Cika.Gavra
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.03.2021
- Poena
- 135
Sve mi se cini da ce u poslednjem trenutku da "nadju resenje" da se usdt ne brise za Eu jer ako se obrise nema vise likvidnosti za Eu na vecini coina.
Kako nije problem? Svi ovde uzimaju coine na usdt paru, dosta para izgubljeno u toku ovog pada i sta sad treba, da se rasproda sve i zatvore pozicije u minusu?Neverujem da će to uticati na korisnuke iz Srbije jer mi nismo članica EU, a i što bi bio problem preći u usdc ili altove ili btc.
Ako si se ti registrovao kao državljanin Srbije onda što bi bio problem kada to uvodi (ako bude uvela) evropska unija a mi nismo deo nje. Ispravi me ako grešim.Kako nije problem? Svi ovde uzimaju coine na usdt paru, dosta para izgubljeno u toku ovog pada i sta sad treba, da se rasproda sve i zatvore pozicije u minusu?
Leverage?Kako nije problem? Svi ovde uzimaju coine na usdt paru, dosta para izgubljeno u toku ovog pada i sta sad treba, da se rasproda sve i zatvore pozicije u minusu?
Yup. Ne znam sto sam napisao svi kada sam mislio na sebe. Doduse vecina mi je u spotu, al imam nesto i na leverage.Leverage?
Posto za spot mi nije bas jasno zašto bi izlazio iz kripta zbog USDT?
Otkud ti znas u kom je znaku dok se bull ne zavrsi. Tako je prosli ciklus kilavio oko 150-200 dolara pa poceo malo da raste kad je BTC probio prethodni ATH i onda krajem 2020 godine za 4 meseca ode sa 600 na 4000+ dolara bas u 2021 godini koja se ocekivala da bude mega bulish.Jednostavno ovaj bull run nije u znaku eth, naredni mozda bude.
To svi mislimo...sto i je pozitivno za eth ili sol ili adaMozda moze do 10k, ali na 0.08+ odnos, tesko u ovom ciklusu. Jednostavno ovaj bull run nije u znaku eth, naredni mozda bude.
Nešto je oslabio u odnosu na $, verovatno ima uticaja to što se šuška.I dal se delistuje USDT od prvog ili je ono bila mosa Binance-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari