uuu mocno izgleda :!:ima-li-koga-tu je napisao(la):partizan real i canonA70...
RamOne je napisao(la):...
uuu mocno izgleda :!:
krajnje nebitno sto ima suma, gotivna je fotka
ima-li-koga-tu je napisao(la):kada je RamOne napisao da slika ima shuma, video sam da je u pravu i pokusao sam je sredim sa neat imageom...ali nisam zadovoljan rezultatima.
tj. slika ima previse sitnih detalja i jednostavno ju je jako tesko ocistiti
mozda imas neki dobar setings koji mozes da attachujesh.
ja program nisam provalio ali probao sam samo na ovoj slici.
ima-li-koga-tu je napisao(la):kada je RamOne napisao da slika ima shuma, video sam da je u pravu i pokusao sam je sredim sa neat imageom...ali nisam zadovoljan rezultatima.
Gotivni ti nokti :mrgreen: ;PbyMaX je napisao(la):ixus, V3, smanjena na 1280, bez obrade, kompresija jpeg 75%
Cool , samo trebao si se fokusirati na jedan cvet, previse ima detalja okolo, jedan je fokusiran i super izgleda, trebao si da se jos priblizis i odseces ostale.byMaX je napisao(la):evo jedne... imate u exifu podatke... A70, macro, smanjena na 1280, bez obrade, kompresija jpeg 75%
E bas nadje gde da pitasbyMaX je napisao(la):[code:1]Sorry, you have reached your maximum Upload Quota Limit of 1 MB[/code:1]
Ma sta znaci ovo??? Da nikada vise nista necu moci da okacim?? Koliko traje ovaj Upload Q L od jednog megabajta???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari