Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Zanimljivo jer je A1 Srbija objavio linijske TV kanale Skyshowtime 1,2 kao ekskluzivu samo za A1 xplore tv servis.

Zanimljivo jer je A1 Srbija objavio linijske TV kanale Skyshowtime 1,2 kao ekskluzivu samo za A1 xplore tv servis.
Nemoj da zasmejavaš tu. Koje kanale su oni ponudili nula (0). Niti planiraju da ubacuju, niti dele box. Već skineš aplikaciju i udri. Naravno obavezna naplata.

Pa ono ne znam jel sarkazam ili ne, ali evo ispod.

A1 Srbija podigao je standard kućne zabave postavši prvi mobilni operator na tržištu koji je ostvario partnerstvo sa novom evropskom platformom za vrhunsku zabavu - SkyShowtime. Dovodeći najveće holivudske hitove direktno pred srpsku publiku, ovo značajno partnerstvo najavljeno je u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, gde su se VIP gosti, mediji i obožavaoci okupili na ekskluzivnoj projekciji 5B sezone serije Yellowstone, globalno hvaljene hit serije SkyShowtime-a.

Gosti su uživali u filmskom putovanju, doživljavajući dramu i intenzitet porodice Dutton na velikom platnu, čime je predstavljeno novo partnerstvo A1 Srbija sa vrhunskom striming uslugom SkyShowtime i dva ekskluzivna linearna TV kanala—SkyShowtime 1 i SkyShowtime 2. Dostupni samo korisnicima A1 Srbija kroz A1 Xplore TV platformu, ovi kanali donose najbolje iz bogatog programa SkyShowtime-a na jedno mesto, uključujući holivudske blokbastere i originalne serije renomiranih brendova kao što su Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios, Peacock, i originalne serije SkyShowtime-a.

Ma dzaba im i to veruj mi, a inače već nude i aplikaciju

A inače će Skyshowtime mnogo da profitira od A1 koji ima mizeran udeo u tržištu OTT servisa pa neće da prelaze i na ostale operatere 😂

Da li vam radi EON i SBB kanali preko Yettel-a?
Znaci nesto su cackali, prvo mi je nestao nalog na Maxu kada sam dosao sa posla, jedva sam ga povezao sa Yettelom jer nije video preko paketa i nudio mi stalno da platim pretplatu, a sada su svi SBB kanali sa Geoblok-om, N1, Nova, Sport klubovi...

Poslednja izmena:
Za SBB kanale sve zavisi koju IP adresu ti dodele, neke je SBB blokirao, a neke nije. Restartuj ruter dok ti se ne odblokira EON. U svakom slučaju to nije Yettelova krivica.

Da, ni meni više ne rade UM kanali, a radili su četiri godine
SBB je očigledno ubacio novi deo ip adresa i to je to

Uradio sam restart jedno 20 puta i nema šanse. Jutros je sve radilo ok.

U mom kraju svi koji imaju Yettel već duže vreme ne mogu da gledaju UM kanale preko sbb naloga u mreži. Blokirano je pre više od godinu dana

Onda kao što kaže kolega @renne ažurirali su opseg ip adresa koje blokiraju :/

E necu im se vratiti nema sanse, em su bezobrazni em ubijaju sa cenama. Ugasicu ih i u drugom stanu.

DA, večeras oko 18h su udarili ažuriranje i to je to
Ništa tu je Conrol D

Znamo, niko i ne kaže da Yettel blokira

I moja ip adresa pala u najnovijoj blokadi. Fino je radilo dok nisu provalili, 2 godine skoro

Prilozi

• IMG_20241202_201855.jpg
    IMG_20241202_201855.jpg
    223.5 KB · Pregleda: 24
Pre je pomagalo jer je samo određeni deo ip adresa bio blokiran, sada izgleda više ne kao što je i @renne rekao.

Znaci cela svrha Yettela je nestala juce. S obzirom da im je televizija tesko smece, uz ovaj Geoblok od strane SBBa, ne preostaje nista drugo nego da se saceka istek ugovora i predje kod drugog operatera.

Да ли неко случајно има неки старији firmware за Јетел бокс, само да није Андроид 12? Може и у ПП.

Po čemu im je televizija teško smeće?
Pozivam te da dodjes kod mene kuci da ti demonstriram. Paljenje ujutru, prebacivanje kanala, ne mozes brzo da prenacis 3 kanala, kliknes na EPG treba mu par sekundi da ucita, prebacis kanal cekas par sekundi sa crnom slikom. Onda se desi da pusti zvuk, a slika tek dodje nakon sekund ili dva. Ne znam da li si probao MTS ili ne daj Boze SBB. Ono deluje kao da je prava televizija, imas korisnicko iskustvo kakvo jedan korisnik treba da ima. Toliko je dobra Yettel televizija da sam cak i ove obicne kanale gledao preko EONa, s obzirom na probleme koje sam gore pomenuo. Pozoves tehnicku podrsku oni rade restart uredjaja, onda eskaliraju dalje ljudima na terenu, on ti kaze to je tako zato sto je stream, do boxa i do aplikacije je.
Iskreno ovakvu televiziju nisam imao ni na onim IPTV aplikacijama, tamo je brze radilo.
E da, pad kvaliteta slike, pa onda dok ucita i podigne kvalitet prodje minut.
U svakom slucaju za apsolutno je izbegavanje. Internet radi super i tu nema greske, ali zgrada je nova, instalacije i infrastruktura su MTS tako da ni to cak nije do njih.

Znaci cela svrha Yettela je nestala juce. S obzirom da im je televizija tesko smece, uz ovaj Geoblok od strane SBBa, ne preostaje nista drugo nego da se saceka istek ugovora i predje kod drugog operatera.
Ne blokira Yettel Već SBB koliko puta pišemo po svim temama

Pa znam da ne blokira Yettel, kazem da je svrha postojanja Yettela nestala kada ih je SBB blokirao. Jer si imao po ceni jednog operatera mogucnost da gledas i SBB preko EONa. Cene su manje vise svuda slicne, svi nude za 1 dinar 12 meseci, internet je kod svih okej, samo je Yettelova televizija najveci krs.

Pa znam da ne blokira Yettel, kazem da je svrha postojanja Yettela nestala kada ih je SBB blokirao. Jer si imao po ceni jednog operatera mogucnost da gledas i SBB preko EONa.
A takva je poslovna politika SBB-a, niko tu ne može da utiče. To nam je što nam je.

Nazad
Vrh Dno