Šta je novo?

Diablo IV

@Erik011 Koje skillove koristis? Ja isto igram druida, na pocetku sam koristio werebear i posle nesto malo werewolf i dmg je bio tuga.. bas kao sto ti kazes. Druid bas ima slab dmg na pocetku, gde definitivno ne treba igrati shapeshiftera koji je za endgame. Trenutno koristim Storm strike, Landslide, Bulwark, Cyclone, Trample i Petrify, za sad ide solidno :)

@Erik011 Koje skillove koristis? Ja isto igram druida, na pocetku sam koristio werebear i posle nesto malo werewolf i dmg je bio tuga.. bas kao sto ti kazes. Druid bas ima slab dmg na pocetku, gde definitivno ne treba igrati shapeshiftera koji je za endgame. Trenutno koristim Storm strike, Landslide, Bulwark, Cyclone, Trample i Petrify, za sad ide solidno :)
Sve zivo i mrtvo sam probao. Tornado buildove, pulverize buildove, storm buildove, companion buildove...

Trenutno sam i ja na landslide buildu. Mozda je malo bolje, ali i dalje tuzno krajnje u odnosu na varvarina.

Ne znam za vas ali ovaj Renown grind je nešto najgore što sam iskusio u ARPG igrama. Sama pomisao da će morati da se igra svake sezone odbija me od igre.

Ja sam trenutno lvl 51 Necro na PS5. ACT 1 jos uvek i pola mape otvoreno tek. Češljam ga lagano🙂. Dva zamrzavanja do sad.

Meni postaje repetativna. LVL29. Najvise me smaraju mobovi od kojih ne mogu proci od tacke A do tacke B. Mislim da cu vratiti tezinu na LVL 1 samo da se lakse krecem. Glupo mi bježanje od njih, svaki put se borim jer je to poenta igre ali na LV1 ih ima manje pa je "normalnije". Zapadni dio mape do obale je katastrofa za kretanje a ne volim teleportacije u igrama.

Sa tehnicke strane igra laga svaki put kada ulazim u neki grad ili otvaram novu teritoriju pa i to pocinje malo smarati. Ocito se navalilo vise igraca a ne daju lovu za dodatne servere.

Sto se rušenja tice, nisam imao ni jedno do sad.

Eh da, zasto ne mogu proci? Ne vidim da pise razlog ili sta je potrebno da bi nastavio.

image.png

Prilozi

• Diablo IV 2023-06-10 16-38-52-395.jpg
    Diablo IV 2023-06-10 16-38-52-395.jpg
    323.1 KB · Pregleda: 62
Sa tehnicke strane igra laga svaki put kada ulazim u neki grad ili otvaram novu teritoriju pa i to pocinje malo smarati. Ocito se navalilo vise igraca a ne daju lovu za dodatne servere.

Eh da, zasto ne mogu proci? Ne vidim da pise razlog ili sta je potrebno da bi nastavio.
Probaj da smanjiš kvalitet teksutra pa vidi kako se ponašava učitavanje gradova

Što se zida tiče to je poznat bug

Ok, pitanje u vezi barba - Da li je aspekt na oružju aktivan samo na onom koje se trenutno koristi ili je automatski aktivan, nevezano koje oružje koristim?
Na primer, imam kul aspekat na dvoručnoj sekiri za whirlwind ali ja aktivno koristim dvoručni malj, da li će taj aspekt raditi i na malju?

Ok, pitanje u vezi barba - Da li je aspekt na oružju aktivan samo na onom koje se trenutno koristi ili je automatski aktivan, nevezano koje oružje koristim?
Na primer, imam kul aspekat na dvoručnoj sekiri za whirlwind ali ja aktivno koristim dvoručni malj, da li će taj aspekt raditi i na malju?
Rade sva cetiri. Jedan od perkova Barba

Ne znam za vas ali ovaj Renown grind je nešto najgore što sam iskusio u ARPG igrama. Sama pomisao da će morati da se igra svake sezone odbija me od igre.
Uf, ostalo mi je jos 600 poena na poslednjoj regiji, malo je reci da je bilo mucno...

Vi koji igrate sa Necromancer-om, koji tip Iron Golem-a ste uzeli? Shockwave ili slam attack?
Nekako su mi suprer svi skeletoni, a golem je extra, ne bih da ih "žrtvujem" još uvek.

Ja pratim ovaj build za corpse explosion necromancera i on ne koristi goleme.

prvi koliko toliko upotrebljivi unique :)

condemnation.png

za moj build ofc :)

Ja pratim ovaj build za corpse explosion necromancera i on ne koristi goleme.
Pa čemu onda ovo služi?
EDIT: Moja greška, prolupao sam malo. :D

Ja isto pratim neki samo za Bone Spear koji podrazumeva žrtvovanje svih minions-a, pa malo improvizujem jer mi je još uvek dobro s njima.

Laguju serveri kao ludi večeras...
To je to za večeras, glupo mi da zaginem zbog pinga.

Inače baš glupo što svaki summon skill zahteva svoje posebno dugme. Glupo mi je da bacam jedano summon skill dugme na golema kad ionako ne umire.

EDIT: Ja sam žrtvovao samo mage skeleton, ostali mi rade posao.

izgleda da je Microsoft stvarno doneo nešto dobro u Blizzardovim igricama, gledao sam neke yt klipove dok je bio u beti i baš se jako poštuje feedback. Igram evo od release-a i po mom mišljenju GOTY ^^
Nije još Microsoft kupio ActivisionBlizzard. Bore se još da dobiju zeleno svetlo od država i njihovih antimopolskih regulativa.

Poceo sa druidom, dosao do lvl 30. Ovo je bol. Cedi jadne kripove, muci ih, ubija kasikom...
Počeo si da igraš sa klasom koja mislim da je naslabija u prvoj polovini igre. (do 50 lvl, ako ne i dalje).
Ja sam isto krenuo i mislio da cu usput sam smisliti neki build, ali brzo postaje mučenje i puno vremena treba za eksperimentisanje a nemam pojma ni sta sve ima u igri od statsa na opremi.

Pa idem po ovom buildu, s tim što malo više guram DMG. manje defenzivne aspekte i Druid Boons sam jedan defanzivni zamenio za 10% Attack Speed. Boons kad otključaš postaje lakše tako da morao sto pre to da se pojuri.
Imaju i endgame verzije svakog builda.

Imam oko 800+ Attack Power (18 Crit Chance i 1.15 wepon speed sa staff) i level 48 mobove ubija dovoljno brzo, elite moram da burstujem sa dmg. i da buffove stackujem a isto tako i Bossove koje mi nije problem nikakav na WT2 samo malo duze traje.
Ićiće to uskoro lakše jer sad uzimam i imprintujem ključne aspekte na 2 dela opreme.

Attack Speed ili Crit elixire stalno aktivan, gloves sam uspeo da nađem (i enchantujem) sa +Attack Speed, +Crit Chance +2 Shred skill.
I oruzje samo redovno upgraduejem sa sto vise Base Damage i kolko tolko korisnih statsa. Kockam se za 2H staff, kupujem kod vendora 2H oruzje (ugl. staff) sve samo da ne bi kaskao sa damage kako monsteri ojačavaju lvl-om. Korisne aspekte isto redovno stavljam na opremu (i to cim item stavim aspekt).

Poslednja izmena:
Dosta mi je lakše ubijati elite i boss kako sam Barbariana prebacio na Flay za glavi napad, whirlwind sekundarni i ono što pravi bar meni razliku na WT2 je Iron skin pa tactical iron skin koji me healuje 10% svaki put kad aktiviram.
Uzeh tako prvi stronghold.

Nije još Microsoft kupio ActivisionBlizzard. Bore se još da dobiju zeleno svetlo od država i njihovih antimopolskih regulativa.

Počeo si da igraš sa klasom koja mislim da je naslabija u prvoj polovini igre. (do 50 lvl, ako ne i dalje).
Ja sam isto krenuo i mislio da cu usput sam smisliti neki build, ali brzo postaje mučenje i puno vremena treba za eksperimentisanje a nemam pojma ni sta sve ima u igri od statsa na opremi.

Pa idem po ovom buildu, s tim što malo više guram DMG. manje defenzivne aspekte i Druid Boons sam jedan defanzivni zamenio za 10% Attack Speed. Boons kad otključaš postaje lakše tako da morao sto pre to da se pojuri.
Imaju i endgame verzije svakog builda.

Imam oko 800+ Attack Power (18 Crit Chance i 1.15 wepon speed sa staff) i level 48 mobove ubija dovoljno brzo, elite moram da burstujem sa dmg. i da buffove stackujem a isto tako i Bossove koje mi nije problem nikakav na WT2 samo malo duze traje.
Ićiće to uskoro lakše jer sad uzimam i imprintujem ključne aspekte na 2 dela opreme.

Attack Speed ili Crit elixire stalno aktivan, gloves sam uspeo da nađem (i enchantujem) sa +Attack Speed, +Crit Chance +2 Shred skill.
I oruzje samo redovno upgraduejem sa sto vise Base Damage i kolko tolko korisnih statsa. Kockam se za 2H staff, kupujem kod vendora 2H oruzje (ugl. staff) sve samo da ne bi kaskao sa damage kako monsteri ojačavaju lvl-om. Korisne aspekte isto redovno stavljam na opremu (i to cim item stavim aspekt).
Sunce ti poljubim, lakse mi da reroll-ujem :D

Koliko ima postova u ovoj temi, toliko mišljenja. Čitaj postove od četvrtog Juna pa probaj sam zakljuciti. Ja sam toplo - hladno.

Puče mi igra na početku DONAN cinematic-a. Srećom ima na YT da se pogleda.
Bacilo me odmah u fajt nakon ulaska ponovo u igru.

Ljudi vredi li ova igra? Cekam ff16 i armoured core vec i treba mi jedno unbiased misljenje. Hocete li igrati nonstop ili samo kad izleti nova sezona?
Ako igraš endgame a ne samo kampanju onda sačekaj slobodno da vidiš u kom smeru će se razvijati. Odlična je podloga ali fali mnogo stvari koje lako mogu da dodaju ako budu hteli.

Uzeh od kolege sa oglasa (ovim putem mu i zahvaljujem); eto i mene od srede u akciji, samo dok stignem sa mora u onu depresiju od vremena i temperature

uzivaj na karibima :D ima vremena za diablo :)

Gaming rage 😁

Vrh Dno