Kad otvoris mapu sa desne strane imas spisak questova.Ne mogu da skontam gde je quest meni... A bez toga se rasplinem, trčim kao muva bez glave po mapi.
Hvala, skontao u međuvremenu...Kad otvoris mapu sa desne strane imas spisak questova.
Ovo oko fizike sam i ja primetio, tj konkretno oko kretanja lika i kretanje mobova. U bliskoj borbi kao da se desi neki glitch ili slicno, u trenutku ne mogu da skapiram ni gde sam, ni koga bijem a i kretanje mobova je ponekad dosta zbunjujuce..kao da rapidno menjaju kretanje na jako malom prostoru.Da li samo ja imam utisak da je u D4 grafika i fizika igre tako 2013?
To, i bukvalno kao da svi klize po podlozi, nemaš osećaj težine njihovih koraka...Ovo oko fizike sam i ja primetio, tj konkretno oko kretanja lika i kretanje mobova. U bliskoj borbi kao da se desi neki glitch ili slicno, u trenutku ne mogu da skapiram ni gde sam, ni koga bijem a i kretanje mobova je ponekad dosta zbunjujuce..kao da rapidno menjaju kretanje na jako malom prostoru.
Imas u opcijama da podesis player highlight ili kako se zove…. Stavis zelenu boju i uvek ces se videti… meni je to resilo problem 🙂Ovo oko fizike sam i ja primetio, tj konkretno oko kretanja lika i kretanje mobova. U bliskoj borbi kao da se desi neki glitch ili slicno, u trenutku ne mogu da skapiram ni gde sam, ni koga bijem a i kretanje mobova je ponekad dosta zbunjujuce..kao da rapidno menjaju kretanje na jako malom prostoru.
Isto mi se desilo u helltide... Od tad kako skupim tako trosim... Ali da definitivno losije rade serveri poslednjih dan dvaJa ne znam sta su oni radili i dali drugi imaju ovakvih problema ali mene ovo nervira.
Pa prvih dan dva je bilo ok nije bilo ispadanja iz igra a sada malo malo pa dobijem zamrznutu sliku i izbaci me u destop i napisese neocekivani error. Zbog te gluposti sam u Helltide poginuo sa 300 i kusur oni cudesa sto se skupljaju za otvaranje kovcega, onda ponovo udjem u igru nije ni krenulo da uctava opet me izbaci i treci put udjem u partiju vrati me nazad ja bez pola tih cudesa. Onda radim neku tamnicu sada vec pocinjem da sterpim hoce me igra izbaci napolje ili nece a nije da nije bilo slucajeva da dodjem pred kraj i da me izbaci napolje.
Ne znam jel to do racunara, konfiguracije, win 11 ili kog krasnog ku*ca ali stvarno je iritantno.
Jel se jos kome ovo desava?
J b g igram na PS4, tu je grafika drastično lošija nego na tvojim slikama.Sad, da Divinity 2 ima 10x bolju grafiku ne stoji. Animacije su mnogo losije. Kritika od mene na D4 je mal poly-count ali je jos manji na Divinity 2. Zaista ne znam kako ti D4 izgleda losije.
Mogla je biti jaca grafika jer se meni vrti izmedju 130-165FPS, ali je ovo zbog mobova kojih u situacijama bude jako puno plus ostali igraci. Ipak je Diablo sada MMO. Da ne dropa FPS. Razlog zasto sve MMO izgledaju losije od ostalih igara. Ali je ovo najrealisticniji ARPG na trzistu za koji ja znam. Mogla je mozda vegetacija biti jaca uz broj poligona ali to je manje vise to.![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj me pogresno skontati, ako ti se ne svidja, kapiram. Ja zato nisam mogao D3. Ne podnosim cartoony naslove dok su svi oni isti sto se tice MMO igara. WOW dotaket ne mogu zbog toga. Ali da D4 izgleda 10 godina staro bas ne stoji.
Sto se tice snalazenja, ja sam sve pogasio DMG brojeve i HP barove. Nemam nukakvih problema na Veteran II nivu. Samo treba navikavanja a tvoj lik je stalno na sredini akrana, nece pobjec 🙂:
![]()
Level 24 i još nijedan legendary...
Polako, kada budu krenuli da padaju unistavaces ih za materijal. Svi smo to prosli. Neko je dobio pre neko kasnije ali uglavno pre ili kasnije sve dodje na svoje.Level 24 i još nijedan legendary...
us.forums.blizzard.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari