nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Aj da vidim kako ćeš da platiš fee $1 kad btc bude $20k ili više.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sent from my MI 8 using Tapatalk
BTC je sa tehničke strane kršina, to je suština.u walletu sam namestas fee, uopste mi ne smeta ni 20$ da platim fee ako prebacujem 20k. To sto ovde neki prebacuju po 50$ pa im je mnogo i 0,5$ fee je drugo, kazem, neka koriste banke. Ja svakako moje masine necu drzati upaljene da bi pera mogao da prebaci 100$ mikici uz 0,001$ fee. Koristite neke bezvredne altove za te stvari.
u je. Da li si nekad nesto placao karticom? Znas li da kada platis karticom prodavcu legne najranije za 24h na racun, a nekad prodje i par dana dok se transakcija proknjizi, a tebi budu rezervisana sredstva. Takodje da li si slao nesto preko deviznih medjunarodnih racuna pa da znas koliko vremena treba i kolika je provizija? U stvari ne mora medjunarodnih, dovoljno je da saljes sa deviznog na devizni u zemlji. Probaj pa javi kako si prosao.
Ima naprednijih novcica naravno, ali sustina je da BTC radi ODLICNO za ono za sta se trenutno koristi s obzirom na njegovu vrednost. Kao sto rekoh, ako hoces nesto da platis 3$ ili 5$ koristi druge altove. Sigurno neces da poneses polugu zlata i da krenes u prodavnicu da kupis cips.
The plan remains the same. I wait for the pullback into 10200-10100 area in order for a more serious swing long position targeting 10700-11000 zone.
Od petka, 02.08.
Daleko od toga da radi odlicno imajuci u vidu kakvih novcica ima ali u poredjenju sa sadasnjim sistemom placanja je daleeeeko ispred. Svejedno, ja za placanje vidim i altove, ne samo btc. BTC nije pouzdan toliko, zagusi se mreza... Iskreno, na BTC bih udario limit, da mora da postoji minimalna cifra a ne da dave mrezu s micro transakcijama.
Tapatalk from Poco loco
BTC je izistinski decentralizovan POW coin, bez ICO, bez premine i bez Masternodova.
Ako imas zastitu od 51% znaci da imas centralizaciju. Bukvalno nista sto ima zastitu 51% ne moze biti decentralizovano. Nisam to ja sad izmislio, niti dosao do toga, nego je Charlie Lee konstatovao. I nema se sta tu polemisati, cista matematika.
“By definition, a decentralized cryptocurrency must be susceptible to 51% attacks whether by hashrate, stake, and/or other permissionlessly-acquirable resources. If a crypto can't be 51% attacked, it is permissioned and centralized.”
EDIT - a mi smo u pogresnoj temi btw![]()
Faze ucenja:
1) ne znam da ne znam
2) znam da ne znam
3) ne znam da znam
4) znam da znam
Ja sam negde na 2. pa cutim.
Velika vecina ostane na broju 1
Za prelazak sa faze 1 na fazu 2 ti ne treba nikakvo ucenje, niti citanje, samo spoznaja i prihvatanje realnosti. Tu sam ja. Ucim po malo, ali dalek je put do 3.
U medjuvremenu se trudim da ne pricam o tome sto ne znam.
Dash je isto decentralizovan, a uz to je i otporan na 51% napade, jer neko mora da poseduje i većinu masternodova da bi mogao da napadne mrežu uopšte.
Dash nije imao ICO i nije imao premine. Imao ja fastmine bag na početku postojanja, koji je povukao iz Litecoin sorsa na kome je u početku bio zasnovan (Litecoin je imao identičan problem kada je lansiran). Bag je brzo ispravljen, a najveći deo tih fastmine-ovanih coin-a je u međuvremenu rasprodat i raširen među populacijom Dash korisnika, dok mu je cena još uvek bila minimalna.
Daleko od toga da radi odlicno imajuci u vidu kakvih novcica ima ali u poredjenju sa sadasnjim sistemom placanja je daleeeeko ispred. Svejedno, ja za placanje vidim i altove, ne samo btc. BTC nije pouzdan toliko, zagusi se mreza... Iskreno, na BTC bih udario limit, da mora da postoji minimalna cifra a ne da dave mrezu s micro transakcijama.
Tapatalk from Poco loco
Bez zelje da ulazim u detaljnija podsecanja koja bi izvesno zahtevala poseban topic a i odavno je sve receno na ovu temu, reci cu samo da nista sto je Dash (za mene cu uvek ostati DRK upravo iz razloga sto pamtim razlog zasto je preimenovan a pratim ga od najranijih pocetaka) kasnije postigao nije mogao, ne moze, i nece promeniti cinjenice koje su se desavale u tih prvih, kako oni vole da kazu 48 sati(a zapravo prvih 8 sati ili jos ogoljenije u prvih sat vremena kada je izmajnovano onih 500k novcica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari