Iris radi, nije do interneta, tj. nije do optike.Isto ne radi. Da li iris radi?
Ne moze ni korisnicki servis da se dobije.
Ćuti dok radi internetNe radi ni box, ni web, ni app. Kao ni telefonska podrška. Lokacija Beograd, Tašmajdan.
Koja bedna imitacija usluge...
Moci ces da vratis, ako bude radilo vracanje posle ovog kraha, mozda i to ukinu radi stabilizacije sistema. 🤦♂️🤣Kod mene instaliran EON na yettel stb, znaci muka da se udje u aplikaciju, da bar nesto gledam da ne moram da idem u sobu gde mi je d3.
Jedina stvar zbog koje sam uzeo ovo je liga sampiona i sad ni to ne mogu da gledam.
Nikad nisam mogao da gledam reprizu, pogledam highlight i to je sve.Moci ces da vratis, ako bude radilo vracanje posle ovog kraha, mozda i to ukinu radi stabilizacije sistema. 🤦♂️🤣
Kako komeRadiiiiiiii! Ponovo radi bioskop!
Kod nas izgleda još nije dotrčao onaj što viče "Ponovo radi bioskop" 🤦♂️🤣Radiiiiiiii! Ponovo radi bioskop!
Ovo ne vredi ni za taj dinar što naplaćuju. 🤣Nikad nisam mogao da gledam reprizu, pogledam highlight i to je sve.
Ako ovo bude praksa, ne treba mi ovo ni za banku.
Rekli bi: "Zdravo svima, ukoliko primećujete poteškoće u funkcionisanju naših usluga, zamolili bih vas da nam se javite putem privatne poruke (jer nam je Call centar muerto) i vrlo rado ćemo proveriti sve detalje." 🤣🤣Mislim da samo treba da restartuju ruter. Tako bi oni nama rekli da ih zovemo. 😂
Ajde, ajde, zna i Saudijska liga da zaleči dušu. 🤣🤦♂️Da da. Upravo tako. E a danas razmišljam kako će lepo da legne neko pivce i da gledam Kvidzu i Osimena kad ono mogu samo da gledam reprizu Bugarske lige na SK.
Duševni bol majke mi
Ako ništa barem si ljudski lepo izreklamirao Hipernet kod društva.Ni Pančevo ne radi. A ja napravio organizaciju da gledamo LŠ, psuju me uzduž i popreko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari