Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Program na novim Arenama krece sutra od pola 7 ujutru, taman kad i mi na yettelu treba da ih dobijemo (ako dobijemo).

Prilozi

• Screenshot_20250728_193140_MOVE.jpg
    Screenshot_20250728_193140_MOVE.jpg
    182 KB · Pregleda: 174
  • Screenshot_20250728_193207_MOVE.jpg
    Screenshot_20250728_193207_MOVE.jpg
    181.1 KB · Pregleda: 137
Kada biste prestali da gusite temu beskonacnim sta ce biti itd. kao da ce svet da nestane jer ne mozete da docekate sutra, neko bi mozda postavio korisno pitanje Yetelu -

U aplikaciji je pretplata povecana za 100 din. Da li je to poskupljenje, da li je negde najavljeno - objavljeno poskupljenje i poruka korisnicima da imaju pravo da raskinu ugovor bez penala, ili je neka greska???
Pa ko ti brani da im postaviš pitanje, dobićeš odgovor da im kucneš poruku.

Program na novim Arenama krece sutra od pola 7 ujutru, taman kad i mi na yettelu treba da ih dobijemo (ako dobijemo).
Nove Arene će biti u novim paketima, ko ih želi u ponudi moraće da pređe na nove pakete, naravno novi paketi=nove cene.....
Ako odluče da stare pakete časte sa novim kanalima, besplatno, to će biti super, ali nekako sumnjam u to.

Sutra ce da se vidi ko kosi, a ko vodu nosi!
Nakon 2 jalove najave (01. juna i krajem juna, vezano za 2 UM kanala)... sta mislite, sta ce sutra da bude?
Mozemo da objavimo kvote...? :)

Niti sam politiku pomenuo, niti oglas bez slike okacio :D
Sutra je najavljena kisa, mozda neka kap udje i u coax i opticke kablove, ko zna...

Poslednja izmena:
Ja mislim da je sve ovo jedna najjača marketinška kampanja za jednu firmu viđena do sad kod nas. I ko u Babušnici nije čuo za jetel sad zna. Kao ova fora sa preljubom na koncertu Koldpleja. Ceo svet pa i oni na istoku Sibira sad znaju za Astronomer. Živimo u eri marketinga i pr-a, profit ide svakako onima u igri, ostali imaju zabavu.

Iz tvojih usta u Kijanu Rivs ushi!
Ja licno mislim da nije nikakva kampanja u pitanju, vec pokazatelj nemoci... ali ajde sacekamo 24h.
Jer realno, ili ce uvedu ta 2 kanala, ili ce biti ovaj podforum postati megasprdnja becnh foruma sledecih 10 godina, ili dok nadlezni ne ugase ovaj podforum, koji je
btw trebao odavno biti ugasen
zbog ignorisanja pitanja korisnika.

Poslednja izmena:
Ovi forumasi ko da su placeni da pisu gluposti odatle vam to da ce arene premium 1 do 5 arena tenis adrenalin u poseban paket u yettel I sbb ko vam pise te gluposti jer Iko kapira da Sam ja imao sport klub bez posebnih paketa Ili mi dajte sve arene Ili mi vratite sport klub

Ajmo malo na neke pozitivne teme, izgleda da ce u novim paketima brzina downloada i uploada biti izjednacena msm osim ako sam ja malo zakasnio i prvi put sad vidim ovo...

Prilozi

• Screenshot_20250728_212808_Yettel.jpg
    Screenshot_20250728_212808_Yettel.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 120
Da, trenutno zaduženje na aplikaciji je stvarno bizarno urađeno. Bukvalno je kontraintuitivno jer uvek stoji iznos zaduženja, čak i pre nego je formiran račun, i onda se istripuješ da nisi platio račun.
Umesto da tu stave jedno ✔️ kada su računi izmireni a cifra da se pojavi po formiranju računa, ona zapravo uvek stoji.

Prosto neverovatno da jedna takva trivijalnost može da bude određena tako loše. Nekad imam osećaj da se neke gluposti rade samo da ne bi logikom ličile na druge.

Njihov softver je oduvek takav, ili bar odkad ga se ja sećam. Takav je i za mobilnu telefoniju. Za telefoniju možda ima nekog smisla, jer ti prikazuje trenutno zaduženje sa sve pretplatom plus dodatni troškovi koji su nastali, pa poslednjeg obračunskog dana znaš koliko ćeš da platiš. Kad se uđe negde u detalje, to i piše da je stanje sa sve ugovorenom pretplatom. VOlim ja i ono klasično, gde pokazuje nulu, odnosno samo troškove bez pretplate. Za TV gde su računi fiksni ili bar uglavnom to jesu, glupo je da to piše, jer zapravo ne postoji trenutno zaduženje, osim ako se ne kupuju dodatni kanali, videoklub...

Trenutno zaduženje prikazuje cifru koju bi trebao da platiš da se u ovom momentu radi obračun. A tako je jer su korisnici to tražili (verovao ili ne). Nisam siguran da je i Ratel/regulativa tražio da tako bude.
Doduše, naziv stavke dovodi u zabunu, to bi mogli da promene - mada nemam ideju šta da stave.
Pozdrav

Ovi forumasi ko da su placeni da pisu gluposti odatle vam to da ce arene premium 1 do 5 arena tenis adrenalin u poseban paket u yettel I sbb ko vam pise te gluposti jer Iko kapira da Sam ja imao sport klub bez posebnih paketa Ili mi dajte sve arene Ili mi vratite sport klub

Tvoj post treba da udje u anale pravopisa.
I sve ostale..

Poslednja izmena:
Vidim i ja te nove pakete u aplikaciji i osim brzine interneta, ništa drugo, pošto lista kanala za bilo koji paket uvek baca na staru listu.

Ajmo malo na neke pozitivne teme, izgleda da ce u novim paketima brzina downloada i uploada biti izjednacena msm osim ako sam ja malo zakasnio i prvi put sad vidim ovo...
Kod mene drugi naziv. Koja ti je cena za Yettel kod kuce L?

Prilozi

• Screenshot_20250728_232540_Yettel.jpg
    Screenshot_20250728_232540_Yettel.jpg
    87.5 KB · Pregleda: 136
Sad bas prelistah taj Net TV Premium, ako im je to konacna lista kanala onda je to ravno katastrofi, nigde HBO i Cinemax kanala. Jedino ako ne ponude kroz besplatnu aktivaciju putem aplikacije.
Svakako je cena preterana.

Pa ispada da je to skuplje od MTS BOX 3 S (osnovni paket), za onog ko hoće sve Arene, cena je za nekih 400 dinara već (4700:5100). S druge strane, dobitak je N1 i Nova S. Ne znam Cinestar da li ima Premijum paket.

Sad bas prelistah taj Net TV Premium, ako im je to konacna lista kanala onda je to ravno katastrofi, nigde HBO i Cinemax kanala. Jedino ako ne ponude kroz besplatnu aktivaciju putem aplikacije.
Svakako je cena preterana.
Nije to jos lista za nove pakete.

Prilozi

• Screenshot_20250728_234720_Yettel.jpg
    Screenshot_20250728_234720_Yettel.jpg
    60.1 KB · Pregleda: 99
A unapređenje je pretpostavljam samo kozmetika. Četiri meseca šminkanja, da neće da je udaju?

Ja već par dana imam novu verziju aplikacije na STB-u i prvi put mogu da kažem da radi kako treba. Ovo je trebalo da bude verzija 1.0.

Na novu stb aplikaciju ubačeni svi kanali (n1, nova, arena premium 4,5, tenis itd.) naravno zaključani svi za trenutne pakete. Sve ostale arene su otključane, kao i ostali kanali iz postojeće šeme.

Stigao update. Na brzinu sam bacio pogled jer moram na posao, deluje da aplikacija radi brže, nema laga. Nema novih kanala. Na početnom meniju nedostaje odeljak dokumentarni, trebali su i njega da stave kao sport tematiku, dečije I ostalo.

I neko je spominjao cartonito, bio je srpski zvuk, sada su ga izbacili da bude isto kao na SBB 🤣

Vrh Dno