka, link..... A da li ce stelar opstati u moru platformi, hoće ali kako...![]()
MoneyGram Partners With Stellar Development on Blockchain Deal
www.bloomberg.com
A krastavac, macka ima 9 zivota. Samo toliko je dozvoljeno da prepravljaju.Naš kolega Nemamime me podseća na CryptoSavy-a. Crtao je neke Elliot waves koji idu do 52k, pa kad je BTC otišao na 56k onda je i produžio taj talas to 56k. Pa je verovatno opet produžio sad do 62k. Tako i ovaj njegov skok mrtve mace , izgleda da je ta maca u nekom drugom univerzumu gde ne postoji sila gravitacije pa i samim tim ne može da padne dole.
A koliko posecenost njegovog kanala relevantan faktor za hajp kripta?
0.01%, a 99.99% da ti uvali da kupiš njegov kurs 😂A koliko posecenost njegovog kanala relevantan faktor za hajp kripta?
Danas 90% ljudi hoce sve gotovo i sazvakano, i misle da ce im neko dati tacnu formulu, e pa tesko da to ide tako.0.01%, a 99.99% da ti uvali da kupiš njegov kurs 😂
Kao i svaki drugi jutjuber...
To se slazem. Nisam siguran koliko si ga pratio detaljno, ne mislim samo na ytube0.01%, a 99.99% da ti uvali da kupiš njegov kurs 😂
Kao i svaki drugi jutjuber...