Nije još Microsoft kupio ActivisionBlizzard. Bore se još da dobiju zeleno svetlo od država i njihovih antimopolskih regulativa.
Počeo si da igraš sa klasom koja mislim da je naslabija u prvoj polovini igre. (do 50 lvl, ako ne i dalje).
Ja sam isto krenuo i mislio da cu usput sam smisliti neki build, ali brzo postaje mučenje i puno vremena treba za eksperimentisanje a nemam pojma ni sta sve ima u igri od statsa na opremi.
Pa idem po ovom buildu, s tim što malo više guram DMG. manje defenzivne aspekte i Druid Boons sam jedan defanzivni zamenio za 10% Attack Speed. Boons kad otključaš postaje lakše tako da morao sto pre to da se pojuri.
Imaju i endgame verzije svakog builda.
Shred Druid Leveling Build Guide: Skills, Skill tree, Gameplay, Gear Progression and Tips and Tricks to get to Level 60 in Diablo 4 Season 9.
maxroll.gg
Imam oko 800+ Attack Power (18 Crit Chance i 1.15 wepon speed sa staff) i level 48 mobove ubija dovoljno brzo, elite moram da burstujem sa dmg. i da buffove stackujem a isto tako i Bossove koje mi nije problem nikakav na WT2 samo malo duze traje.
Ićiće to uskoro lakše jer sad uzimam i imprintujem ključne aspekte na 2 dela opreme.
Attack Speed ili Crit elixire stalno aktivan, gloves sam uspeo da nađem (i enchantujem) sa +Attack Speed, +Crit Chance +2 Shred skill.
I oruzje samo redovno upgraduejem sa sto vise Base Damage i kolko tolko korisnih statsa. Kockam se za 2H staff, kupujem kod vendora 2H oruzje (ugl. staff) sve samo da ne bi kaskao sa damage kako monsteri ojačavaju lvl-om. Korisne aspekte isto redovno stavljam na opremu (i to cim item stavim aspekt).