Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Zena mi govorila u martu prosle godine prodaj, imao bas finu cifru u odnosu na ulozeno. Ja kazem kad laik kao ti kaze da se prodaje znaci da ce jos rasti. I na kraju ispalo da je bila u pravu, kapital se sve vise topi. Bio bi sretan kad bi se vratio na te cifre ali kako je krenulo upitnik je.

Zena mi govorila u martu prosle godine prodaj, imao bas finu cifru u odnosu na ulozeno. Ja kazem kad laik kao ti kaze da se prodaje znaci da ce jos rasti. I na kraju ispalo da je bila u pravu, kapital se sve vise topi. Bio bi sretan kad bi se vratio na te cifre ali kako je krenulo upitnik je.
I da dode na te cifre,ti opet prodao nebi jer bi mislio da ce jos gore,zato se unapred odredi cifra po kojoj se prodaje i cekas,ako dode super

I da dode na te cifre,ti opet prodao nebi jer bi mislio da ce jos gore,zato se unapred odredi cifra po kojoj se prodaje i cekas,ako dode super
Bravo. To sam ja jos na pocetku shvatio kako ljudski mozak svima nama isto reaguje, koliko je samo tesko da se kupi kada cena pada ili da se proda kada cena raste. Ovako najbolja strategija je zacrtas unapred cifre i drzis se plana ali naravno treba da znas sta radis i najbitnije je imati risk management

Slusati zenu u kljucnim trenucima je mnogo opasno. Ako nisi poslusao. Ja sam svoju poslusao i eto patim(o) muski tri godine cekajuci Godoa.
edit: Bolje je da krivis sebe , nego kriviti druge.

Kripto se ne kupuje kada pada , vec kada raste. Nikako da se skapira da kada se kupuje kada pada , ono pada :). Kada krene rasti, nadajmo se , verovatno je taj momenat za ulzak. NEgo ima li neki info zasto je otislo sve u 3 3,14m ? zasto je sve -10 do -20% ?

Medo Medo nije ovaj pad zbog tvog optimizma :) ?

Danas je lepo vreme , medo je izasao iz pecine i poobarao sav kripto. Ok idemo jovo nanovo 3 -4 meseca da se povrati ono sto je gladan medo pokupio za jednu noc (dan). :).

Poslednja izmena:
Nije ovo strašno, i da krene BTC na dužu korekciju nekoliko nedelja i padne do nekih 80000 (lupam), samo da BTC D popusti i krene da pada altovi će narasti i pored pada btc-a.

da li WIF ispade najgori novčić, il ima još gorih ? (utehu mi pružite ;) )

Voleo bih da cujem sta ima saj da kaze nema ga dugo. Nadam se da je opravdano odsutan (zimovanje paket aranzman 2 meseca , Malezija , Vijetnam..)

da li WIF ispade najgori novčić, il ima još gorih ? (utehu mi pružite ;) )
Kada sam pre mesec i kusur dana uzeo DOGE na 0.319 razmisljao sam da li njega ili WIF. Tada je WIF bio 2.08, DOGE je sada 0.325. Secam se i da sam se dvoumio da li mozda kupiti jos ETH-a koji je bio tada 3405 a sada je 3135. Tako da sam preskocio WIF sva sreca. Bas je pao.

Teorije zavere... $SOL

https://x.com/martypartymusic/status/1884265147004293371

Binance-Sol-Manipulacija.png

BtC se baš lepo drži, tu oko stotke konstantno a altovi krvare li krvare.
Moguće je da se sada izaziva panika među holderima, prelivanje u BtC pa onda raketa, ko bi ga znao.
Ono što znamo je da su ozbiljni igrači u ETH, LINK, XRP a možda čak i u FET, prema tome opušteno.
Lepo je napisao LaPrestige, ne gledajte to do proleća.

Sav DOT sam u martu 2024. prodao za 10-11$ a sad je 5.6$.

U tom trenutku rekose mi mnogi da prerano prodajem. Sve i da sutra pocne bull, to smece nece videti ni polovinu od ATH.

tesseract : E, obradovao si me sad, imam ih 4-5k komada 🤣​

Ja ga imam duplo više i uopšte ne sumnjam da će dostići polovinu ATH-a, a i više.
Kada krene raketa, samo ćeš se iznenaditi šta će sve i koliko da skače. Tada treba biti smiren i mudar.
Ljudi, budimo malo optimisti, pa bull godina je tek počela.

BtC se baš lepo drži, tu oko stotke konstantno a altovi krvare li krvare.
Moguće je da se sada izaziva panika među holderima, prelivanje u BtC pa onda raketa, ko bi ga znao.
Ono što znamo je da su ozbiljni igrači u ETH, LINK, XRP a možda čak i u FET, prema tome opušteno.
Lepo je napisao LaPrestige, ne gledajte to do proleća.
Gde je La napisao

Uzeh ACH neki dan na 0.021, dok je sve padalo on pumpao, ode na 46 pa je pao na 29, na 30 dokupio sinoc i evo ga 38 sad.
kakva su misljenja za AlchemyPay?

tesseract : E, obradovao si me sad, imam ih 4-5k komada 🤣​

Ja ga imam duplo više i uopšte ne sumnjam da će dostići polovinu ATH-a, a i više.
Kada krene raketa, samo ćeš se iznenaditi šta će sve i koliko da skače. Tada treba biti smiren i mudar.
Ljudi, budimo malo optimisti, pa bull godina je tek počela.

U martu 2024. je momentum sjebalo to sto su ljudi kupovali mačiće i neke shitcoine.
BTC je skocio, sledeci su trebali biti altovi ali retail se kockao sa shitovima.

Evo sada mi deluje isto. BTC napravio korak, retail opet baca novac na shitove i preskace alt fazu.

Odvojio sam 10ak hiljada za ponovni ulazak ali jos ne mislim da je dobar trenutak i pravo da ti kazem ne znam ni u sta.

Sto se tice DOT-a, znas da sam ga godinama svakodnevno pratio i za sve te godine oni apsolutno nista nisu napravili sto bi stvorilo bilo kakav hajp oko projekta.
Sta vise, prodavali su ozbiljne kolicine DOT-a da bi finansirali developere i razvoj.

Trebalo bi uskoro da izađe verzija Polkadot 2.0, možda ga to bude malo stimulisalo da se pokrene. Ili mu ni to neće pomoći...

a šta bi sa onim da što duže traje akumulacija BTC-a jača će biti alt sezona ?

Trebalo bi uskoro da izađe verzija Polkadot 2.0, možda ga to bude malo stimulisalo da se pokrene. Ili mu ni to neće pomoći...

DOT je pre par godina izasao sa parachainovima koji stvarno nude veliku fleksibilnost i skalabilnost ali nazalost tehnoloske prednosti niko ne gleda kada ulaze novac pa parachainovi nisu ni malo podigli cenu.

Vise je recimo u jednom trenutku LINK-u skocila cena zbog slike golog Sergeja Nazarova u krevetu sa 5 dobrih picaka.

LINK i DOT su jedno vreme imali istu cenu ali Sergej zna da "proda" pricu a Gavin to slabo radi.

Ja bih rekao da je najveći problem kod DOT i Atoma što se stejkeri istovaruju svakodnevno. Svaki kripto sa velikom emisijom coina je problematičan zbog konstantnog sell pritiska bez obzira na sezonu.

Ja bih rekao da je najveći problem kod DOT i Atoma što se stejkeri istovaruju svakodnevno. Svaki kripto sa velikom emisijom coina je problematičan zbog konstantnog sell pritiska bez obzira na sezonu.
Imamo mi ovde jednog stejkera...Verujem da nije jos nista istovario al kad istovari ima cena da ode na 1$

Petak dan za metak, hoću reći raketu ? ;)
BTC da skoči jedno 7K, pa da se shitovi mrdnu (kolosalnih trenutno) 2% na gore, bar ovo što ja pratim (tuga i čemer)..

Nazad
Vrh Dno