Mora da je zbog ovog vremena napolju 😀 ali ako mi verujes nikad mirniji nisam bio. Poruka iznad i nije trebala da bude funny nego da kazemo da predstavi realno stanje stvari.Dzigi iz nekog razloga zvucis jako besno. Nisam navikao to od tebe 😶
Sada već 1300$ zarade za par sati samo na ovom DOT-u.Ja sam međutim uleteo sa svežih (novih) 30k e u DOT, pa evo sada 838$ zarade za sat vremena.
To se zove ALL IN u jedan coin koji mi je najviše pao u mom portfoliju. To me je vodilo.
Sada kada vidim XRP da je duplo više skočio, a premišljao sam se i o njemu. Nema veze.
3.decembra sam pitao ovo gore i ne dobih odgovor.Zna li neko za RIPLE da li ima da reši još jedan spor sada u decembru ?
Ja mislim da ih je sve do sada rešio.
🚨🚨 Google makes quantum computing breakthrough with new chip capable of solving computational problems in under 5 minutes, that would otherwise take the leading supercomputer: 10,000,000,000,000,000,000,000,000 years
Ja sam međutim uleteo sa svežih (novih) 30k e u DOT, pa evo sada 838$ zarade za sat vremena.
To se zove ALL IN u jedan coin koji mi je najviše pao u mom portfoliju. To me je vodilo.
Sada kada vidim XRP da je duplo više skočio, a premišljao sam se i o njemu. Nema veze.
Berzanska logika. Pogledaj malo članke po netu. Preko leta je slabija aktivnost berze i brokeri gledaju da se oslobode asseta.Koja je fora sa tim majom, junom..Šta se desava tada?!
Ako je neko kupio i pita se otkud ovoliko zelenilo, Coinbase je upravo objavio da će list PNUTPNUT dobra cena za ulaz
Slažem se sa tobom. Od 2017-e sam holder i pomalo trgovac. Sada je došlo vreme da se sve to naplati.Ti si lud čovek i bog te čuva. Ja drugo objašnjenje za tebe ne mogu da nađem.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari