Danas ne. Juce sam 2 puta 'all in' uz vrlo oprezan izlaz. Zadovoljan sam jer sam ocekivao da ce ici dump svakog momenta.Kupuje neko TRUMP?
nema predaje... 💪Ne znam da li je ovo neka taktika da nas izmore sa altovima ali ja sam bas pred kraj strpljenja, a ono je bilo tu godinama...![]()
Sad da bi bio na nuli portfolio treba da ti poraste 45%. Nije malo.Meni se portfolio od decembra do sad istopio za vise od 30%, holdanje je postalo zamorno
Samo strpljenje srbina spašava. Ima vremena za skokove.Meni se portfolio od decembra do sad istopio za vise od 30%, holdanje je postalo zamorno
Pa jos uvek prolazim jer ga nisam jos prodao. Nisam ga uzeo nesto puno ako uzmemo u obzir cifre sa kojima ja obicno trejdujem. Oko 150k komada i nekih 23% sam u plusu ali ne planiram da ga diram do neke cene od 0.7+. Neka ga nek stoji. Prestao sam sa trejdom dok se malo ne smiri situacija oko ovih gluposti sa Trump/Melania "novcicima".@dzigi12 nadam se da si dobro prosao na kraju sa doge-om
Bratina ga digao za 5%, kakav mega car 😂Prelepost, Doge
Pogledajte prilog 477198
A evo i zasto, Elon bratina okacio Doge na doge.gov
Pogledajte prilog 477199
Prestao sam sa trejdom dok se malo ne smiri situacija oko ovih gluposti sa Trump/Melania "novcicima".
Imaš dosta vremena za bacanje izgleda![]()
Zasto Trumpa pored jednog coveka? Uz njega bas ide fuck.Ja se razmišljam da kao protest napravim FUCK THE TRUMPS token na Solana mreži, kopiju njihovog smeća, podelim ga narodu ovde, pa ga šilujte i delite dalje, ne bi li postalo viral. Aj nek udari like na post ko bi bio raspoložen da se priključi.
AV? Ja bih to bas podrzaoZasto Trumpa pored jednog coveka? Uz njega bas ide fuck.
o nONONonononono!AV? Ja bih to bas podrzao
Licno mislim da su glavni pokretaci ovog rasta BTC ove godine ETF-ovi. Isto tako jos uvek nije krenula FED stamparija. Isto tako USDT i USDC se izdaje na kilo.Ciklus se gleda prema BTC-u jasno je ko dan da smo u finalnoj fazi Bull-a, ulazimo u period kad treba donjeti najteze odluke, a sto se tice altova kao i u proslim ciklusima nisu svi altovi skakali, neki jesu neki nisu tako je i sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari