Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Ne rade oba boxa jedno 25 minuta. Sve piše "No Connection". Ništa ne pomaže, ni povezivanje na mobilni internet.

Čim je to veče Liga Šampiona piši: Hipernet TV tada najverovatnije ne radi.

Kod mene instaliran EON na yettel stb, znaci muka da se udje u aplikaciju, da bar nesto gledam da ne moram da idem u sobu gde mi je d3.
Jedina stvar zbog koje sam uzeo ovo je liga sampiona i sad ni to ne mogu da gledam.

Ni Pančevo ne radi. A ja napravio organizaciju da gledamo LŠ, psuju me uzduž i popreko.

Kod mene instaliran EON na yettel stb, znaci muka da se udje u aplikaciju, da bar nesto gledam da ne moram da idem u sobu gde mi je d3.
Jedina stvar zbog koje sam uzeo ovo je liga sampiona i sad ni to ne mogu da gledam.
Moci ces da vratis, ako bude radilo vracanje posle ovog kraha, mozda i to ukinu radi stabilizacije sistema. 🤦‍♂️🤣

Radiiiiiiii! Ponovo radi bioskop!

Tesko razocarenje sam doziveo za godinu dana sa ovim pajserima. Ali tesko. Vec sam u razmatranju da ih otkacim i predjem kod drugog. Žena plače za SuperNovom, a izgleda da ću i ja.

Ne rade oba boxa jedno sat vremena. Sve piše "No Connection". Ništa ne pomaže, ni povezivanje na mobilni internet.

Čim je to veče Liga Šampiona piši: Hipernet TV tada najverovatnije ne radi.

Mislim da samo treba da restartuju ruter. Tako bi oni nama rekli da ih zovemo. 😂
Rekli bi: "Zdravo svima, ukoliko primećujete poteškoće u funkcionisanju naših usluga, zamolili bih vas da nam se javite putem privatne poruke (jer nam je Call centar muerto) i vrlo rado ćemo proveriti sve detalje." 🤣🤣

A ono prođe mi celo prvo poluvreme I sat vremena raspada. 🤦‍♂️🤯

Evo i kod nas dotrča upravo onaj "Ponovo radi bioskop!" 🤦‍♂️

На Вождовцу СТБ-ови сада раде али апликација (ја мобилни и web) још увек не раде.

Odgovor podrške prekoTwitter-a
Zdravo, deo korisnika Hipernet TV-a može imati smetnje ili prekid u gledanju televizije zbog tehničkih problema. Usluge kućnog interneta normalno funkcionišu. Radimo na tome da što pre sve sisteme vratimo u normalan režim rada. Unapred se izvinjavamo na neprijatnosti i zahvaljujemo na razumevanju. ~Nemanja

Nazad
Vrh Dno