Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

I na LG aplikaciji sada može da se odabere engleski komentator

Meni je još uvek stara verzija na boxu (2.34.0) ali mogu da izaberem ENG komentatora na Eurosportu 1 i 2.

1717605310964.png

Rade rebranding TV platforme, verovatno da bi se na nivou grupacije usaglasili (U BG i HU je već Yettel TV)

Pitao sinoć, ali ostao neprimetan.
Da probam opet.
Kako dodati novi Android TV preko koda ili skeniranjem bar koda?
Ne umem u app da nadjem gde se nalazi unos novog uredjaja?

Nema u aplikaciji. Kad pokreneš aplikaciju na novom box-u/TV treba da ti prikaže kod i URL na koji ideš (na telefonu ili računaru) da uneseš taj kod.
Pozdrav

Ako si instalirao aplikaciju na tv izbacilo ti je kod koji treba da uneses i ako se prijavljujes na nalog na telefonu obavezno da ti i rv i telefon budu na yettel internetu, jer ako su ti npr. na telefonu mobilni podavi ukljuceni a na tv wifi sa yettel rutera onda neces moci nikako da prijavis. Ako sam ja skontao sta zelis i ako ti kontas sta ja pricam 🥺

Može da se prijavi nevezano za mrežu

I kod mene stigao 2.39.0, ali realno razlike nikakve nema, čak i dalje piše Hipernet TV gore u ćošku... Rebranding će verovatno uskoro :)
Osim

Meni nije htelo dok uredjaji nisu bili povezani na yettel internet.

Pozdrav svima!
Kod mene i dalje isto stanje, dali neko zna koji je ovo problem greska 3022 vec neko vreme 2-3 meseca se pojavljuje kad hocu da promenim kanal?
Resetovanje aplikacije, restartovanje itd... nista nevredi, na primer aplikacija RTS Planeta radi bez problema na isti TV.

Hvala!
Zdravo, hajde javi nam se privatnom porukom sa potrebnim podacima kako bismo izvršili sve provere za tebe.

Pitao sinoć, ali ostao neprimetan.
Da probam opet.
Kako dodati novi Android TV preko koda ili skeniranjem bar koda?
Ne umem u app da nadjem gde se nalazi unos novog uredjaja?
Zdravo, ukoliko se u kategoriji Podešavanja izloguješ iz aplikacije, sledeći koraci opisuju postupak ponovnog pristupa:

Korak 1: Na početnoj strani (Welcome page)izaberi opciju Nastavi
Korak 2: Nakon što je otvorena strana saaktivacionim kodom, sa svog računaraili mobilnog telefona možeš da pristupišnavedenoj adresi. Ukoliko je potrebno,uloguj se na Nalog i nakon toga će ti bitiponuđeno polje za unos aktivacionogkoda. Unesi kod i par sekundi nakontoga će se aplikacija pokrenuti na tvomTV uređaju

Izborom kategorije Uređaji, možeš da upravljaš uređajima koji su registrovani. Ukolikoje dostignut limit broja uređaja, a želiš da dodaš novi, biće ti ponuđena opcija da ukloniš jedan od postojećih.

HBO Premium besplatno do 30.6

Ko ima TV uslugu, može da aktivira jedan od servisa, MAX ili Deezer

jer HNtv nije njihov proizvod, prvo im bilo lako a sada ne dozvoljava Telenor
To nije tačno. Ako misliš na platfomu ona je kreacija PPF grupe i koriste je u svim zemljama gde posluju i svuda nosi ime operatera (Yettel TV ili O2 TV). Ako misliš na samo ime Hipernet, ono je sa upotrebom počelo tri godine nakon što je Telenor u Srbiji prodat PPF-u i samo 5 meseci pre rebranding-a Telenora u Yettel koje je bilo obavezno. Tako da sve u svemu Hipernet TV / Yettel TV je kreacija PPF grupe, a ne Telenora :D

Moraš sam da aktiviraš preko aplikacije, ili direktno na TV platformi na Box-u ili preko web-a na https://ytv.rs Takođe obrati pažnju da deaktiviraš dodatak krajem meseca :D

Zdravo, ukoliko je došlo do kvara na uređaju, bilo bi potrebno posetiti neku od naših poslovnica kako bi daljinski zamenio za novi.
Da ne vršite kojim slučajem i zamenu baterija?:sneaky:
Hajde, nakon što izvršiš ažuriranje daljinskog upravljača, uradi restart samog rutera. Možeš nam se javiti privatnom porukom o samim rezultatima, kao i sa svim potrebnim podacima kako bismo izvršili sve provere.
Uradio sam sve moguće. Rasparivao, reinstalirao baterije, restartovao i ruter i box, vadio box iz struje i poništio sva ažuriranja izvršena na njemu (što čak meni ne izgleda loše, bolji pregled u brzoj listi kanala koja nestaje za 5 sekundi ako si neaktivan ali ne nestaje ako "skroluješ" u kontinuitetu; nakon ponovnog paljenja idućeg dana sva ažuriranja se vratila automatski kao i problem sa nestankom brze liste nakon 43s).
Onda sam uradio ono što mi je maltene prvo trebalo pasti na pamet. Uzeo sam Varta baterije iz TV daljinca i zamenio mesta sa ovim iz box daljinca. TV daljinac nije hteo da radi odmah, ovaj drugi bez problema.
I eto rešenja za problem zvan Tianqiu - original baterije koje sam dobio kad je postavljen box i predat daljinski na korišćenje.
Jedino mi id***ski ispade što se baterija nisam odmah setio. Izmerio na multimetru 1,13v na obe, nije ni čudo što nije htelo da radi. Ali ko još odmah sumnja na baterije kad dobije novo na korišćenje?

To nije tačno. Ako misliš na platfomu ona je kreacija PPF grupe i koriste je u svim zemljama gde posluju i svuda nosi ime operatera (Yettel TV ili O2 TV). Ako misliš na samo ime Hipernet, ono je sa upotrebom počelo tri godine nakon što je Telenor u Srbiji prodat PPF-u i samo 5 meseci pre rebranding-a Telenora u Yettel koje je bilo obavezno. Tako da sve u svemu Hipernet TV / Yettel TV je kreacija PPF grupe, a ne Telenora :D
Na ime mislim, jeste jeste, mnogo pre nego je otisao Telenor pokrenut projekat Hipernet. A i svakako nije bilo neko ime za net i televiziju

Imamo vazeci Hipernet ugovor do novembra, 1 postpaid broj sa vazecim ugovorom do avgusta, da li je moguce u avgustu vec potpisati novi i preci na Yettel Sve M ili bi se moralo sacekati da istekne i taj Hipernet ugovor u novembru pa tek onda sve zajedno?

Najbolje da ih pitaš, piši im na društvenim mrežama brže odgovaraju nego ovde.

Imamo vazeci Hipernet ugovor do novembra, 1 postpaid broj sa vazecim ugovorom do avgusta, da li je moguce u avgustu vec potpisati novi i preci na Yettel Sve M ili bi se moralo sacekati da istekne i taj Hipernet ugovor u novembru pa tek onda sve zajedno?
mislim da im je to i cilj sada, ali bolje pitati. Jedino sto nema meseci po 1rsd ni za nove ni za one koji spajaju usluge. Mana je isto ako je Sve M, u paketu imas Total Data i ako hoces da pridruzis mora isto Total Data paket

Yettel kod kuće paketi (ne Sve) imaju 3 meseci po dinar i dalje.

1718141428012.png

Instalirao sam novu Yettel TV aplikaciju na LG TV i vise nemam gresku 3022 ali imam novi problem, nemogu da gledam istovremeno na 2 TV sa aplikacijom a na sajtu pise da moze do 6 aparata istovremeno sa nasom pretplatom, mozda nesto nisam razumeo?

Prilozi

• Screenshot 2024-06-13 at 19-05-00 Yettel TV.png
    Screenshot 2024-06-13 at 19-05-00 Yettel TV.png
    84.1 KB · Pregleda: 29
Pozdrav, juče sam počeo korišćenje Yettel televizije i interneta. Interesuje me da li se i drugi box plaća, u mts se plaćao 3-ći i svaki naredni.
Da li postoji Yettel TV aplikacija van Play prodavnice?
Hvala

Dragi Benchmarkovci,

Hipernet TV je postao Yettel TV.

Zajedno sa promenom imena i osveženjem vizuelnog identiteta, update-ovali smo sve TV platforme i i unapredili performanse i funkcionalnosti.

Ažurirane su sledeće platforme:

STB, WEB, iOS mobile, Android mobile, LG webOS, Android TV. Ažuriranje Samsung Tizen platforme očekuje se uskoro.

STABILNOST I PERFORMANSE

Set Top Box : unapređena stabilnost aplikacije nakon korišćenja drugih aplikacija ili nakon stand by / screen saver režima, a promena kanala je sada brža.

Mobile App - značajno brže pokretanje aplikacije

FUNKCIONALNOSTI

Sličice tokom premotavanja sadržaja, trenutno su dostupne na LG webOS i WEB platformama, ostale platforme su u poslednjoj fazi testiranja pre komercijalne upotrebe.

EPG prečica, u kontrolama Player-a nalazi se prečica za brži i lakši pristup programskom vodiču, a koja je naročito korisna za Smart TV platforme koje nemaju fizički taster (EPG) na daljinskom upravljaču.

UNAPREĐENJE KATEGORIZACIJE SADRŽAJA

Relevantnija kategorizacija na strani namenjenoj najmlađim korisnicima (Dečiji) kao i na strani Emisije.

Nova kategorija Kanali na WEB platformi koja omogućava pregled po kategorijama, npr. sSportski, filmski, info… Ista funkcionalnost uskoro će biti dostupna i na Mobile platformama.

Hvala na dosadašnjim komentarima i sugestijama i nastavite da pratite naš rad 😊

Čekamo da čujemo utiske!

Vaš, Yettel TV tim

Nazad
Vrh Dno