Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve mi se cini da ce u poslednjem trenutku da "nadju resenje" da se usdt ne brise za Eu jer ako se obrise nema vise likvidnosti za Eu na vecini coina.

Neverujem da će to uticati na korisnuke iz Srbije jer mi nismo članica EU, a i što bi bio problem preći u usdc ili altove ili btc.
Kako nije problem? Svi ovde uzimaju coine na usdt paru, dosta para izgubljeno u toku ovog pada i sta sad treba, da se rasproda sve i zatvore pozicije u minusu?

Kako nije problem? Svi ovde uzimaju coine na usdt paru, dosta para izgubljeno u toku ovog pada i sta sad treba, da se rasproda sve i zatvore pozicije u minusu?
Ako si se ti registrovao kao državljanin Srbije onda što bi bio problem kada to uvodi (ako bude uvela) evropska unija a mi nismo deo nje. Ispravi me ako grešim.

Nece nama u Srbiji zabraniti Usdt, ali je Eu trziste veliko i morale bi velike kolicine usdt da se prodaju za usdc, a altovi koji imaju samo usdt par (vecina) ce ostati bez likvidnosti.
Zanimljiv je tajming, o ovome se znalo odavno ali je krenuo Fud tek kad je sve palo.

Meni cela retorika Trampa naginje ka padu btc.d. Sav kripto stavlja u isti kos. Ali uvek treba biti spreman na sve.

Ni meni, ako ti coin ima izlaz recimo u USDC zašto bi se cimao.
Meni ovo smrdi na neku politiku, sad kao USDT ne valja a ceo svet ga troši.
Ono jeste Musk podržao AFD, e sada ovi rešili da zaljuljaju crypto.

Poslednja izmena:
Y
Leverage?
Posto za spot mi nije bas jasno zašto bi izlazio iz kripta zbog USDT?
Yup. Ne znam sto sam napisao svi kada sam mislio na sebe. Doduse vecina mi je u spotu, al imam nesto i na leverage.

Ho ho ho

Mozda moze do 10k, ali na 0.08+ odnos, tesko u ovom ciklusu. Jednostavno ovaj bull run nije u znaku eth, naredni mozda bude.

Jednostavno ovaj bull run nije u znaku eth, naredni mozda bude.
Otkud ti znas u kom je znaku dok se bull ne zavrsi. Tako je prosli ciklus kilavio oko 150-200 dolara pa poceo malo da raste kad je BTC probio prethodni ATH i onda krajem 2020 godine za 4 meseca ode sa 600 na 4000+ dolara bas u 2021 godini koja se ocekivala da bude mega bulish.
Sada svi pratimo sta ce se odigrati u 2025 godini mada mi sve ovo oko BTC-a malo pozurilo, bas brzo raste cena, jedino ako cena ovaj put ide na 200k

...samo da ih ne poklopi nesto odozgo...

Znaci svi postajete milioneri,blago majci Srbiji
Msm na gospodu koja"zna" koliko ce kripto otici u plus🤣

Nista prdekana... ako se Christmas rally desi 9 od 10 puta ja cu ga ocekivati taj jedan put kad se nece desiti...

ovo mrcvarenje nije iznenadjenje. cenim bar jos dve nedelje. Ko se mnogo nervira bolje je da prespava ovaj perjkod.

I dal se delistuje USDT od prvog ili je ono bila mosa Binance-a?

Living on the edge...ponor može da počne ili tripple bottom pa idemo gore ?

Prilozi

• Screenshot_20241230_065404_TabTrader.png
    Screenshot_20241230_065404_TabTrader.png
    176.4 KB · Pregleda: 99
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno