demonserbia
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2006
- Poena
- 330
Ma bice legenday za bacanje posle, ja sam na 74lvl, radim +21 i ima ih koliko hoces, uglavnom posle su ti bitniji dobri zuti itemi.
![]()
Edgemaster's Aspect & Aspect of Berserk Ripping Temporarily Disabled
We have temporarily disabled “Edgemaster’s Aspect” and “Aspect of Berserk Ripping” from the game while the team works to resolve some issues with these specific affixes. Items that currently using these affixes will still be usable but will no longer proc until they have been re-enabled. We will...us.forums.blizzard.com
Stvarno pocinju da mi idu na ku*ac sa ovim debilnim ponasanjem. Sve sto je dobro daj da nerfujemo, ja sam mislio da ce igraci da sjebu igru svojom kuknjavom da je igra teska ali izgleda da ce oni sami to da urade.
Devojka mi je imala taj problem sa portalima u obe bete. Tek u server slam smo resili... Kapiram da nije isti problem ali kod nje je situacija bila jer je greskom instalirala diablo 4 na regularan hdd umesto na ssd/nvme. Cim smo prebacili za server slam i sad za lajv igru na nvme , portali "proradili" ....Puca igra kod portala...
Portali nestaju sami od sebe...
Ne znam šta je bio problem da za nas solere koje ne zanima bilo koja online komponenta zadrže offline opciju.
Pisao sam već ranije uopšte ne vidim bili kakav benefit od sretanja drugih živih igrača, naprotiv...
Definitivno mi je nestao onaj aspekt kad je pukla igra preksinoć.
Ponovo sam odradio tu tamnicu, ali više nije ista postavka i aspekt više nije nagrada.
Kad pogledam na mapi tamnica štiklirana bez nagrade, kao da sam je uzeo (i jesam) ali ga nema...
Za build mi je bitan jedan aspekt iz sledeće regije valjda mi on neće nestati.
Hvala za info.Devojka mi je imala taj problem sa portalima u obe bete. Tek u server slam smo resili... Kapiram da nije isti problem ali kod nje je situacija bila jer je greskom instalirala diablo 4 na regularan hdd umesto na ssd/nvme. Cim smo prebacili za server slam i sad za lajv igru na nvme , portali "proradili" ....
Ne igra je na prastarom hdd maxtor 5400 obrtaja, igram na konzervi ribe, drajvere nisam nikada ni stavio pa se cudim sto igra ne radi.@KovacTibor Čemu tolika negativnost 😃
Vidi dal su ti drajveri za grafiičku sveži, da li je windows upd..
Kolege ispod dadoše još par predloga, jel igra na ssd? Probaj da smanjiš grafička podešavanja pa vidi šta se dešava.
Definitivno je igra za većinu ljudi stabilna, u suprotnom, reddit i blizz forum bi bili puni kukanja na tu temu.
Edit: Sad se setih da je nekome igra pucala zbog overlaya od nekog programa, imaš li tako nešto uključeno?
2023. a oni imaju ovakav bug u igri koji "krpe" prvog dana izlaska igre. Onda ne bi me čudilo da se igra tripuje sa regularnim SSD ili tek sa HDD.Fixed an issue where players using high-speed NVMe SSDs would experience game freezes upon start-up.
Hvala za Whispering key info, našao sam dva ta kovčega zaključana ali nisam skontao gde da nađem key.Igram na PS5 od day 1, ni jedno ispadanje iz igre, osim onog od pre neko veče kad je svima prsla igra, pa je Blizz izdao saopštenje da radi na fix-u. Trenutno sam lvl 33, do sad sam dobio dva legendary item-a i tek sam danas provalio da mogu da kupim Whispering key za silent chest-ove. Igram od starta na WT2, necro blood build, od lvl 28 sam zamenio skeletone blood golemom, bukvalno je neranjiv, health mu je uvek full.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari