Zna li neko šta može da bude uzrok problemu "greška u očitavanju"? Oba boksa. Pokušan restart i ponovno pokretanje aplikacije - opet isto.
Zvao korisnički,kažu da rade na unapređenju sistema
Ponudiće ti još koji mesec za dinar, 6 meseci sa popustom 20-25% i obečanje da će se narednih meseci popraviti i biti još bolji.Meni EPG uredno pobrljavi posle par dana, mora restart... I imam padove u rezoluciji, plavi krug... Ovih dana zovu za produžetak ugovora, biće to veliki izazov za mene da ga produžim.
Skini sa Play Stora aplikaciju Send files to tv. Nakon toga i na telefonu skini istu aplikaciju. Ovde na forumu imaš da skinem Hipernet TV APK i prebaci sa telefona na TV pomoću Send files to TV APK. Instaliraj i to je to. PozdravČudno, na Tesla s906bus gde je android 10 dobijam pri pretrazi donju poruku iz priloga (imam dva takva kući, na oba je isto). Kod keve na novijoj Tesli sa A11 normalno pronalazi aplikaciju na google play store. U čemu je trik?
Hvala za tu informaciju, probaću da ispregovaram da mi ne daju uopšte te bokseve, ne želim ih. Neka mi daju samo 5 slotova za TV aplikaciju i biću zadovoljan, a verujem da je i njima u interesu da ne troše hardver.
Do tri uređaja istovremeno, makar bila i tri smart TV-a istovremeno, tako je meni rečeno. Imam samo jedan smartTV pa nisam probao, ali probaću sa kolegom ovih dana pa ćemo da vidimo.Pričao sam danas sa agentom, iskreno glava me zabolela, a verujem i njihPrekidali su pa me zvali više puta kako bi pitali "nekog tamo ko zna" oko tih slotova za gledanje. Na kraju ipak mora da se uzme bar jedan boks, ti boksovi ulaze u tih 5 uređaja preko kojih može da se gleda TV. Ono što mi nije najjasnije je da aplikacija može da se gleda samo na jednom smart TV-u. Moguće da nisam dobro razumeo, da su mislili da istovremeno može samo jedna smart TV aplikacija da radi. Da li je neko uspeo da aktivira aplikaciju na bar dva TV-a (naravno sa jednog naloga)? Ako jeste šta se dešava ako pokušate da pokrenete obe u isto vreme? Ili je to varijanta kao na SBB gde imate jedan EON Smart TV slot za jedan TV i kada ga aktivirate to je to, više nema? Ako je neko probao molim da javi kako je to u praksi, ovi agenti nisu dovoljno informisani i samo zbune čoveka.
Tako su i meni rekli juče, a danas kada sam ih stisao oko detalja sa brojem slotova gde su uključeni i boksovi agent je morao naknadno da proveri pa da me pozove i reče mi jedan slot za smart TV. Na moje pitanje kako 3 uređaja istovremeno rekoše mi to je samo kombinacija jedan box, jedan web link (<-nisam ni siguran šta je ovo, verovatno preko računara) i jedna smart TV aplikacija. Ne može npr. jedan box i dve smart TV aplikacije. Zato kažem zabolela me glava od njih, svaki poziv neka promena u pričiDo tri uređaja istovremeno, makar bila i tri smart TV-a istovremeno, tako je meni rečeno. Imam samo jedan smartTV pa nisam probao, ali probaću sa kolegom ovih dana pa ćemo da vidimo.
Tako su i meni rekli juče, a danas kada sam ih stisao oko detalja sa brojem slotova gde su uključeni i boksovi agent je morao naknadno da proveri pa da me pozove i reče mi jedan slot za smart TV. Na moje pitanje kako 3 uređaja istovremeno rekoše mi to je samo kombinacija jedan box, jedan web link (<-nisam ni siguran šta je ovo, verovatno preko računara) i jedna smart TV aplikacija. Ne može npr. jedan box i dve smart TV aplikacije. Zato kažem zabolela me glava od njih, svaki poziv neka promena u priči![]()
Pročitao sam diskusiju upravo, video sam tabele koje si postavio, sve je jasno, bar u teoriji, ali izgleda da u praksi ne radi tako. Testirao sam sinoć sa kolegom sa foruma e6111 koji je preko svog naloga aktivirao dve moje smart TV aplikacije i u isto vreme su radile sve 3 (jedan njegov smart TV i dva moja). Po onoj tabeli to je moguće samo u varijanti osnovni STB + dodatna 2 STB-a, a on ima varijantu osnovni STB + jedan dodatni STB. Dakle nešto oni tamo u Yettelu nisu dobro naštelovali i dobro je što je tako, samo pitanje dokle će to da traje, a što reče kolega gore moguće i da zavisi od tajminga potpisivanja ugovora. Elem bar sam probao kako radi aplikacija, nije loša, na momente malo usporene komande, ali možda je to i do Teslinog TV-a koji nema neki šampionski hardver (mada je odziv u EON i Iris aplikacijama na istom TV-u ipak dosta bolji). Još jednom hvala kolegi e6111 na pomoći da razrešimo dilemu kako to radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari