Pa dobro, ne mogu da izvrše kolektivni harakiri.Sad su i sms poslali da se izvinjavaju i da se trude da sto pre otklone smetnje. Oni se izvinjavaju!
Ako sam te dobro razumeo podesio si da daljincem menjaš kanale na stb-u a pojačavaš zvuk na tv-u?ja sam imao bukvalno isti problem i našao sam rešenje.
pošto sam podesio da mi njihov daljinski za hipernet i tv, onda kontrolišem samo jačinu zvuka sa TV. U prevodu hipernet se utišao, kako i zašto, ne znam. Drži STB i pojačavaj i na taj način pojačaćeš i hipernet tv.
ex... da su nadogradjivali nesto bilo bih dobroPozdravljam napore osoblja Yetela na unapređenju sistema i otklanjanju uočenih grešaka, ali mislim da bi morali pre svakih radova koji se vrše na sistemu u eksploataciji da:
1. Prethodno da obaveste korisnike
2. Radove da realizuju u vreme kada je korišćenje sistema minimalno npr u jutarnjim časovima od 2 do 4
3. Da o izvršenom unapredjenju, dogradnji sistema obaveste korisnike
Vidim ja da ovo ide ka onome obiđite dva kruga oko zgrade unazad, pa onda skačite na jednoj nozi dok ne priđete televizoru i zatim očitajte dva očenaša pre nego kliknete na power taster...Uradio sam restart Hipernet TV aplikacije preko Yettel portala i proradilo je. Postaje sve zabavnije sa njima.
Zdravo, žao nam je zbog stečenog utiska, i nadamo se da do raskida saradnje neće doći. Zahtev za raskid ugovora može podneti vlasnik broja u bilo kojoj našoj poslovnici uz ličnu kartu. Rok za obradu zahteva je do 15 dana.Pozdrav svima. Koja je procedura oko raskida ugovora? Imam 2 meseca Yettel, naseo sam na gomilu gluposti. ***.
Box puca svaki dan, net cesto, daljinski otkazuje, podrska nula...
Predlažem da nam kucneš podatke putem privatne poruke, da proverimo sve detalje.Upario sam daljinski sa TV-om i ok, tehnicki radi ali jedna stvar je losa.
Da bih menjao volume na STB-u moram da drzim dugme za STB i da pritisnem +/- da bih smanjio/pojacao volume, i inace dok sam u STB mod-u, pritiskanje +/- smanjuje TV volume sto nema nikakvog smisla.
Jel postoji neka mogucnost da se drugacije programira ili da se mozda to popravi nekim firmware update-om u buducnosti?
Cela poenta upravljaca je da imam TB i STB mod, ako sam na STB-u, +/- za volume treba da menjaju volume na boxu a ne na TV-u direktno.
Zasto je volume kao neki "exception", neki specijaln slucaj, ne razumem.
Gubi smisao programiranje daljinskog preko IR-a, jer svaki put sam moram da stiskam 2 dugmeta za obicnu radnju.
Ne koriste njihove tetkice usisivac nego Hiperusisivac i on mora da povuce vise resursa pa im padne server pogotovo kad krene utakmica 😀@Yettel Srbija: hajde da neko obavesti tetkicu da ne isključuje server za Hipernet TV dok usisava... Stvarno više nema smisla da svako veče u 21:00 usluga ne radi.
Pozdrav
Za 7 godina SBB mi je u prekidu bio samo 2 puta u periodu od po nekoliko sati. Oba puta sam prijavio uredno kvar, pošto je bio grupni kvar, oba puta su uredno umanjili račun.Pa dobro, ne mogu da izvrše kolektivni harakiri.
Ako hoće da ispadnu šmekeri, mogu za par dana svim korisnicima da daju neki poklončić, nešto da se iskupe. Naravno, i da se pobrinu da im se ovakvi ispadi ne dešavaju više - ovo nije prvi put da im se server raspadne ničim izazvan 😁
Najmanje što mogu je da se izvine, naročito pošto im call centar ne radi 😂😂😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari