Interesantno 00:00 11.12 flushmarket imbalance, daily FVG pogledaj i bice ti jasno, zato ce i biti pullback, jer ga opet imamo.
kome nije tesko nek isprati sledece datume DEC 5, 11, 19, 28, bice strave i uzasova
edit: najbitniji datum zaboravih, 26.1.2026
Znam da nije vezano mnogo za cenu, ali ovo je ozbiljna vest za sve nas iz Srbije koji se godinama patimo da prebacimo novac iz banaka na IBKR (a cujem da su u 2025 dodatno poostrili uslove i blokiraju gde stignu).
Znam da nije vezano mnogo za cenu, ali ovo je ozbiljna vest za sve nas iz Srbije koji se godinama patimo da prebacimo novac iz banaka na IBKR (a cujem da su u 2025 dodatno poostrili uslove i blokiraju gde stignu).

objasnjenje je vrlo jednostavno i vidi se na blockchainu.... hodleri prodaju i to nas gura u ovaj bear. Donekle i skroz ocekivano jer neki od njih verovatno sede na novcu koji im moze promeniti zivot. isto se desavalo i prethodna tri puta.
Slicnog sam misljenja, gledam i pratim i svasta mi pada na pamet.Nije toliko interesantno koliko ih izlazi, više gledam ko izlazi. Prazne se wallet-i koji nisu dirani od Satošijeve ere, insajderi prodaju. Ja mislim da oni smatraju da je maksimalni vrh postignut. Osnovna svrha holdanja kriptosa je očekivanje da ih zavališ nekome skuplje u budućnosti kad budu popularniji, ali ko je ostao da uđe u kolo? Banke i fondovi su odavno kompromitovani kriptosima, investitori koji misle da nemaju nikakav exposure prema kriptosima zapravo greše, čak je i sam predsednik Amerike kripto scammer. Nema ovo prostora da se uvećava, sem da počnu da biju ko neće da kupi.
Cekamo "propast svega" i saylorov bankrot pa cemo ponovo kupovati .Nije toliko interesantno koliko ih izlazi, više gledam ko izlazi. Prazne se wallet-i koji nisu dirani od Satošijeve ere, insajderi prodaju. Ja mislim da oni smatraju da je maksimalni vrh postignut. Osnovna svrha holdanja kriptosa je očekivanje da ih zavališ nekome skuplje u budućnosti kad budu popularniji, ali ko je ostao da uđe u kolo? Banke i fondovi su odavno kompromitovani kriptosima, investitori koji misle da nemaju nikakav exposure prema kriptosima zapravo greše, čak je i sam predsednik Amerike kripto scammer. Nema ovo prostora da se uvećava, sem da počnu da biju ko neće da kupi.
Kakav flush da očekujemo 19.12.? 🙂Interesantno 00:00 11.12 flush
Next 19.12 🙂
Ja ocekujem potpuno suprotno. Prethodna tri puta je btc bio oko ath i nije bilo toliko izvesno da ce BOJ dizati kamatnu stopu, sad je btc vec u ozbiljnom padu. Ovo podizanje kamata od strane BOJ je najavljivano odavno i ocekivano, tako da ocekujem suprotnu reakciju trzista. Slicno kao i sa Fed spustanjem kamata samo sad sell the rumors buy the news.Pogledajte prilog 518827
videcemo da li je vec uracunato ili mozemo da ocekujemo korekciju.
Opet nesto saopstava za nekih sat ipo, nagadjanja neka oko Venecuele i rata, tako da sam izasao sa finim procentom i $ pa makar i sa gubitkom, lako je vratiti se sutra ujutru ako bude nothing burgerNote to myself: sledeci put kad Trump zakaze obracanje u petak odmah nakon zatvaranja marketa, izadji 100% u stablecoine
Nikako😂,daj tvoje viđenje situacije ,ti si bio uspešanKako ide kriptasi? Uspevate li da plivate po ovakvim talasima?😊
bio🤐Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari