Šta je novo?

Diablo IV

Live je.... malo poranilo :D

Igra za sad radi kao sat. Upao u Bench klan, 16lvl za sad , Barb world tier 1 , ide lepo

I ja poigrao malo noćas, ušao u klan, sve radi savršeno, nema čekanja (bar za xbox), nastavljam danas posle posla, možda malo ranije :D
gl all

Igra super radi na PC-u nocas bio mali que 1-2. Ja sam od danas na odmoru tako da igram dok ne padnem. 😃😃 Zenu i cerku saljem u shoping. 🤣
tebe će baš skupo da košta ovaj D4 , ti igraš a drugi dobijaju kozmetiku i kostime :p

i mir u kuci :D

Nisam mogao da spavam od uzbuđenja. Krenuo sa Rogue.

Je l' ovo uopste ima poente igrati, ili ce za par meseci da bude dead game, pa klasicno cekanje sezona, igranje od nedelju dana i onda gasenje do sledece?
Kad se vec trejduje zivot za grind, da li ce imati poente za par meseci? :D

.
Je l' ovo uopste ima poente igrati, ili ce za par meseci da bude dead game, pa klasicno cekanje sezona, igranje od nedelju dana i onda gasenje do sledece?
Kad se vec trejduje zivot za grind, da li ce imati poente za par meseci? :D
Ako tako razmisljas onda nemoj ni da kupujes igru. Ovo ce se igra jako dugo, mozda neki ovde nece igrati toliko ali budi ubedjen da ce D4 sigurno da nadmasi D3. Ako je D3 onakakv kakav je bio pa je istrajao 10 godina zivota neka D4 samo pozivi upola pa je vec uspeh.

Nego pitanje za ostale, na kojoj tezini ste krenuli da igrate WT1 ili WT2?

Za nas sa jeftinijim ulaznicama jos samo 4 dana cekanja. 🤣

Što se mene tiče najteži mogući nivo koji igra da :)...nemam ja džaba smrtonosnu guju koja može brzo da kliklće :)...

Pitam jel sam od jutros posmatrao ove sto strimuju na twitch, sve i jedan igra n WT1.

Nego evo jedno resenje za one koji hoce da igraju co op na konzoli. Vest copy paste sa FFA sajta.

Posljednje rješenje, a koje pali uvijek je pokretanje tzv. kauč multiplayera. Radi se na jednoj konzoli i potrebno je posjedovati dva kontrolera, a kada izvršite ovaj postupak, možete nastaviti igrati svaki na svojoj konzoli.

• Ulogirajte se na račun koji je kupio igru i krenite s novim likom.
  • Na istoj konzoli se s drugim kontrolerom ulogirajte u račun drugog igrača i joinajte se prvom
  • Nakon što se oba igrača pronađu u istoj sesiji, možete izaći i nastaviti igrati svatko na svojoj konzoli

A možda je to optimalniji put za levelovanje pošto je lakši pa se možda brže dobijaju iskustveni poeni ali mene to i onako ne interesuje.

A logicno je, oni to rade jer hoce sto pre da izleveluju i dodju do end-game, streameri su.

Ne moramo da radimo sve kao sto vidimo na Twitchu, neka svako uziva tempom koji mu odgovara, i na tezini koju hoce.

A logicno je, oni to rade jer hoce sto pre da izleveluju i dodju do end-game, streameri su.

Ne moramo da radimo sve kao sto vidimo na Twitchu, neka svako uziva tempom koji mu odgovara, i na tezini koju hoce.
Ima logike ali opet i nema. Bar sa moje tacke gledista.

Svi kazu da pravi gameplay pocinje na WT3 i da tu tek treba krenuti ozbiljno sa igrom a ovo da se zezas na WT2 dok prelazis kampanju mi nekako nema logike. No svako neka igra kako je zamislio i kako mu je uzivanje.

Svi kazu da pravi gameplay pocinje na WT3

Opet se vodis necim sto "svi kazu".
Koji svi, streameri i na redditu?

Nekome je kampanja potpuno nebitna, jedva ceka da je otalja i igra end game, a nekome je kampanja vrhunska zabava i igra je polako, danima, cisti svaki sporedni quest.

Zato je poslednja recenica koji si napisao istina :)

Pa cekaj, hoce kampanja biti nesto drugacija ako se igra na WT1 ili na WT2? Evo koliko nas sada ima ovde, za dve nedelje ces da vidis koliko ce ih biti aktivno u klanu ili ovde na forumu. Polovina ce samo da predje pricu i to im je vrhunac igre.

Onaj ko igra kampanju njemu je sve jedno na kojoj ce tezini da igra.

Mene ne zanima sta ko kaze, ja znam kako sam igrao D3 pa cu vrlo slicno da igram i D4 pocinjem od najlakseg pa prelazim na najteze. Ali isto tako znam da necu da gubim vreme na WT2 za isti rezultat.

Kažu za igru da ima Level scaling, još je open world. E sad, kao što je poznato 99,99% ljudi je protiv toga u svim igrama, među njima i ja, jer mislim da se na taj način efekat iznenađenja pa i samog levelovanja svodi na to da samo postoji. Odličan je osećaj u RPG igrama (naravno ako se izvede kako treba) kad enemy čuva dobar loot i prolaz ka novoj zoni, pa nas zgazi u početku i tera da napredujemo, a kada se vratimo, pređemo ga i uzmemo neki unique item taj napredak baš ima smisla.
Uzmimo za primer TES 4: Oblivion i znaćete o čemu pričam, premda mi to kao klincu nije smetalo.
Ne vidim nešto da ljudi pričaju o ovom pa bi bilo dobro da neko od vas ko bude igrao prokomenariše.

@Dragonbane

To je sasvim normalno i ocekivano od igre da sa tobom leveluje, koja poenta igre da naprimer ne mogu da predjem neki deo ja se vratim na deonicu gde je malo lakse utorsim dva sata zivota da se izlevelujem dodjem do problematicnog dela i zgazim protivnika. Jel to tebi logicno?

Ili ti je logicnije da se potrudis da predjes neprijatelja onako kako je zamisljeno.

Svakome kome ovaj sistem smeta ne treba ni da pocinje da igra D4 jer to nije za njega.

Onaj ko igra kampanju njemu je sve jedno na kojoj ce tezini da igra.

Sa ovim se ne slazem, mislim da je tezina dosta bitna utisku tokom prvog prelaska kampanje.
Kad je teze sporije ide, gines, cesto neke bosove ne mozes da predjes nego moras da se vratis i farmas jos malo, skupis bolji gear pa se opet vratis na tog bosa.
Na WT1 je dosta lakse i sve klizi, nemas takve probleme, ali nekome to ubija draz.

Mislim da ima dosta ljudi koji tako razmisljaju, a opet nekome je nebitno.
Opet se vracamo, kako kome odgovara i prija.
Neko igra i HC od pocetka tj, prvog prelaska, zamisli te muke :)

Ček sad, narodskim jezikom, da li je W1 normal, a W2 hard, ili je W1 easy a W2 normal?

W1, W2 i W3 je easy i W4 hard :)

za sada

.

Nego pitanje za ostale, na kojoj tezini ste krenuli da igrate WT1 ili WT2?
Ja trenutno uživam sa barbom na W1, idem lagano kroz kampanju i rešavam ostale sitnice uz put, hoću da mi ovo traje što duže :D

Dali vi cistite one tamnice cak iako nije aspekt za vasu klasu?

Nazad
Vrh Dno