Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Samo prizivajte regulaciju.Ne moze i babe i zabe :ROFLMAO:

Il pukovnik il pokojnik.

ne znam sto se bilo ko od vas nervira zbog ovoga, nece nijedan alt da propadne niti glavni coin...ovo trump koristi cisto da opere pare ili nesto slicno, ko pa zna pravu istinu

ali sam siguran da trump ni ne zna sta je crypto svet niti bilo sta detaljnije oko ove teme, ali zato ima opasne korporacije iza sebe koje znaju, i ocigledno su spremne prvog dana da iskoriste mogucnost :D

Prelepost, Doge
2025-01-21 12_34_13-DOGEUSDT 0.38354 ▲ +8.17% Unnamed.jpg

A evo i zasto, Elon bratina okacio Doge na doge.gov

2025-01-21 12_42_11-DOGE_ Department of Government Efficiency.jpg

Poslednja izmena:
@dzigi12 nadam se da si dobro prosao na kraju sa doge-om
Pa jos uvek prolazim jer ga nisam jos prodao. Nisam ga uzeo nesto puno ako uzmemo u obzir cifre sa kojima ja obicno trejdujem. Oko 150k komada i nekih 23% sam u plusu ali ne planiram da ga diram do neke cene od 0.7+. Neka ga nek stoji. Prestao sam sa trejdom dok se malo ne smiri situacija oko ovih gluposti sa Trump/Melania "novcicima".

Prestao sam sa trejdom dok se malo ne smiri situacija oko ovih gluposti sa Trump/Melania "novcicima".

Ja se razmišljam da kao protest napravim FUCK THE TRUMPS token na Solana mreži, kopiju njihovog smeća, podelim ga narodu ovde, pa ga šilujte i delite dalje, ne bi li postalo viral. Aj nek udari like na post ko bi bio raspoložen da se priključi.

Imaš dosta vremena za bacanje izgleda :D

Ja se razmišljam da kao protest napravim FUCK THE TRUMPS token na Solana mreži, kopiju njihovog smeća, podelim ga narodu ovde, pa ga šilujte i delite dalje, ne bi li postalo viral. Aj nek udari like na post ko bi bio raspoložen da se priključi.
Zasto Trumpa pored jednog coveka? Uz njega bas ide fuck.

AV? Ja bih to bas podrzao
o nONONonononono! :)

Nismo se jos dogovorili da l je bear ili bull i za koje. Bull sezona je za neke (MEMe , ico tokeni razni, doge izdvaja kao posebnog [omrazenog]). Ono sto ja zovem i smatram altovima mrdnuli nisu i sve vreme se tope kako naspram btc tako i naspram $ medo vrslja. Naravno verovatno ce se naci neki kripto koji ce opovrgnuti ono sto sam napisao.

Ciklus se gleda prema BTC-u jasno je ko dan da smo u finalnoj fazi Bull-a, ulazimo u period kad treba donjeti najteze odluke, a sto se tice altova kao i u proslim ciklusima nisu svi altovi skakali, neki jesu neki nisu tako je i sada.

Jedino po btc d ne bih rekao da je to to. Da prođe alt sezona a da ne padne dominacija barem ispod 50% mi je neverovatno, ali nema pravila. Verujem da tek dolazi ono pravo i da će BTC dodirnuti duplo od vrha predhodne bull sezone oko 140000.

Poslednja izmena:
Sad si me podsetio na jednu od mojih bivsih lekcija...:p

Screenshot_20250122_213433_com.duolingo.jpg

Ciklus se gleda prema BTC-u jasno je ko dan da smo u finalnoj fazi Bull-a, ulazimo u period kad treba donjeti najteze odluke, a sto se tice altova kao i u proslim ciklusima nisu svi altovi skakali, neki jesu neki nisu tako je i sada.
Licno mislim da su glavni pokretaci ovog rasta BTC ove godine ETF-ovi. Isto tako jos uvek nije krenula FED stamparija. Isto tako USDT i USDC se izdaje na kilo.
Tako da mislim da cemo tek gledati bull i verovatno do kraja 2025.

Nazad
Vrh Dno