Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj koji ima quantum chip sigurno je dovoljno bogat da mu ne treba glupiranje sa kradjom novcica :)

Nadam se da je mnogima ovde sada jasnije zasto treba uzimati profit i ne zaliti za propustenim prilikama i da li je cena otisla jos iznad one po kojoj ste prodali. Pocevsi od sebe. To sebi stalno ponavljam. Greed je ogroman. Nema nikakve razlike izmedju ovog foruma i random likova na x-u koji hajpuju sve zivo. Sve su to zelje pojedinaca i mogu uticati na rasudjivanje. Veliki "igraci" sve to koriste da od nas izvuku pare a kada je hajp ogroman i svi pocnu na sav glas da pricaju o blagostanju i svemu ostalom sto zelenilo donosi covek treba ostati pribran.

Sto se mene tice ovaj dip ili da kazemo korekciju ( ako gledamo sve drugo osim BTC-a koji je pao oko 10% u odnosu na ATH ) sam docekao u USDT-u pa cu na miru pazariti ono sto planiram da hodlujem na duze staze. To su definitivno ETH/BTC a onu sitnu boraniju poput XRP, XLM najverovatnije necu ni uzimati jer sam ih se otarasio kada su skocili x4. Kako su skocili tako mogu i da padnu tako da mi je sigurnije u nesto konkretnije da ulozim.

I jedan od razloga zasto prodajem nagrade od stejka je upravo ovaj. Za samo jedan dan se skoro sve vratilo na cene po kojima sam ih prodao ili nize. I to cu raditi svakih par meseci kada se nakupe bez obzira na cenu.

Ono sto sam kupio na 3640$ sam prodao na 3710$. Nije nesto puno ali nisam se osecao sigurno. Svakako je gain. Kada se sve sabere trenutni average mi je oko 3800$ sto je iz ove perspektive odlicno. I dok kuckam ovo ETH je dosao do 3520$ ( rekoh volim da zaokruzim na 20$ 😀 ) tako da mi i ta cena odgovara i necu da budem alav. Planirao sam da pazarim ETH na 3430$ ali i ovo je dovoljno blizu sto je za 20% manje od 4080$ zadnje najvise cene. Da li cemo jos dole. Najverovatnije hocemo ali necu vise da rizikujem jer moze da se desi bounce i da bude reversal. Ovako imam oko sigurnih 300$ po coinu sto je na moje kolicine i vise nego odlicno.

U kom smeru ce market nemam pojma ali malo prestajem sa trejdom. Kes mi ne treba pa i da odemo jos dole nije strasno a u nekom trenutku bi trebalo opet da odemo na 4000+ pa bih onda razmislio sta bih. To moze biti za 10 dana ili za 2 godine. Ne treba zaliti za propustenim prilikama dok god smo u profitu.

P.S.
Kupljeno i prebacujem na Ledger nakon ove poruke. 😀

Ja sam takodje ovo cevenilo docekao u USDT, a delom je i dzigijeva poruka od pre par dana gde je rekao da je vec duze vreme sve zeleno i da je moguce da krene dole uticala na to. Time sam sacuvao nekoliko k. Mislim da cu da sacekam jos malo pre nego sto ponovo uletim u nesto.

Tradicionalno je najbolje da se altovi kupe u četvrtak popodne i prodaju u subotu uvece/nedelju ujutru😃

Dzigi iz nekog razloga zvucis jako besno. Nisam navikao to od tebe 😶
Mora da je zbog ovog vremena napolju 😀 ali ako mi verujes nikad mirniji nisam bio. Poruka iznad i nije trebala da bude funny nego da kazemo da predstavi realno stanje stvari.

Trejdovanje je stresno i konacno da odmorim malo od toga. Sto mi drugar kaze nije mu jasno zasto to radim jer nema potrebe. Umesto stejk i hodl i stress free. Pokusacu to vise da ne radim.

Sada cu da se posvetim nekim drugim stvarima a to je pravljenje novog build-a i skupljanje komponenti. Slatke muke. A uskoro krece i Steam Winter Sale gde ce otici dobar deo profita. 😀 180+ igara na wishlist-i a odigracu mozda 10.

Ja sam međutim uleteo sa svežih (novih) 30k e u DOT, pa evo sada 838$ zarade za sat vremena.
To se zove ALL IN u jedan coin koji mi je najviše pao u mom portfoliju. To me je vodilo.
Sada kada vidim XRP da je duplo više skočio, a premišljao sam se i o njemu. Nema veze.

Ja uzeo XRP na 2.17 cim sam video vest da je dobio final approval. Malo sam zakasnio al za sat deluje da je i dalje dobra kupovina.

Edit: *****ah se sto nisam otisao all in🙈

Poslednja izmena:
Ja sam međutim uleteo sa svežih (novih) 30k e u DOT, pa evo sada 838$ zarade za sat vremena.
To se zove ALL IN u jedan coin koji mi je najviše pao u mom portfoliju. To me je vodilo.
Sada kada vidim XRP da je duplo više skočio, a premišljao sam se i o njemu. Nema veze.
Sada već 1300$ zarade za par sati samo na ovom DOT-u.
Mislim da je gotova korekcija, barem za danas.
Zna li neko za RIPLE da li ima da reši još jedan spor sada u decembru ?
Ja mislim da ih je sve do sada rešio.
3.decembra sam pitao ovo gore i ne dobih odgovor.
Evo sada odgovora: cim sam video vest da je dobio final approval.

Poslednja izmena:
🚨🚨 Google makes quantum computing breakthrough with new chip capable of solving computational problems in under 5 minutes, that would otherwise take the leading supercomputer: 10,000,000,000,000,000,000,000,000 years

*Beyond a hashrate takeover, the second threat people flagged was to Satoshi Nakamoto’s BTC. The Bitcoin creator still owns over 1 million BTC and used a rudimentary pay-to-public-key (P2PK) format to store unspent transaction outputs (UTXOs), which reveals the public address on-chain.
Because Satoshi’s public keys are public, this could give a quantum computer a chance to crack its associated private keys with brute force effort.
Primetio sam da vec par meseci na svakih nekoliko dana se aktivira adresa stara 10+ godina. Precesto se desava da bi bilo slucajno.
Iako ocekujem da ce se ovo zaboraviti za par dana, realna opasnost postoji, ne samo za kripto, vec za sve baze podataka i online sisteme.

Pozdrav, da li je neko od vas ulozio u Hbar? Vec 4 godina mi je 80% portfolia i tek je krenuo da se cini zivim pre par nedelja. Najvise sam ulozio jer sam istrazivao o hedera hashraph tehnologiji, brzini transakcija i jer se smatra za “zeleni novcic” bas bih voleo da cujem misljenje nekog od vas ako je iko ispratio taj coin?

Ono sto mi je najvise palo UNISWAP i DOT to sam danas i kupio. Teram inat, il pobednik il pokojnik. Ako padne jos kupicu jos. A u pm

Koliko se samo sporo altovi oporave posle pada btc to je jezivo..

Ti si lud čovek i bog te čuva. Ja drugo objašnjenje za tebe ne mogu da nađem. :ROFLMAO:

:) do maya ko ziv ko mrtav :)

Koja je fora sa tim majom, junom..Šta se desava tada?!

Izgleda da sam prodajom dve nekretnine i ubacivanjem svega u kripto ušao u poslednji čas.
Smeo, lud potez, ali i promišljen. To mi je bio jedan renoviran stan ulickan za prodaju, koji se prodavao već nekoliko godina.
Konačno sam ga uvalio rusima i ušao u 3 koina. Dođe korekcija, a ja ti poslovni prostor koji donosi kiriju uvalim i sve u DOT.
Kupio sam DOT ispod 8$ i mislim da je to zadnji voz po toj ceni. A bar da sam XRP kao što sam hteo, ali sin prevagnuo.
E sada nema više keša za ulaganje, nego samo da se molim Bogu da portfolio i dalje raste barem do 1M$. Onda se rastajemo.
To je moje malo ispovedanje, kao da ste mi rodbina, ali njima ne smem ništa da pričam.

Ovih oscilacija oko 100k izgleda da ce biti jos u narednim danima, tesko da se puno odvoji od 100k ni gore ni dole, relativno mali volume pogotovo vikendom.
Moje neko vidjenje je kraj januara ili pocetak februara da cemo imati neki jaci skok 120-130k

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno