Nemoj da zasmejavaš tu. Koje kanale su oni ponudili nula (0). Niti planiraju da ubacuju, niti dele box. Već skineš aplikaciju i udri. Naravno obavezna naplata.Zanimljivo jer je A1 Srbija objavio linijske TV kanale Skyshowtime 1,2 kao ekskluzivu samo za A1 xplore tv servis.
A1 Srbija podigao je standard kućne zabave postavši prvi mobilni operator na tržištu koji je ostvario partnerstvo sa novom evropskom platformom za vrhunsku zabavu - SkyShowtime. Dovodeći najveće holivudske hitove direktno pred srpsku publiku, ovo značajno partnerstvo najavljeno je u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, gde su se VIP gosti, mediji i obožavaoci okupili na ekskluzivnoj projekciji 5B sezone serije Yellowstone, globalno hvaljene hit serije SkyShowtime-a.
Gosti su uživali u filmskom putovanju, doživljavajući dramu i intenzitet porodice Dutton na velikom platnu, čime je predstavljeno novo partnerstvo A1 Srbija sa vrhunskom striming uslugom SkyShowtime i dva ekskluzivna linearna TV kanala—SkyShowtime 1 i SkyShowtime 2. Dostupni samo korisnicima A1 Srbija kroz A1 Xplore TV platformu, ovi kanali donose najbolje iz bogatog programa SkyShowtime-a na jedno mesto, uključujući holivudske blokbastere i originalne serije renomiranih brendova kao što su Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios, Peacock, i originalne serije SkyShowtime-a.
Ma A1 smejurija samo se brukaju sa trenutnim OTT servisomA inače će Skyshowtime mnogo da profitira od A1 koji ima mizeran udeo u tržištu OTT servisa pa neće da prelaze i na ostale operatere 😂
Ja sam probao jedno 30x i odustao. 😂Pomaze li restart rutera?
Ne, stavili su celi Yettel opsegPomaze li restart rutera?
Pozivam te da dodjes kod mene kuci da ti demonstriram. Paljenje ujutru, prebacivanje kanala, ne mozes brzo da prenacis 3 kanala, kliknes na EPG treba mu par sekundi da ucita, prebacis kanal cekas par sekundi sa crnom slikom. Onda se desi da pusti zvuk, a slika tek dodje nakon sekund ili dva. Ne znam da li si probao MTS ili ne daj Boze SBB. Ono deluje kao da je prava televizija, imas korisnicko iskustvo kakvo jedan korisnik treba da ima. Toliko je dobra Yettel televizija da sam cak i ove obicne kanale gledao preko EONa, s obzirom na probleme koje sam gore pomenuo. Pozoves tehnicku podrsku oni rade restart uredjaja, onda eskaliraju dalje ljudima na terenu, on ti kaze to je tako zato sto je stream, do boxa i do aplikacije je.Po čemu im je televizija teško smeće?
Ne blokira Yettel Već SBB koliko puta pišemo po svim temamaZnaci cela svrha Yettela je nestala juce. S obzirom da im je televizija tesko smece, uz ovaj Geoblok od strane SBBa, ne preostaje nista drugo nego da se saceka istek ugovora i predje kod drugog operatera.
A takva je poslovna politika SBB-a, niko tu ne može da utiče. To nam je što nam je.Pa znam da ne blokira Yettel, kazem da je svrha postojanja Yettela nestala kada ih je SBB blokirao. Jer si imao po ceni jednog operatera mogucnost da gledas i SBB preko EONa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari