lepa slika.Koji aparat ? Jel radjen brightness u PS ? pozdravRage against The mAchine je napisao(la):evo sad cu i ja malo da se ukljucim
Probaj da uključiš Noise reduction opciju koja bi trebala da skloni ukloni većinu ovih hot pixela...Rage against The mAchine je napisao(la):evo sad cu i ja malo da se ukljucim
Vidim imaš zvezde i po snegu, planinama, Kosjeriću...Rage against The mAchine je napisao(la):ovo su zvezde
bez sale...
Bane probacu da za petak nabavim jedan Fuji mislim neki 3000-nesto model, za... sad cu da ti pravim zazubice, Bulls-Kings cheers .Bane® je napisao(la):Evo još jedna slikice...
Bulls forever! Opet ćemo mi na vrh za koju godinu, koji bre sacramentoRamOne je napisao(la):...
Bane probacu da za petak nabavim jedan Fuji mislim neki 3000-nesto model, za... sad cu da ti pravim zazubice, Bulls-Kings cheers .
Saljem slike ako uspeju, ipak je Fuji u pitanju:mrgreen:
Izvanredan makro!Bane® je napisao(la):Evo još jedna slikica...
Pentax 555 tačnije, 550 ima nešto manje kozmetike u sebi, i što je bitnije nažalost ima veomo jako oštrenje slike na ISO200 i 400 koji su obično neupotrebljivi(osim za iskusne sa noise remover programima). Na ISO64 i 100 je jednako dobar aparat kao i 555.Aleksandar je napisao(la):...
Izvanredan makro!
Odlicno svetlo, moze li malo detalja o tome kako si slikao, pre svega o rasveti?
Je'l to slikano sa ovim Pentaxom 550? Odlican aparat, ali si ovde pre svega ubo rasvetu perfektno!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari