Skoro sam od početka na ovim temama i u kriptovalutama... Saja niti znam lično niti razmenio ikad reč van topica.
Sv
Ja da sam na njegovom mestu bio do sada banovan jedno milion puta sa ovim " global moderator" ispod imena.
Šta su mu ljudi sve pisali iako je od početka bio u pravu (globalno ne za svaki coin poejdinacno)i dalje se zeza i šali sa istima bez ikada ruzne reci i prozivke....
Pocrvenecu 😁
Ali da, bilo je ovde svacega. Prolazili su svakakvi likovi, stari su samo nestajali jedan po jedan zbog prozivki... Rekao sam davno nekada da me nece oterati odavde i to moze da se isklese u kamen.
Generalno, ova tema bi imala mnogo koristi od "matoraca" koji su prosli nekoliko ciklusa. Ponekad se neko staro ime pojavi, neki pomalo jos prate iako ne pisu skoro nikada a gomila ljudi i ne ko su.
Neko je pre neki dan napisao, mozda i juce, da ne vidi se iko ovde obogatio osim Dzigija. Ispada da svi ostali mlate praznu slamu.
Upoznao sam gomilu majnera, old school minera, pomagali smo se od prvog dana ovde sa podesavanjima, nabavkom hw-a, ekstenderima i sl. Znam ljude kojima su davno jos milioni prosli kroz ruke, znam ljude sa hangarima punim grafika... Znam ljude koji imaju milione a da se sudarite s njima na ulici ne bi pretpostavili da ima 3000din u dzepu.
Ne, ne hvali se svako parama, trgovinom i sl.
Mislim da ni Dzigiju nije pametno sto to prica ali pametan je decko, valjda zna sta radi.
Ne trebaju ni milioni da bi kripto nekome promenio zivot. Meni je svakako olaksao.
Ne dajte novcice jeftino, to je sve sto cu da kazem.