Rado bismo proverili za tebe, molimo te da nam kucneš svoje podatke putem privatne poruke.Dobar dan,
Ja koristim 3 dana ovu finalnu verziju za LG Smart TV i imam problem sa svakodnevnom reaktivacijom.
Sve uradim po protokolu aktiviram i radi odlicno, medjutim kad ugasim TV pa isti dan ili sutradan hocu ponovo da je pokrenem tarzi opet da je aktiviram.
Nerazumem sta je problem, mozda neko ima slicno iskustvo?
Kontakt sa podrškom je moguć pozivanjem naših kolega na broj 0639000, takođe smo dostupni i preko društvenih mreža, Facebook, Instagram, Twitter, ukoliko je potrebna pomoć ili informacija, stojimo na raspolaganju!Na koji email si im pisao? Zadnjih godina su aktuelani samo 063 9000 i Facebook
Gde mogu skinuti APK za Android TV? Moram da sideloadujem na Fire stick, obzirom da nema za Tizen...Ćao svima,
Obaveštavamo vas da smo uspešno lansirali naše aplikacije za Smart TV uređaje od ponedeljka (30.10.) do srede (1.11.). Konstantno smo posvećeni radu na stabilizaciji obe platforme i zbog toga nismo stigli da vam se ranije obratimo. Vaša podrška i strpljenje su nam izuzetno važni, i na tome smo iskreno zahvalni!
Za dalje unapređenje, podrška i feedback sa vaše strane i dalje će nam biti važni. Nastavite da nam dajete komentare, a za sve sugestije, primedbe ili povratne informacije, možete da nas kontaktirate putem mejl adrese [email protected] .
Još jednom, hvala vam na vašem strpljenju i podršci. Radujemo se vašim utiscima i sugestijama, jer nam je Benchmark zajednica neizmerno važna! 😊
Predstavljamo vam i specifikacije uređaja koje podržavamo:
LG Smart TV:
· Godina proizvodnje: 2019. ili noviji
· Operativni sistem: WebOS 6.0 ili noviji
Android TV:
· Operativni sistem: Android TV 9.0 ili noviji
Android televizori - proizvođači:
· JVC
· Panasonic
· Philips
· Sharp
· Sony
· TCL
· Tesla
· Xiaomi
· VOX
· Hisense
· Vivax
· Toshiba
· Profilo
STB uređaji:
· Hipernet TV Box
· NVIDIA SHIELD TV
· Google Chromecast
· STRONG LEAP-S1
· Xiaomi Mi Box S
· Xiaomi Mi Box S 2nd gen
· Xiaomi Mi TV Stick
· Xiaomi TV Stick 4K
· EON box
~Yettel
Koji podaci su vam potrebni, adresa broj ugovora?Rado bismo proverili za tebe, molimo te da nam kucneš svoje podatke putem privatne poruke.
Kontakt sa podrškom je moguć pozivanjem naših kolega na broj 0639000, takođe smo dostupni i preko društvenih mreža, Facebook, Instagram, Twitter, ukoliko je potrebna pomoć ili informacija, stojimo na raspolaganju!
Lep pozdrav!
Zahvaljujemo se na interesovanju za naše usluge. Trenutno nije dostupna opcija probnog naloga za Hipernet TV za postpaid korisnike. Međutim, stojimo ti na raspolaganju za pružanje informacija o našim uslugama i paketima kako bi mogao da doneseš odluku da li je naša usluga odgovarajuća tvojim potrebama.@Yettel Srbija da li postpaid korisnik moze da dobije na probu nalog za hipernet tv buduci da mi uskoro istice ugovor sa mts pa da vidim da li mi odgovara da teazim kod za prenos optike?
Potrebni su nam podaci o samom ugovoru, te bismo rado ovu konverzaciju nastavili putem privatne porukeKoji podaci su vam potrebni, adresa broj ugovora?
Vec sam slao email ali jos nisam dobio odgovor.
Koristio sam i beta verziju koju ste testirali (mode devloper) tu je takodje trebalo svaki dan ponoviti postupak aktivacije, nije radila 3 ili 5 dana kako je bilo nvedeno u vas post na forumu.
Zahvaljujemo se na ukazanoj sugestiji, kao i do sada, nastojimo da našu ponudu prilagodimo korisničkom iskustvu, tako da nam je svaki feedback veoma koristan.@Yettel Srbija da li razmatrate pravljenje Hipernet TV aplikacije za VIDAA operativni sistem?
Pošto plaćate licencu za taj ChatGPT, po svemu sudeći izgleda verziju 2?Zahvaljujemo se na ukazanoj sugestiji, kao i do sada, nastojimo da našu ponudu prilagodimo korisničkom iskustvu, tako da nam je svaki feedback veoma koristan.
men bih cudila da ne vrti ...Jel' ovo opet ne radi? Samo vrti plavi krug...
Pozdrav
Ćao svima,
Obaveštavamo vas da smo uspešno lansirali naše aplikacije za Smart TV uređaje od ponedeljka (30.10.) do srede (1.11.). Konstantno smo posvećeni radu na stabilizaciji obe platforme i zbog toga nismo stigli da vam se ranije obratimo. Vaša podrška i strpljenje su nam izuzetno važni, i na tome smo iskreno zahvalni!
Za dalje unapređenje, podrška i feedback sa vaše strane i dalje će nam biti važni. Nastavite da nam dajete komentare, a za sve sugestije, primedbe ili povratne informacije, možete da nas kontaktirate putem mejl adrese [email protected] .
Još jednom, hvala vam na vašem strpljenju i podršci. Radujemo se vašim utiscima i sugestijama, jer nam je Benchmark zajednica neizmerno važna! 😊
Predstavljamo vam i specifikacije uređaja koje podržavamo:
LG Smart TV:
· Godina proizvodnje: 2019. ili noviji
· Operativni sistem: WebOS 6.0 ili novij
STB uređaji:
· EON box
~Yettel
Isti slučaj. Više od godinu dana mi box stoji upaljen i problema ima daleko manje, a prekide, rušenja (ponovno pokretanje aplikacije) i plave krugove nemam po 4-5 meseci. Zna tu i tamo da zakoči (zaglupi se, zagrcne se - kako god) kada ponekad malo više motam i vračam unazad ali bez rušenja i resetovanja.Kod mene radi kako treba duže vreme, ali nekako je sve postalo mnogo bolje i lakše od kako sam prestao da gasim box. Neverovatno, ali kada ne gasim box, 90% problema se ne javljaju. Ako ga gasim svaki dan, ceo spektar problema - sporo, koči, baguje, gubi se, restartuje se... Zato je sad upaljen non-stop i da kucnem u drvo, sasvim solidno sve radi.
Moguće je da su nešto promenili jer je ranije radila. Koji EON box imaš? Najnoviji? Ako neće da radi na boxu jedino da probaš sa TV aplikacijom na samom TV-u, u zavisnosti od toga koji televizor imaš.Da li aplikacija radi na svim EON boxovima ili samo neke određene verzije?
Meni u pretrazi izlazi "Aplikacija Hipernet TV" nije dostupna na Google Play na ovom uređaju?
meni na tv izlazi tako,tj nema appDa li aplikacija radi na svim EON boxovima ili samo neke određene verzije?
Meni u pretrazi izlazi "Aplikacija Hipernet TV" nije dostupna na Google Play na ovom uređaju?
Probajte da inicirate instalaciju preko racunara tj. Play store preko browsera na ovoj adresimeni na tv izlazi tako,tj nema app
Ovo je odgovor, stigao je danasJesi li zvao Y. podršku, šta kažu?
Moguće je da su nešto promenili jer je ranije radila. Koji EON box imaš? Najnoviji? Ako neće da radi na boxu jedino da probaš sa TV aplikacijom na samom TV-u, u zavisnosti od toga koji televizor imaš.
ali puna cena paketa, tj bez 6 meseci po 1rsd.Rekao bih da je odlicna ponuda tv-a LG na rate...
4k za 900 din mesecno, 43 inca. Bravo.
Pa kako misliš i TV da dobiješ i pretplatu, mora se malo biti realan.ali puna cena paketa, tj bez 6 meseci po 1rsd.
Tv je inace top, imam takav preko 2 god, placen oko 45000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari