Šta je novo?

Digitalci (Slike)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ti mi objasni... ja okacio tri slike od po 180k , drugi su kacili i vise, a j ane mogu ???

wtf ???

kaze mi - Sorry, you have reached your maximum Upload Quota Limit of 1 MB
a ja nisam nikad kacio nikakve slikice ????

na user profile mi stoji
[Uploaded: 16.74 KB / Quota: 1 MB / 2% of total]

:eek:

Eto pitanja za Silvera...
Austine jel si se vratio ?

RamOne je napisao(la):
Eto pitanja za Silvera...
Austine jel si se vratio ?

da, ******, ti se ne javi a ja sam imo neke silne varijante i izlaske tako da se nisam ni setio da te okrenem :mrgreen:

canon A70

uradjen samo resize i jpeg compress ratio 85%

par slikica iz rima

kolosalni koloseum :)

jedan od najlepsih spomenika u rimu

shpanske stepenice

a sad malo chicago

zgrada

i jos jedna

detalj tavanice iz cuvene gradjevine Frank Loyd Wright-a - UNITY TEMPLE
u Chicago-u

fontanica

austin je napisao(la):
inace kazu najveca na svetu (D)
SUper ti je ona fotka "spanske stepenice"

Stevs je napisao(la):
...

Što Ameri boluju od toga da ako već nemaju najstarije imaju najveće :what:
Da da , stvarno su u tom fazonu... U Vegasu nisma bio a svi koji su bili kazu da su napravili odprilike sve sto ima u Evropi, pocev od Ajfelove kule do Londonskog tower mosta...
Ovde u Cikagu sam se zbunio kad sam u jednom mestu video kopiju krivog tornja iz Pize... :twisted:

14.11.2003 u 8:00 am

RamOne je napisao(la):
...

Da da , stvarno su u tom fazonu... U Vegasu nisma bio a svi koji su bili kazu da su napravili odprilike sve sto ima u Evropi, pocev od Ajfelove kule do Londonskog tower mosta...
Ovde u Cikagu sam se zbunio kad sam u jednom mestu video kopiju krivog tornja iz Pize... :twisted:
не смао то!!! него имају онај торањ из торонта, па имају пирамиду. био сам тамо у марту. ма то је до јаја град!!! коцкао сам се само тако. на крају сам био у плусу само $60!!!!!

мало и хаваја за све вас!

Je l' ima neko Olympus C-4000!?
Bas bih voleo da vidim fotografije...

minketa je napisao(la):
Je l' ima neko Olympus C-4000!?
Bas bih voleo da vidim fotografije...

Evo jedne slike od letos. Inace sve sam uglavnom slikao u 1600x1200 zbog 16MB SM.

Pozdrav,
Nebojsa

Zavirite u kontejner za belo staklo.
Canon S30, resize

Evo i od mene neka slicica.. Nazalost nisam stigao da fiksiram aparat pa je ispala maaalo mutna..

Sirine fotke je 7mm, aparat - canon a70.

p.s.
stap i kanap su zakon.

Casio QV3000EX na koncertu:
http://albums.photo.epson.com/j/AlbumIndex?u=4167103&a=30972515&f=0&sp=1&showall=true

Naslanjao sam kameru na prazno sediste ispred sebe, koristio 2s tajmer (vrlo bitno!!) i koristio ISO200. Ekspozicije su bile uglavnom 1/10 do 1/20s. Naknadno sam cistio sum (Neat Image), sredjivao gamu, boje i kontrast i radio isecanje, smanjivanje i izostravanje za web.
Mislim da je ispalo OK.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno