Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Na yettelu aplikacija jeste brza, svaka im casta za to, vreme je bilo odavno...
Ne vidim jos uvek na listi kanala n1 i novu s, cak ni zakljucane. Izgleda da jos uvek nisu ni na sajtu objavili novu ponudu i novu listu kanala.

Stigao update. Na brzinu sam bacio pogled jer moram na posao, deluje da aplikacija radi brže, nema laga. Nema novih kanala. Na početnom meniju nedostaje odeljak dokumentarni, trebali su i njega da stave kao sport tematiku, dečije I ostalo.

I neko je spominjao cartonito, bio je srpski zvuk, sada su ga izbacili da bude isto kao na SBB 🤣
Ma ubili opciju "rec" više ne postoji da možeš označiti neki film, emisiju, pa da imaš fore mesec dana da odgledaš. Sad je to "rec" samo ukras....

Na yettelu aplikacija jeste brza, svaka im casta za to, vreme je bilo odavno...
Ne vidim jos uvek na listi kanala n1 i novu s, cak ni zakljucane. Izgleda da jos uvek nisu ni na sajtu objavili novu ponudu i novu listu kanala.
Zato što stoji po defaultu na pretplaćene kanale zato ne vidite. Što se mene tiče neću ići na nove pakete i da plaćam 1000 din. nizašta, da su ubacili CineStar možda bi i plaćao, ovako ni u ludilu.

Gde je opcija tih podesavanja? Kako se dolazi dotle?
Kad odem na podesavanja nudi mi sistemska, imam opciju da izaberem omiljene kanale, ali ne znam kojim menijem se dolazi do tog dela upravljanje kanalima i lista kanala.

A ukljucio tv, meni ovo sve isto, osim sto su ispomerali kanale. Wow.

Auuuu...kakav šuk. Priča da N1 i NovaS idu svima bez obzira na paket i da li su stari ili novi korisnici promenjena u zadnjih par sati pred lansiranje kanala. Već su me jednom uhvatili na bućkalo pričom da dobijam te kanale u M paketu ako produžim ugovor, sad ne dam pare, neću dva puta da ispadnem som.
Moraću da se opet konsultujem sa advokatom koje su mi opcije za raskid ugovora bez penala

Nema u ponudi nat geo wild uopšte.

Pošto nema za Hisense TV a obećavali, a neću Yettel box, dok imam popust 50 posto koristim Orion za Smart TV classic ima sve nove Arene , ali uzeću EON van mreže za smart TV i ta kombinacija jeftinija od njihove Premijum a pitanje šta sa starim paketima

Ja na aplikaciji na LG TV kupljenom u Yettel nemam nikakve promene. Niti nove kanale niti izgled interfejsa. Kako se ažurira?

I šta sad ko ima ugovore sa 50% popusta, jel se očekuje da plaćamo 2-3 hiljade više da bi imali sve nove kanale

Koga mrzi da otvara link, evo spiska novih (SBB) kanala u ponudi (u novim paketima):​

Nova S

N1

Nova TV (HR)

Nova Series

CINEMANIA

IDJ KIDS

Pikaboo

Brainz

N1 (HR)

Nova BH

N1 (BH)

Nova M

TV Vijesti

Nova Television (bg)

IDJ

Grand

Grand 2

Grand Nostalgija

E ako je Grand nostalgija tu, spremam hiljadarku da doplatim za nov paket 😂😂 oni se zezaju sa nama 😂😂

Sad na n1 kazu da ce saopstenje o statusu starih korisnika biti objavljeno u toku dana. Znaci nista.

Vrh Dno