Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
Ne postoji za sada jošDa OK, ali Hipernet TV aplikacija ne postoji na Android TV Google Play prodavnici.
Ne postoji za sada jošDa OK, ali Hipernet TV aplikacija ne postoji na Android TV Google Play prodavnici.
Zdravo,Da li sam nešto propustio, pa se je u međuvremenu pojavila Yettel TV aplikacija na Android TV Google Play prodavnici?
Ja znam samo da postoji aplikacija za običan android.
Aman bre, jel ste vi zaposlili ChatGPT da vam odgovara na pitanja korisnika ili šta?Zdravo,
Od 12.01.2023. korisnicima koji imaju kreiran Yettel nalog i uvezanu TV pretplatu, na raspolaganju je mobilna Hipernet TV aplikacija koja može da se instalira i koristi na mobilnim i tablet uređajima. Aplikacija je dostupna u verzijama Android v2.10.0 (preuzimanje putem PlayStore-a) i iOS v2.9.5 (preuzimanje putem AppStore-a). Ukoliko korisnici pristupe Play Store-u na android TV uređaju, aplikacija neće biti vidljiva (TV Smart aplikacija još uvek nije u produkciji).![]()
Радиће дефинитивно, лично сам је инсталирао на Еон бокс и све је функционисало без проблема. Има мало импровизације, јер је прављена за рад са оним њиховим даљинцем, али апсолутно може да се користи и неупоредиво се више исплати да човек узме бокс који ће му после и остати, него да плаћа додатно још једну њихову шклопоцију, која због "генијалног" решења да се цео лаунчер веже за Хипернет апликацију, јако често и не може да се користи, јер им апликација пукне, па да им на крају после две године плаћања још и врати тај бокс.Da, tako sam i mislio. Onda ne treba preporučivati čoveku iznad da kupuje svoj box, i to još sa Android TV OS, pa da instalira Hipernet TV aplikaciju, da bi gledao TV program, a da izbegne pretplatu za još jedan Yettel TV boks.
To neće raditi.
Ja sam isto u grupi naleteo na tu instalaciju za Android TV, instalirao i radi. Totalno isti meni kao i Hipernetov box, jedini problem kod mene je izlaz iz aplikacije. Moram preko dugmeta "home" da izadjem iz aplijacije.Радиће дефинитивно, лично сам је инсталирао на Еон бокс и све је функционисало без проблема. Има мало импровизације, јер је прављена за рад са оним њиховим даљинцем, али апсолутно може да се користи и неупоредиво се више исплати да човек узме бокс који ће му после и остати, него да плаћа додатно још једну њихову шклопоцију, која због "генијалног" решења да се цео лаунчер веже за Хипернет апликацију, јако често и не може да се користи, јер им апликација пукне, па да им на крају после две године плаћања још и врати тај бокс.
А иначе, стварно је невероватно да људи 2 године нису у стању да избаце званичну апликацију за АТВ, о другим системима да и не говоримо... Тачно делује као да их је неко на уцену увео у целу причу.
Možeš li mi poslati tu instalaciju za Android TV, ne mogu da je nađem?Ja sam isto u grupi naleteo na tu instalaciju za Android TV, instalirao i radi. Totalno isti meni kao i Hipernetov box, jedini problem kod mene je izlaz iz aplikacije. Moram preko dugmeta "home" da izadjem iz aplijacije.
Isto i kod mene.Kod mene zadnjih sat vremena haos, ne mogu da promenim kanal uopšte, stalno pokazuje greška u učitavanju
Moras da se zalis. Ja sam imao istu situaciju ali su korigovali racun nakon prigovoraUzeo sam ovu grozotu od usluge 5.8.2022. uz 12 meseci po dinar, a nakon toga 3.000 din. Tokom jeseni Hipernet više nije radio nego što je radio, i na svakodnevne žalbe i telefonske pozive su mi obećali da će kao da me "nagrade" (lucky me) sa još 2 meseca po dinar. Na moje pitanje gde to sad piše i kako ja da znam da će bar to da ispoštuju, pošto im apsolutno ništa ne verujem, rekli su, evo upisali smo nemojte da brinete.
Da li je nekome, pošto znam da su ljudima tako obećavali par meseci, da li su ikome to ispoštovali, ili se po svom običaju prave ludi i samo uzimaju pare?
Evo naravno sad na aplikaciji piše stanje 3.100 dinara.
Najverovatnije si skinuo verziju za TV, zato ne želi da se učita.Downloadovao sam je sa druge lokacije ali na telefonu stoji samo hipernet TV i ništa se ne dešava ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari