Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
ako isteraju one kartice za placanja do kraja onda ce cena otici u nebo
hejtuju oni sto su zaglavili u shitovima [emoji4] simple [emoji23] a btc je jos uvek na 4x, a njihovi shitovi u bunaru, opasnom.. pa se sad teše i hejtuju
samo sto do sada cena ode gore, altovi odu dole, cena ode dole altovi odu doleali zato evo ga ltc u nebo, nebo mu je granica koliko moze da pada :d
Postoji tema o BTC.
Postoji tema o Dash
@lappy
ne drzi se dobro nijedan, to je sustinaeth svakako bolje od drugih, to sam rekao zbog dodolaca koji vec neko vreme dizu cenu ltc u nebo, a cena samo pada. ltc 200,300,500, polovljenje, a cena ide samo dole. sad *mjau**mjau**mjau* znam da i ti imas vrecu ali docice i to vreme :d cena eth se odrzava tu negde na tik isplativosti ko placa struju i cena eth nema samo btc par, odavno ona ima i dolar par koji takodje treba gledati, a neki shitovi i eth par. Mozda i jedini koji pored btc-a ima pravi dolar par na kojem se nesto moze gledati. Inace zasto gledati cenu ka bezvrednom btc-u
inace svi gornji postovi, iako nisu direktno vezani za temu, uticu itekako na cenu. Na tim "vestima" o udruzenju gigantskih firmi, hajpu, prevarama, napustanju giganata, lazima... cena pada i raste takodje, nisu bitne samo tehnicke analize. Ili su bolji postovi, cena je pala, cena je skocila kao sto sam najavio... Mozda ih samo treba prebaciti u opstu diskusiju da se tamo nastavi.
inace cena je formirala neki otpor na 12000 i trenutno nijedna tehnicka analiza nema ispravan prikaz na koju moze stranu vise nego na drugu. Depresija alt holdera kao sto vidimo pocinje, znaci da uspevaju sta god da su naumili.
Vec sam objasnio barem 3 puta, ali ajde opet.@lappy
ne drzi se dobro nijedan, to je sustinaeth svakako bolje od drugih, to sam rekao zbog dodolaca koji vec neko vreme dizu cenu ltc u nebo, a cena samo pada. ltc 200,300,500, polovljenje, a cena ide samo dole. sad *mjau**mjau**mjau* znam da i ti imas vrecu ali docice i to vreme :d cena eth se odrzava tu negde na tik isplativosti ko placa struju i cena eth nema samo btc par, odavno ona ima i dolar par koji takodje treba gledati, a neki shitovi i eth par. Mozda i jedini koji pored btc-a ima pravi dolar par na kojem se nesto moze gledati. Inace zasto gledati cenu ka bezvrednom btc-u
inace svi gornji postovi, iako nisu direktno vezani za temu, uticu itekako na cenu. Na tim "vestima" o udruzenju gigantskih firmi, hajpu, prevarama, napustanju giganata, lazima... cena pada i raste takodje, nisu bitne samo tehnicke analize. Ili su bolji postovi, cena je pala, cena je skocila kao sto sam najavio... Mozda ih samo treba prebaciti u opstu diskusiju da se tamo nastavi.
inace cena je formirala neki otpor na 12000 i trenutno nijedna tehnicka analiza nema ispravan prikaz na koju moze stranu vise nego na drugu. Depresija alt holdera kao sto vidimo pocinje, znaci da uspevaju sta god da su naumili.
Ne znam zasto komplikujes stvari kada je jako jednostavno. Cena ce zbog polovljenja lagano ici na gore. Usput ce biti manipulacija i ciscenja onih na margini. Do polovljenja ima jos doooooosta. Nece biti jakih padova, nece biti potopa. To je cela matematika. Kome to nije jasno pomoci nema.
posto stalno kazes da eth valja, a gle gde je sada od ATH je na 7x dole, LTC je na 4x i ko je bolje prosao ? i to kroz $, kroz odnos ka BTC je jos gore Eth prosao x9 je pao, a Ltc x3.5 , a inace sve ce to doci gde treba samo bez nervoze opusteno , idite na odmor, reku planinu sta ko voli i uzivajte u zivotu, a pare cemo pokupiti za god dana ili malo vise![]()
kao da citam morbiusa pre dve godine kako proziva kripto i sve koji su usli u kripto i koji su visestruko uvecali svoju zaradu zato sto on nije na vreme usao.
pa i vi ste mesecima pricali kako ide na 500, kako prestize eth, kako je nesto najbolje... sad malo kontra :d sustina je da bez polovljenja i bez kineskih p&d sema ne bi vredeo nista. Inace ne sedim ja samo u jednoj valuti, samo ne dizem u nebesa neku bezvrednu jer je imam mnogo i sto sam se zaje8ao sto nisam prodao, kao da citam morbiusa pre dve godine kako proziva kripto i sve koji su usli u kripto i koji su visestruko uvecali svoju zaradu zato sto on nije na vreme usao. Kazem, ja imam i ltc, srecom ne veliku kolicinu. Cekamo tu sledecu godinu da se svi obogatimopost bookmarkovan, jopet
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari