Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Pošto su konačno krenuli da dodaju nove kanale, mogli bi ovde da predlažemo šta bismo od kanala najviše želeli da nam uvedu:

Od informativnih:
-SKY News
-FOX News
-DW
-France 24
-TV5 Monde
-CGTN
-CCTV4
-Espreso
--------------------------------

Od dokumentarnih:
-National Geographic Wild
-History 2
-DocuBox
-RT Documentary
-Science
-SKY Nature
-Fashion Box
-CN Traveler

Od sportskih:
-Motorvision
-Da se uvede mogučnost mesečne doplate za SportKlub kanale, ko hoće da ih gleda

Od filmskih:
-CineStar 1
-CineStar 2
-CineStar Comedy
-CineStar Fantasy
-Cinestar A&T
-Cinestar TV
-Cinemax
-Fox Movies
-Dizi

Od muzičkih:
-MTV Hits
-MTV '80
-MTV Club
-Music BOX
-Clubland
-Hits Melody
-CMC TV+
-DM SAT

Barem nešto od toga navedenog... Trenutno najviše fale informativni i muzički

Pošto su konačno krenuli da dodaju nove kanale, mogli bi ovde da predlažemo šta bismo od kanala najviše želeli da nam uvedu:

Od informativnih:
-SKY News
-FOX News
-DW
-France 24
-TV5 Monde
-CGTN
-CCTV4
-Espreso

Od dokumentarnih:
-National Geographic Wild
-History 2
-DocuBox
-RT Documentary
-Science
-SKY Nature
-Fashion Box
-CN Traveler

Od sportskih:
-Motorvision
-Da se uvede mogučnost mesečne doplate za SportKlub kanale, ko hoće da ih gleda

Od filmskih:
-CineStar 1
-CineStar 2
-CineStar Comedy
-CineStar Fantasy
-Cinestar A&T
-Cinestar TV
-Cinemax
-Fox Movies
-Dizi

Od muzičkih:
-MTV Hits
-MTV '80
-MTV Club
-Music BOX
-Clubland
-Hits Melody
-CMC TV+
-DM SAT

U CineStar kad bi uspeli i Dizi za kevu ih...

Pa ako imaš taj L paket, trebalo bi da su ti dostupne Pinkove turbofolk cajke. Šta bi više, Grand 1 i 2? ;)
Neki put sam znao da ganjam MTV 70, 80, 90 ali uglavnom sam visio na Stingray radio kanalima. Koliko vidim, Yettel ih nema.
U vezi Fox Movies koje si naveo... Nije li Fox komplet transformisan u Star te je umesto Fox Movies - Star Movies?
SN je imala CineStar kanale do pre 2 godine, posle utrpali neke Euro Cinema krševe. Možda uvale i ovde? :)

Jeste, ne postoje više Fox kanali, to je odavno Star
A onaj ko nema? 😣🙂
Za razliku od SBB-a i MTS/SN koji su korisnicima sa slabijim paketima otključavali sve (ili gotovo sve) kanale za praznike, ovde se verovatno neće desiti. Kako da nam otključaju nešto čega nema? Dakle, nema tih kanala tipa XXX sa 🔒 ili sličnom oznakom, nema ih uopšte.
Jedino koliko vidim je moguće za HBO, Max i/ili ostale iz te grupe.
Meni se to kod Yettela u stvari sviđa, što se ne vide kanali na koje nisi pretplaćen

U vezi Fox Movies koje si naveo... Nije li Fox komplet transformisan u Star te je umesto Fox Movies - Star Movies?
Da, to mi promaklo, izvinjavam se. Mada te kanale skoro da nisam ni gledao, tako da sam na to zaboravio.
Pa ako imaš taj L paket, trebalo bi da su ti dostupne Pinkove turbofolk cajke. Šta bi više, Grand 1 i 2? ;)
Uuu, jaki kanali... pored njih mi ništa drugo ne treba :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Stanje nepromenjeno...

Prilozi

• Screenshot_20241119_122230_Yettel TV.jpg
    Screenshot_20241119_122230_Yettel TV.jpg
    68.9 KB · Pregleda: 13
Jesi li resetovao telefon?
Najbitnije, šta ti je Yettel podrška, koju si kontaktirao i objasnio ceo problem, odgovorila?
Jesu li detektovali problem?

Svaki put zaboravim da pitam...🤦‍♂️
Ova opcija za snimanje na boxu i web platformi, je li funkcionalna? Ili je kao sa omiljenim kanalima, neupotrebljivo (još uvek)?

Svaki put zaboravim da pitam...🤦‍♂️
Ova opcija za snimanje na boxu i web platformi, je li funkcionalna? Ili je kao sa omiljenim kanalima, neupotrebljivo (još uvek)?
Kad pritisneš to dugme "snimanje" imaš mesec dana fore da odgledaš, a ne samo 7 dana. Posle 30 dana nestane. Nije onaj fazon snimanje i sad da ti imaš fizički kod sebe. Ja to dosta koristim i mogu ti reći znači.

Kod mene (Novi Beograd)je bilo problema sa većinom programa. BTW. kad su Superstar 2 prebacili sa 34 na 27?

Nešto petljaju, i meni se javlja greška reprodukcije. Zemun.
Nakon reseta uređaja, proradyi sve normalno.
Evo dok pišem, samo crni ekran.
Greška 7011, šta god to bilo.

Isključio sam iz utičnice na 2 minuta i kada sam ga uključio radi normalno za sada.

Da neće neke kanale da ubace 🤣 kod mene Superstar2 na 27 poziciji, nego mi nisu jasni što lepo odma ne postave jedan do drugog nego šaltanje pa zatim Superstar2

Kad pritisneš to dugme "snimanje" imaš mesec dana fore da odgledaš, a ne samo 7 dana. Posle 30 dana nestane. Nije onaj fazon snimanje i sad da ti imaš fizički kod sebe. Ja to dosta koristim i mogu ti reći znači.
Eto nešto korisno i za moj račun. I to bi bilo to.

Nema ništa od unapređenja premotavanja, da može da se ubrza ili makar da može preći u prethodnu vremensku liniju (traku). Nema ništa od sortiranja kanala u vidu liste.
Ono čega ima su greške - 1,2,4,6,7000+ koliko voliš. EPG pobljavi pa mora da se resetuje.
I evo 5 meseci posle, baterije merene skoro 1,7v pale na 1,12v. Na akumulator da ga prikopčam ne bi potrajalo duže od godinu dana. A kad u opcijama za daljinac izaberem firmware da pogledam, box se resetuje.
Jedino me zanima sada hoće li u skorijoj budućnosti biti opcije za CAM, odnosno TV karticu? Za potrebe premotavanja ću radije sam nabaviti neki box ali bar da mogu sortirati kanale (treba mom starom).
I da, probleme da upotpunim... Preko web-a mi ne baš retko puca veza - "Proverite vašu internet konekciju" ili nešto slično. Da li je malver, kablovi, nešto s Yettel strane, trebaće vremena da proverim.
Ni godinu dana nisam spojio a problema koliko hoćeš. Računao da mi optika ne može biti gora od bakra, kod mene sve može.:cautious:

Nema ništa od unapređenja premotavanja, da može da se ubrza ili makar da može preći u prethodnu vremensku liniju (traku). Nema ništa od sortiranja kanala u vidu liste.
Ono čega ima su greške - 1,2,4,6,7000+ koliko voliš. EPG pobljavi pa mora da se resetuje.
I evo 5 meseci posle, baterije merene skoro 1,7v pale na 1,12v. Na akumulator da ga prikopčam ne bi potrajalo duže od godinu dana. A kad u opcijama za daljinac izaberem firmware da pogledam, box se resetuje.
Jedino me zanima sada hoće li u skorijoj budućnosti biti opcije za CAM, odnosno TV karticu? Za potrebe premotavanja ću radije sam nabaviti neki box ali bar da mogu sortirati kanale (treba mom starom).
I da, probleme da upotpunim... Preko web-a mi ne baš retko puca veza - "Proverite vašu internet konekciju" ili nešto slično. Da li je malver, kablovi, nešto s Yettel strane, trebaće vremena da proverim.
Ni godinu dana nisam spojio a problema koliko hoćeš. Računao da mi optika ne može biti gora od bakra, kod mene sve može.:cautious:
Kako se proverava stanje baterija na boksu?

Nisam pri TV-u sad...
Imaš pri vrhu ekrana, kad se pojave "TV kanali", "Extra", ideš desno na "čovečuljka" desno od lupe. Posle sa liste s leve strane na "Sistemska podešavanja" pa spustiš dole gde stoje "Daljinski upravljači" ili nešto slično. Izabereš naziv daljinca, meni stoji "Khamsin 02" mislim. Pisaće ti koliko je % ostalo od baterija.
Meni već drugi par baterija otišao. Čim padne ispod 20% nastaju problemi.
Ovo je moguće izvesti samo daljincem od boxa. Ako imaš aktiviranu opciju HDMI-CEC i koristiš daljinac od TV-a, opcija za % baterija se neće prikazati.

Nisam pri TV-u sad...
Imaš pri vrhu ekrana, kad se pojave "TV kanali", "Extra", ideš desno na "čovečuljka" desno od lupe. Posle sa liste s leve strane na "Sistemska podešavanja" pa spustiš dole gde stoje "Daljinski upravljači" ili nešto slično. Izabereš naziv daljinca, meni stoji "Khamsin 02" mislim. Pisaće ti koliko je % ostalo od baterija.
Meni već drugi par baterija otišao. Čim padne ispod 20% nastaju problemi.
Ovo je moguće izvesti samo daljincem od boxa. Ako imaš aktiviranu opciju HDMI-CEC i koristiš daljinac od TV-a, opcija za % baterija se neće prikazati.
Meni daljinski sa boksom radi na klasičan način ir možda zato neće da mi prikaže procente.

Ima opcija uparivanja daljinskog, možda je to u pitanju.
Slabo ja koristim TV, obično kad me pozovu ukućani jer su zaglibili pa ja da gubim živce.

Moguće. Ali šta ću kad se moj stari ne snalazi najbolje pa voli da koristi glasovnu funkciju.
Otići će tuce baterija dok ne dođem do kraja UO. Toliko o unapređenju energetske efikasnosti.🙃

Čisto sumnjam za CAM jer bi onda morali da vuku coax kablove, a to ne verujem da im se isplati, ovako ide sve preko interneta. Jedino ako sklope ugovor pa da mogu i preko supernova optike, orion, beotelnet, za sbb čisto sumnjam odnosno ne verujem uopšte.

Nazad
Vrh Dno