Hvala. Nisam sinoć uspeo doći do toga.Pokušaj preko linka https://ytl.rs/tv da uneseš kod koji se nalazi na TV-u
Zdravo, hajde javi nam se privatnom porukom sa potrebnim podacima kako bismo izvršili sve provere za tebe.Pozdrav svima!
Kod mene i dalje isto stanje, dali neko zna koji je ovo problem greska 3022 vec neko vreme 2-3 meseca se pojavljuje kad hocu da promenim kanal?
Resetovanje aplikacije, restartovanje itd... nista nevredi, na primer aplikacija RTS Planeta radi bez problema na isti TV.
Hvala!
Zdravo, ukoliko se u kategoriji Podešavanja izloguješ iz aplikacije, sledeći koraci opisuju postupak ponovnog pristupa:Pitao sinoć, ali ostao neprimetan.
Da probam opet.
Kako dodati novi Android TV preko koda ili skeniranjem bar koda?
Ne umem u app da nadjem gde se nalazi unos novog uredjaja?
jer HNtv nije njihov proizvod, prvo im bilo lako a sada ne dozvoljava TelenorPogledajte prilog 445116
Rade rebranding TV platforme, verovatno da bi se na nivou grupacije usaglasili (U BG i HU je već Yettel TV)
To nije tačno. Ako misliš na platfomu ona je kreacija PPF grupe i koriste je u svim zemljama gde posluju i svuda nosi ime operatera (Yettel TV ili O2 TV). Ako misliš na samo ime Hipernet, ono je sa upotrebom počelo tri godine nakon što je Telenor u Srbiji prodat PPF-u i samo 5 meseci pre rebranding-a Telenora u Yettel koje je bilo obavezno. Tako da sve u svemu Hipernet TV / Yettel TV je kreacija PPF grupe, a ne Telenorajer HNtv nije njihov proizvod, prvo im bilo lako a sada ne dozvoljava Telenor
Da ne vršite kojim slučajem i zamenu baterija?Zdravo, ukoliko je došlo do kvara na uređaju, bilo bi potrebno posetiti neku od naših poslovnica kako bi daljinski zamenio za novi.
Uradio sam sve moguće. Rasparivao, reinstalirao baterije, restartovao i ruter i box, vadio box iz struje i poništio sva ažuriranja izvršena na njemu (što čak meni ne izgleda loše, bolji pregled u brzoj listi kanala koja nestaje za 5 sekundi ako si neaktivan ali ne nestaje ako "skroluješ" u kontinuitetu; nakon ponovnog paljenja idućeg dana sva ažuriranja se vratila automatski kao i problem sa nestankom brze liste nakon 43s).Hajde, nakon što izvršiš ažuriranje daljinskog upravljača, uradi restart samog rutera. Možeš nam se javiti privatnom porukom o samim rezultatima, kao i sa svim potrebnim podacima kako bismo izvršili sve provere.
Na ime mislim, jeste jeste, mnogo pre nego je otisao Telenor pokrenut projekat Hipernet. A i svakako nije bilo neko ime za net i televizijuTo nije tačno. Ako misliš na platfomu ona je kreacija PPF grupe i koriste je u svim zemljama gde posluju i svuda nosi ime operatera (Yettel TV ili O2 TV). Ako misliš na samo ime Hipernet, ono je sa upotrebom počelo tri godine nakon što je Telenor u Srbiji prodat PPF-u i samo 5 meseci pre rebranding-a Telenora u Yettel koje je bilo obavezno. Tako da sve u svemu Hipernet TV / Yettel TV je kreacija PPF grupe, a ne Telenora![]()
mislim da im je to i cilj sada, ali bolje pitati. Jedino sto nema meseci po 1rsd ni za nove ni za one koji spajaju usluge. Mana je isto ako je Sve M, u paketu imas Total Data i ako hoces da pridruzis mora isto Total Data paketImamo vazeci Hipernet ugovor do novembra, 1 postpaid broj sa vazecim ugovorom do avgusta, da li je moguce u avgustu vec potpisati novi i preci na Yettel Sve M ili bi se moralo sacekati da istekne i taj Hipernet ugovor u novembru pa tek onda sve zajedno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari