Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Da li postoje neke promocije za produžetak ugovora, ističe mi za manje od mesec dana, ono nekoliko meseci za dinar?
Meni bukvalno nista nisu ponudili. Cak su probali da mi prodaju onu SBB foru sa zahtevom za raskid ugovora nakon isteka ugovorne obaveze ali sam digao veliku frku pa su me odmah “razduzili”. Jedini savet od decka u poslovnici je bio da posaljem drugog clana domacinstva i da ce mi dati 9 meseci po dinar. Progledao sam od kad sam ih se resio!

Mene su zvali da mi ponude promociju, mislim devet meseci, ali sam tu adresu neki dan ugasio, pošto nismo više u tom objektu

Na koliko uredjaja može da se gleda Yettel TV aplikacija

Ja sutra uvodim yettel, paket L, rekli mi da idu 2 box uređaja, za aplikacije ne znam.

Planiram da uzmem ovaj od 3300 dinara paket, ali nigde ne mogu naci tu informaciju.

Preko agenta prodaje ili direktno preko njih (akcija 3 meseca besplatno).
To su nešto menjali, bile su neke tabele pre god dana na njihovom sajtu gde je bilo navedeno koliko uređaja možeš koristiti (na koliko njih možeš biti prijavljen i na koliko njih istovremeno gledati TV) u zavisnosti od toga koliko boxova imaš (za 2 BOXa koji je najčešći slučaj je moglo na tri uređaja), ali nije bilo tako jednostavno - tipa možeš na 2 boxa i tri bilo koja uređaja nego je bilo Može na 2 telefona i na jednom računaru - dakle ne može na dva računara i jednom telefonu ili na tri računara ili tri telefona,... To ni njihovi zaposleni često nisu sasvim razumeli i nisu umeli da objasne kada bi ih zvao na 9000 ili pitao po poslovnicama (ili bi priznali da ne znaju ili bi mi davali različite odgovore). Stvar se dodatno zakomplikovala kada su prošle jeseni uveli aplikacije za TV (Samsung, LG, Android) preko kojih možeš da gledaš TV bez boxa. Pa su zbog toga i zimus nešto oko tog broja uređaja menjali... i nsiam siguram kako je sada. Tako da je najbolje da ti na to pitanje ovde odgovori neko direktno iz @Yettela

drugo poluvreme sa Grčkom maltene negledljivo. koliko puta se samo restartovao i zamrzao sliku ja ne znam.

Без грешке ради код мене.

Da li se tarifira korišćenje Yettel TV-a, preko nekog od paketa npr total 20, ako se telefon koristi kao hotspot.

Da li jos neko zna sto mi na odmoru ne radi htv natelefonu? Grcaka je u pitanju ako ima veze. Hvala

Da li se tarifira korišćenje Yettel TV-a, preko nekog od paketa npr total 20, ako se telefon koristi kao hotspot.
Tarifira se, ako mislis na racunanje prenetih podataka. Bez trosenja podataka je samo za total internet tarifu (4g kucni internet).

Jel može neko da napiše ovde kad i ako ubace Eurosport 3-9 i na kojim su pozicijama? Da znam da javim rođacima koji su stariji, da restartuju i potraže to ili da ja skoknem do njih ako se ne snađu.

Naravno da može ali od toga (ubacivanja tih kanala) mrka kapa gotovo sigurno.
Na njihovom sajtu nema nikakvog obaveštenja o tome. A ovde im podrška retko navraća pa je i odgovor sa njihove strane neizvestan.
Ne vidim mejl za korisničku podršku kao što Supernova ima, samo im stoji telefon 063 9000 koliko vidim na sajtu. Probaj da pozoveš, možda se javi neko ko zna nešto. :)

Ubačeno pre sat, dva na Supernovu, ima na njihovoj temi. A trebalo bi u toku dana i na Iris.

Dragi Benchmarkovci,

Obaveštavamo da smo ažurirali STB verziju svim korisnicima.
Nova verzija, pored dodatnih unapređenja stabilnosti i performansi, donosi i značajno unapređenje navigacije.
Prilikom premotavanja sadržaja, zahvaljujući prikazu sa sličicama, lakše će se odabrati tačan trenutak koji želite da vidite. 
Ispravili smo i neke od često prijavljivanih izazova, kao što je automatsko gašenje Brzog programskog vodiča.
Hvala na dosadašnjim komentarima i sugestijama i nastavite da pratite naš rad 😊

Čekamo da čujemo utiske!

Vaš, Yettel TV tim

Zna li se hoće li biti Eurosport 3-9 i na Yettelu ili samo na mtsu?
Sav relevantan sportski sadržaj sa Olimpijskih igara biće dostupan na Yettel TV platformi kroz RTS 1, RTS 2, Eurosport 1 i Eurosport 2.

Dodatni sportski i drugi sadržaj biće dostupan na MAX streaming aplikaciji, gde će korisnici moći da isprate Olimpijadu uživo. Takođe, Max alikacija će obuhvatiti i sav sadržaj TV kanala Eurosport3 – Eurosport9.

Podsećamo da je MAX aplikacija dostupna korisnicima Yettel mobilnih i fiksnih usluga.

Nazad
Vrh Dno